XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Youtube
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Ahoj , ví někdo jak spustit pouze zvuk z YouTube a ne video? Vždy si najdu video na YouTube a přes yatse ho posílám do kodi ,ale nevím jak poslat aby se spustil pouze zvuk.
Napríklad cez ymusic: https://ymusic.io/
playman22: Ahoj , děkuji ,ale co jsem to zkoumal viděl sem že je to jen na android , což je pro mě nepoužitelné.
: ............He??? https://yatse.tv/

"...si najdu video na YouTube a přes yatse ho posílám do kodi..." "...to jen na android , což je pro mě nepoužitelné. "
meda: Ahoj, asi nějak nerozumím co jsi chtěl tímto říct?
Mám libreelec na pi3 tam nedostanu tu apk ymusic co mi posílal.
Je nějaká možnost posílat přes yatse pouze zvuk?
Nebo proč si to zmiňoval?
Ak nepoužívaš android ale ios, tak žiaľ nepomôžem. V prípade, že používaš android a vidíš, že je to .apk, tak oprávnene : nechápe (a ani ja), že prečo to nenainštaluješ na ten android.
Ymusic sa dá na android a cez ňu prehrávaš namiesto hudobných videí len hudbu.. čo bola jedna časť požiadavky.. Nedáva sa to na libreelec *facepalm
Zároveň dokážeš tie mp3 aj sťahovať a stiahnuté mp3 si vieš na box poslať cez yatse alebo bubbleupnp a kopec ďalších aplikácií (ktoré sa tiež inštalujú na android).
: Ano, asi jsme si neporozuměli, na čem máš to YATSE nainstalované. Na čem?
V telefonu (android ) a chci přeposílat do kodi (pi3) pouze audio z YouTube klipů, nakonec sem to vyřešil úsporou energie na tv kdy mi tv vypne obrazovku ,ale zvuk pořád hraje.
No pokud ti šlo o úsporu energie na straně TV, tak si to vyřešil skvěle. Pokud šlo o úsporu v datovém toku směrem od telefonu Android na TV, pak ta aplikace Ymusic instalovaná do telefonu, která pošle (oddělí) jen audio. Viz
:
Ta aplikace od : mi nešla ,pokaždé se to v kodi pustilo s obrazem.
To je jedno děkuji za pomoc , takhle mi to vyhovuje..
Ešte som nezažil, že by sa mp3 spustila aj s obrazom 3
Hlavné je ale, že sa podarilo vyriešiť problém (o ktorom ani nebola reč)
Tak nás myslím čekají daleko větší problémy s Youtube addon než ty, které tu byly doposud diskutovány. Naznačuje to článek 
Komunita na GitHubu bojuje s mocným svazem RIAA. Kvůli prográmku youtube-dl.

Youtube addon sice tuto aplikaci přímo nepoužívá, používá však addon stejného jména, který je v podstatě přepsanou částí kódu zmíněné aplikace. Takže pokud se RIAA podaří zlikvidovat youtube-dl, je možné, že by se brzy mohli začít zajímat i o zmíněný Kodi addon. A jak znám team Kodi, pokud by k tomu došlo, tak by ho z Kodi Add-on repository asi vyhodili.

Nemožnost sledovat Youtube videa a Live TV v Kodi by mě osobně bolela dost. Zběžně jsem si to shrnul a obsahu závislém na Youtube mám v Kodi více než dost - přímo z Yutube addon, v knihovně Kodi přes Youtube Library a také v PVR & Live TV, díky integraci Live TV Youtube do Tvheadend.
Ahoj,
jelikož nastává zima, budu se trochu více věnovat projektoru a tím pádem jsem se pokusil rozchodit Youtube.
Mám vytvořené všechny 3 klíče a zadané do doplňku (zkoušel jsem to několikrát). Jsem v doplňku přihlášen. Pokud dám Moje odběry, tak si video normálně přehraji a vše funguje. Pokud dám cokoliv jiného (doporučené, vyhledávání, ...) vyskočí chybová hláška. Výpis z logu níže. Vůbec netuším, kde je problém, ani jak ho vyřešit. Dokázal by mi tu někdo poradit?
Děkuji

LOG:
2020-11-07 20:38:33.230 T:9944   ERROR: [plugin.video.youtube] Error reason: |quotaExceeded| with message: |The request cannot be completed because you have exceeded your quota.|
2020-11-07 20:38:38.257 T:9108   ERROR: Previous line repeats 1 times.
2020-11-07 20:38:38.257 T:9108   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.youtube/special/popular_right_now/
2020-11-07 20:38:38.267 T:8436   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.youtube/special/popular_right_now/) failed
Ahoj. Cca 5dní nazpět mi v Kodi adoon Youtube začal házet chybovou hlášku.Tento problém jsem zaznamenal v mobilu, kde Kodi používám. V mobilu je nainstalována i aplikace youtube, kde pod mojim účtem přehrávám videa. Nijak extrémně často, ale cca 8-10 videí za den ano. Takto jedu samozřejmě přes můj Google účet. Na Kodi v mobilu jedu addon youtube s vloženými 3x klíči. Tam přehrávám videa občas večer, nějaký dokument atd. Tedy nic extrémně často a nikoli pravidelně.
Jak popisuji, před pár dny chybová hláška, kdy není možné nic přehrát. Vyzkoušen postup:
V Kodi addonu vymazaná historie, vymazání cache atd. Beze změny.
Odinstalace a zpěná instalace, zadání klíčů, a beze změny.
Nové vygenerované klíče, odinstalace a zpětná instalace addon youtube, zadání nových klíčů, a beze změny.
Postup celého odinstalování addon youtube, opět nainstalovaný, vložení 3klíčů a v tomto případě i přihlášení, kdy jsem vložil po vyzvání 2x ověřovacích písmenných vygenerovaných kódů, kdy jsem se úspěšně přihlásil. Po tomto posledním kroku mohu přehrád pouze historii videa, jinak nic a vyhazuje chybovou hlášku, kterou uvádím po celém svém popisu, aby to dávalo logiku až, zde na konci.

Kód:
the request cannot be completed because you have exceeded your quota
....
požadavek nelze dokončit, protože jste překročili svou kvótu

Chci se zeptat, má někdo stejný problém, nebo ho už měl možnost řešit? Připadá mi to, jako problém vzniklý nikoliv aktivitou na youtube v aplikaci, nebo v addon youtube v Kodi, ale zase nějaké "fake" od samotného Googlu, kdy ze dne na den, bylo zavedeno vkládání a nutnost generování klíčů pro youtube. Děkuji předem za Vaše odpovědi, případné rady a pomoc i pro ostatní uživatelé fóra xbmc-kodi.cz????
Mám stejný problém - níže odpověď YouTube mluví za vše.
Logo YouTube listopadu 2020Přístup ke službám YouTube API byl deaktivován z důvodu nečinnostiIdentifikovali jsme vás jako vlastníka nebo tvůrce jednoho nebo více projektů Google Cloud Platform, kterým byl udělen přístup ke službám YouTube API. Následující projekty nepřistoupily ke Službám déle než 90 dnů a jejich kvóta API byla v souladu s podmínkami služby zrušena.Project api-tomik (735054704705)Pokud plánujete pokračovat v používání Služeb, můžete požádat o kvótu pomocí níže uvedeného formuláře.ŽÁDAT KVÓTUNáčrt horGoogle LLC d / b / a YouTube, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066Tímto povinným servisním oznámením vás informujeme o důležitých změnách ve vašem účtu.
Taky máte prázdné Moje odběry ?
Potvrzuji. Také mi "Moje odběry" nefungují. Prázdná složka. Všechny ostatní položky funkční. Na webu vše korektně.
Jo, já taky, asi nejdůležitější složka. Nevíte co se děje?
Tady je info z GitHubu 
Kód:
https://github.com/anxdpanic/plugin.video.youtube/issues/56

A řešení je nainstalovat 6.8.9 beta1
 
Kód:
https://github.com/anxdpanic/plugin.video.youtube/releases/tag/6.x.x-dev

Zatím funguje  4
Dík, zkusím.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15