XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Youtube
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Podle toho návodu jsem se seknul ve 2/3 postupu.
Obrazovek 3 prdele, skočí vám tam něco jinýho než na obrázku a jste v riti... Sad
Je to složitý jako prase a mně se s tím nechce drbat. 
No tak sbohem youtube.
---------
Tak jsem to nakonec dal, ani nevím jak. Je dobré si všechny kódy (API KEY, ID, SECRET) překopírovat např. do notepadu, páč to má písmen jak kralická bible, a lehce se spletete (já si spletl l s I). Taky je potřeba se pak přihlásit - přičemž na vás 2x vyskočí nutnost autorizačního kódu na Youtube TV. A pak je potřeba vzít v úvahu, že celý API toho tentononcu, jak na straně doplňku, tak na straně YT, vzalo trochu změny (např. v doplňku není potřeba povolovat API, ani tam ta volba totiž není).
(25.4.2020, 14:19)Nahdar Napsal(a): [ -> ]A je to tu zas.

Podařilo se mi zprovoznit všechno, každý doplněk na jedné kartě na novém systému, fungovalo to tak dva měsíce?

Dnes jsem si chtěl shlédnout nějaká videa na YT a hodilo mi to error. Vypadal jsem nějak takhle.

Chceš přes držku?

Chlapi, kde v tom xindlu dohledám log? Jedná se o Librelec 9.2.1 Kodi 18.6, YT 6.7.0. Nemám problém s přihlášením, přihlášený jsem. Ale doplněk mi nezobrazí historii, oblíbená videa a search. Odebírané kanály jsem nezkoušel. Ale oblíbený kanál mi to otevře a videa z něj ano.

Prohrabal jsem se skrz file manager YT doplňkem a log jsem nenašel. Nainstaloval jsem Log viewer, a tam nějaké chyby jsou, ale nevím jak na export.


Tak nic, pomohla reinstalace doplňku.
Potreboval by som pomôcť s doplnkom youtube. Pouzivam Box KII pro s coreelecom a youtube plugin s input adaptive stream. Pokial skm mal full hd telku všetko bolo ok. Kupil som novu 4k telku a teraz ked pustim 4k video z YouTube vsetko pekne prehrava ale po zastavení mi nejako zablokuje box tak ze asi 30 sekund nejde z neho ziadny signal a tv hlasi bez vstupu. Obyčajné nie 4k videa su ok ked dam stop hneď skočí pekne naspäť zoznam. Zaujimave ze ked dám ručný vyber streamu a na tych 4k videach vyberiem hoci 720p tak po stopnuti to aj tak spadne.
Nestretol sa niekto z tymto problemom?

Jsem uživatel používající Mi 9 SE , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Ahoj, neviete mi prosím poradiť s chybovým hlásením Youtube? Vždy pri spustení KODI a častokrát aj mimo to vyskočí hláška. "Pre používanie tejto funkcie je potrebné prevziať doplnok: Youtube
Chcete prevziať  tento doplnok?" Ale ja ho nechcem!. A aj keď som ho prevzial, vyskočia ďalšie 2 hlášky niečo API alebo čo. Diki.

Mám Kodi 17.6 na androide 7.1.2
Nepoužívaš náhodou skin Estuary SC? Ak áno, riešilo sa to v téme skinu a pravdepodobne používaš starú verziu.
ĎAKUJEM.  4
Čaute, na China krabičke 2/16 s amlogic X3, na YouTube zaškrtnuté MPEG-DASH aj HDR, inštalované príslušné addony ako inputstream.adaptive, help a pri prehrávaní 4K videí mi niekedy seká obraz, ........

Upravené 11.10.2020
Takže vyriešené. Vyriešil to malý ventilátor zo starého PC, znížil mi teplotu krabičky o cca 15C, prirobil som naň koncovku USB aby som to mal jednoduchšie. China krabička šlape vynikajúco.
Čau, některé kanály mi běží jen v 640x360 např. BiohazardGeek, který vysílá ve fullhd. Ve inputstream.adaptive mám nastaveno h264, min a max bts na 0 protože to tak funguje nejlépe. Setkal se s tím už někdo ?
(26.4.2020, 11:29)harrym Napsal(a): [ -> ]Podle toho návodu jsem se seknul ve 2/3 postupu.
Obrazovek 3 prdele, skočí vám tam něco jinýho než na obrázku a jste v riti... Sad
Je to složitý jako prase a mně se s tím nechce drbat. 
No tak sbohem youtube.

Co je vůbec důvodem tak složitého rozjezdu toho YouTube doplňku? Proč tam nestačí přihlásit se k uživatelskému účtu? Vždyť by to tím mohlo být odbitý, ale tam se vytváří jakýsi šlílený projekt a plno nastavení, kterým většina uživatelů ani nerozumí včetně mne. Dnes jsem to zkoušel a nakonec jsem zase všechna povolení vymazal, protože to stejně nefungovalo.
Prostě YT vyžaduje při připojení ze zařízení s Kodi pro bezpečné ověření zadat tři klíče.
Ty se zadávají celkem jednoduše.
Ne zcela přívětivé je na stránce YT je vytvořit - s tím postupem ale Kodi nemá nic společné.

Já jsem použil odkaz na návod https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-youtu...2#pid82542
Nepříjemné je, že na těch stránkách se prostě musí dost hledat (jestli dole, vlevo, vpravo...)
EDIT: PROTOŽE JAK DOLE PÍŠETE, TY OBRAZOVKY UŽ V TÉ DOBĚ VYPADALY TROCHU JINAK.
No ale pokud už máš vývojářský účet, tak tam ty klíče najdeš hotové.
API KEY; API ID; API SECRET. ...jeden z nich má tuším webový adresní "ocásek", ten ocásek vynech.
Odkazujete tu na navody ktore su uz trochu mimo misu, nakolko console.developers.google.com ma uz zmenene uzivatelske rozhranie a tie obrazovky aj volby v nich vyzeraju inak. Mne sa podarilo vytvorit vsetko potrebne (API KEY, ID, SECRET) doplnok youtube mi normalne funguje az na jednu vec. Neda sa prihlasit do uctu. Po natukani toho kodu na google. com/device a povoleni zariadenia mi google zablahozela ze zariadenie je pripojene, ale KODI zahlasi chybu v API SECRET. Ten je na 100% zadany spravne, kontroloval som. Nejake navrhy?
Kód:
 
2020-10-14 07:05:21.699 T:3296985968   ERROR: [plugin.video.youtube] Requesting access token: Code: |401| JSON: |{u'error_description': u'Unauthorized', u'error': u'invalid_client'}|
2020-10-14 07:05:21.752 T:3296985968   ERROR: [plugin.video.youtube] LoginException: [401] invalid_client: Unauthorized
Jedině, pokud mají vždy stejnou délku řetězce, ti prozradím, že u mne mají 39, 45 a 24 znaků včetně speciálních, spojovníků a podtržítek. V souboru api_keys.json
A do účtu se v Kodi nehlásím, takže je chyba i u mne možná.
Tak uz mi to prihlasovanie funguje. Zmazal som klienta, vytvoril noveho a zafungovalo to. Jedine co som zmenil ze som nechal meno klienta "TV klient 1" predtym som tam mal moje meno, typ "TV and Limited Input" (to som mal aj predtym) takze netusim ci mohol byt problem len v tom mene.
(13.10.2020, 20:55)Radek_Kovacik Napsal(a): [ -> ]Co je vůbec důvodem tak složitého rozjezdu toho YouTube doplňku? Proč tam nestačí přihlásit se k uživatelskému účtu? Vždyť by to tím mohlo být odbitý, ale tam se vytváří jakýsi šlílený projekt a plno nastavení, kterým většina uživatelů ani nerozumí včetně mne. Dnes jsem to zkoušel a nakonec jsem zase všechna povolení vymazal, protože to stejně nefungovalo.

Takéto projekty obchádzajú reklamy, tak to predsa nebudú oficiálne podporovať..
Môžeme byť radi, že to funguje aspoň takto (zatiaľ)
(13.10.2020, 21:33)meda Napsal(a): [ -> ]Ne zcela přívětivé je na stránce YT je vytvořit - s tím postupem ale Kodi nemá nic společné.

To je mi jasné, že je to záležitost Google a s KODI to moc nesouvisí.
 
(14.10.2020, 20:02)playman22 Napsal(a): [ -> ]Takéto projekty obchádzajú reklamy, tak to predsa nebudú oficiálne podporovať..

To jsem nevěděl, že to obchází reklamu. Takže reklama se na Kodi nebude zobrazovat, i když na stránkách YouTube je umístěna?
Ano,u mě v Kodi YouTube je vše bez reklam.
Tak tak 4
Ohledne tech reklam trocha odbocim kdyz nahravam ano ctete dobre nahravam treba alba pro nase na kazetu(Chladil atd.pro upresneni pro audionadsence :) ) vzdy poznam kdy mela nabehnout reklama a jak no protoze mi to udela 1 az 2 sekundovou pomlku ticha treba 3-4 za desku proto na to uz dlabu a raci to stahnu a prehraju jako celek a nahraji bez kazu v nahravce :) .
V tomhle doplňku mi nahrávka celého alba žádné pauzy, mimo ty mezi jednotlivými písničkami, nedělá.
Já bych ještě ohledně zprovoznění tohoto doplňku uvedl, že asi nejlepší možností je řídit se dle videa autora doplňku na této stránce a taky bych upozornil, že pokud nemáte v plánu se prostřednictvím doplňku přihlašovat pomocí uživatelského účtu Google, není potřeba dělat aktivaci zařízení na stránce www.google.com/devices, protože toto se zřejmě týká pouze samotného uživatelského účtu. Ke zprovoznění doplňku bez přihlášení stačí pouze ty 3 kódy (API key, client ID a secret) a tyto je možno zadat např. pomocí WinSCP do konfiguračního souboru settings.xml v adresáři /storage/.kodi/userdata/addon_data/plugin.video.youtube/. Poté je pak už jen potřeba provést restart KODI a tím se zadané hodnoty kódů automaticky přepíší do souboru api_keys.json (o němž se zmiňuje autor pluginu na uvedeném odkazu) ve stejném adresáři, takže v tomto smyslu je to zadávání kódů jednodnodušší.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15