XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Youtube
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Mám stejný problém.
Plugin Beta funguje, ale načítání je brutálně pomalé, než naskočí Moje Odběry :-(
Teď se v tom trochu ztrácím. Já používám addon Youtube už dlouho a snad od samotného počátku jsem v položce Moje odběry nikdy nic neměl. Ale našel jsem to už kdysi v položce Odběry, kam se mi skutečně ukládají moje odběry, které si vyberu ve webovém rozhraní YT. A mám to tam stále, už celé roky, a tedy i teď. Je pravda, že do addon v drtivé většině případů chodíme přes uložené odkazy a widgety ve skinu, takže o pohybu v jeho položkách přehled nemám. Ale všechno mi stále chodí (či nechodí) stejně, jako celou dobu před tím. Teď momentálně ve verzi 6.8.8.

Možná mi něco uniká, poučte mě někdo. Ostatně, ví tedy někdo, jaký je rozdíl mezi položkou addon Odběry a Moje odběry? Možná v případě, kdy je v Kodi definováno více uživatelů? S tím zkušenosti nemám, protože na Kodi jsem do YT přihlášen z rodiny jediný, nikdo další  o to zájem nemá.
Moje odběry, tam máš aktuální videa od tvých odběrů
Jo, už jsme to pochopil.
Hlásím, že mi to s tou betou funguje, to načítání je pomalejší, ale to už bylo, myslím, před tím.
Dík.
Ahoj, jak Vám funguje Historie? Já tam mám jen historii přehraných videií na tom konkrétním zařízení - není možné tam mít historii youtube? Protože mám doma několik pc kde koukám na YT a několik kodi (připojených přes api na moje YT)...

Díky
V 689 beta3 už historie není, ve finální verzi už ani nemusí být.
Zdravim,

funguje vam doplnek korektne? Mne se ani nenacte uvodni obrazovka, skonci to s chybou doplnku. Jde mi spise o to zda je ta chyba pouze u me.

Diky

Cromac
Chyba bude u tebe, koukni do logu.
Ahoj,
snažím se u kamaráda rozchodit YouTube doplněk, ale havarujeme na "[401] invalid_client: Invalid client type.".
Vypadá to, že máme špatně vygenerované ty API klíč (prostě ty 3 řetězce). Návod, podle kterého jsem to dělal já, je už zastaralý, protože google udělal dost změn v developers.google.com.
Má prosím někdo funkční návod, který reflektuje nedávné změny od google?
Díky
Toto ? 
Kód:
https://www.embedplus.com/how-to-create-a-youtube-api-key.aspx
Vždy to dělám dle tohodle a pokaždý bez problémů.
Kód:
https://github.com/jdf76/plugin.video.youtube/wiki/Personal-API-Keys
Neřeší náhodou někdo nefunkčnost autoplay videí v addonu youtube. V nastavení stačilo zaškrtnou autoplay sugested videos a hrály videa sama.
Systém rpi 3B leia 18.9 openeelec
Díky za reakce
Zdravím. Možná se to tu už řešilo, ale potřebuji poradit.
Chtěl bych aby mi YouTube doplněk přehrával videa v HDR a hlavně pouštěl i Dolby Atmos.
Doinstaloval jsem InputStream Adative ale dál už nevím co nastavit aby to fungovalo.
Jde mi o to abych přehrál např. tohle video v plné kvalitě.
https://www.youtube.com/watch?v=3VZFpwlXKpg
Díky
pod Kodi ti pojde max 4K bez HDR a audio max PCM Multi Ch In
Ahoj, přestalo fungovat v addonu Youtube přehrávání některých videí. Téměř půlka videí nelze přehrát, vyberu v seznamu, spustím a objeví se obecná chyba Youtube. Reinstalace nepomohla 6.8.9 verze. I videa v seznamu, která jsem dříve přehrával, nejsou přehrát. Máte někdo řešení?
Čas od času to dělá. Řešení je počkat na novou verzi. Někdy to řešila beta, ale ta teď není k dispozici. Problém je, že youtube čas od času změní "tokeny" (nebo jak se to nazývá) a dle toho je potřeba upravit i klienta
Ahoj,
nefunguje mi YouTube add-on. Nepodíval by se mi prosím někdo na log? Na oficiálním fóru mě vyhodili, že prej. můj log obsahuje banned add-on (asi to YouTube, když obchází reklamy:)
Log: https://paste.kodi.tv/yobaxoweru
Setup: Odroid N2, CoreElec 9.2.5, Kodi 18.9, plugin 6.8.10 aplha1
Děkuji.
Jak si můžeš myslet, že tě vyhodili kvůli Youtube? Tento addon je stále ještě v Kodi Add-on repository, tedy je teamem Kodi podporován, a rozhodně tedy není na Kodi addons black listu. Problém máš minimálně kvůli oběma Stream Cinema...
: já samozřejmě vím, proč mě s tím vyhodili. Chtěl jsem udělat vtip a poukázat na to, že YouTube add-on není křišťálově čistý, reklamu obchází, takže minimálně "double standard". SCC - ne, YouTube - přivřeme očko.
EDIT: nicméně to utíkáme od tématu, kterým je, že mi add-on YouTube nejde a sám to nespravím a potřebují pomoci
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15