XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Estuary Stream-Cinema
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Ktorý skin mi vie zobrazit hodnotenie filmu? Pre mna je to dost podstatne...
(10.1.2020, 9:52)hitman222 Napsal(a): [ -> ]Díval jsem se na to, ale to nastavení je dost těžké když neumíš anglicky, chtělo by to nějaký návod

a toto nestačí ? (tedy pokud se bavíme o Aeon Nox SiLVO):
→ Aeon NOX SC začlenění 3 komplet
→ Aeon Nox 5: SiLVO (Leia, Krypton, Jarvis, Isengard, Helix)
→ Kompletní nastavení pluginu Stream Cinema


.... je tu toho na fóru ještě mnohem více, toto viz výše jen namátkou ....

K hodnocení:

→ Využití scraperu ve skinu pro zobrazení rozšířeného hodnocení filmu
Tak to je super, jak povolim aby se mi ukazovali skryte soubory,pridat soubory,domovska obrazovka, .kodi?
Dik
: ???, nerozumím Tvé otázce ....

→ Povolení (Expert mód)
Když dam video, soubory, přidat video, nemám tam user data,. kodi viz obrázek [Obrázek: 416b851bb472efd98a8cb858160243f9.jpg]
Škoda, také mě vyhovoval. Nic podobného jsem nenašel
D tak už to mám toto jsem potřeboval a hledal [Obrázek: 995137015f2c742c745fc422c03b7c16.jpg]
: Vždyť jsem Ti výše v odpovědi dával odkaz právě na tento obrázek  1 4
D

Jo, jo díky moc jinak jsem to nemohl najít.
To je mrzuté s tím Estuary Stream cinema. Určitě bych jej z repa zatím neodstraňoval pokud bych mohl požádat. Děkuji. Funguje zatím dostatečně
Odstranění z repozitáře je z důvodu ukončení podpory naprosto správné.
Původně funkční pro Kodi 17.x, nezaručené pro 18,x a vyšší.
Pravděpodobně poslední verze Estuary stream Cinema je v.1.9.16.i1 pro Kodi 17.x Krypton

Archív verzí pro instalaci (Krypton):
http://kodi-czsk.github.io/repository/re...am-cinema/
Ukoncena podpora nema s funkcnosti nic spolecneho. Pokud vse funguje, je nesmysl to odstranovat jen proto, ze dalsi v rade (protoze prvni byl JiRo) se na to vykaslal. Treba se v mezidobi najde nekdo jiny, kdo to zase dale prevezme a navaze.
Možná už si nikdo není jistý, které funkce ve skinu pracují správně a které ne. Pochybuji, že je někdo, kdo má odzkoušené všechny kombinace nastavení a widgetů. Pokud skin někomu funguje správně, bude to pravděpodobně tím, že náhodou používá právě ty kombinace nastavení a widgetů, které fungují bez problémů.

V podstatě se dá říci, že verze, za kterou se dá s větší pravděpodobností ručit, jsou pouze ty, které jsou postavená na bázi Estuary 1.9.16. Vše další už nikdo neverifikoval tak, jako to dělal zpočátku.

Verze pro Kodi 18, to už je pouze patchovaná 1.9.16, ve které jsou díry týkající se hlavně funkcí PVR, které mohou způsobovat neidentifikovatelné problémy a protože se právě část PVR měnila i v posledních minor verzích Kodi 18 asi nejvíce ze všech, nedá se předpokládat, že by se to hned tak zlepšilo. Podobné je to i se samotným addonem SC, který se také mění, takže některé odkazy již nejsou funkční, což může vést k tomu, že spuštění některých funkcí může způsobovat chyby, se kterými se v poslední době SC potýká. Poznat pak, které chyby jsou způsobené skinem a které addonem SC je pak značně obtížné, respektive vyžadující značné množství ruční práce a znalostí Kodi, addon SC i skinu, kterou teď asi nikdo ze dne na den neudělá. Proto také mé doporučení, přestat skin používat.

A doporučení odstranit skin s repozitáře z toho vychází. Většinou skin používají nováčci a pokud v něm dostanou produkt, u kterého je míra pravděpodobnosti taková, že jim přinese další problémy, není to asi správné, aby tam byl.

Pro případného řešitele:
Prakticky jedinou správnou cestou, jak skin zase dostat do rozumného stavu a do souladu s aktuální verzí Kodi a addon SC, je vzít poslední verzi Estuary a postupně na ní provést všechny změny, které z ní udělají Estuary Stream-Cinema odpovídající akuální verzi SC. A protože se blíží i Kodi 19, měla by se s tím svézt i příprava poskytující východisko pro přechod na Kodi 19. A to už je pořádná porce a důvod, proč jsem se další práce na skinu vzdal (či se na to vykašlal, jak tu padlo). Nemám na to čas.
Pokud si dovolim trosicku "zafantazirovat" o tom, co potrebuje BFU, tak se urcite shodneme, ze tito pouzivaji primarne zejmena Filmy a Serialy jako prvni polozky v menu. Proste takovy Franta prijde domu, pusti si box a zvoli si jedno z tech dvou. Takovi ti trosicku poucenejsi si k tomu jeste zapnou Pohadky a/nebo treba iVysilani.

Jsem presvedcen, ze BFU rozhodne nepoleze do PVR a nebude se v tom hrabat a zkouset ruzne kombinace. A pokud ano, tak pouze na vlastni zodpovednost.

Z tohoto duvodu jsem presvedcen, ze by se mel skin zachovat v repozitari, protoze prave pomaha ten "nejslabsim" - jak jsem popsal vyse, pustit si krabicku a na dalkaci zvolit a koukat. Takto to dopadne tak, ze stejne ty dva soubory (pro 17 a 18) tu budou nekde litat v meziprostoru, lidi si to stejne budou instalovat (minimalne ja svemu okoli rozhodne) a ve finale to bude tam, kde to je ted, jen za cenu nesmyslne zvyseneho diskomfortu.

Z tohoto duvodu jsem rozhodne pro, aby obe dve verze byly navraceny. Client reagovat na dotazy BFU nemusi a kdyz na to prijde, tak se klidne muze tema zavrit s tim, ze podpora pro skin byla ukoncena.
Fakt nevím, co je na tom, co jsem napsal výše, k nepochopení. Ale chcete-li mít v repozitáři skin, o kterém víte, že může uživatelům způsobovat problémy, tak ho tam nechte. Zvlášť pro ty zmiňované nejslabší to jistě "bude přínosné".
Zatím funguje bezproblémově, tak bych ho tam nechal.
A proč by neměl začátečníkům stačit základní Estuary?
Pokud jsou schopni přizpůsobit si modifikovaný Estary Stream-Cinema, jistě jsou schopní instalovat jej ze ZIPu.

No, je to jen můj názor. Možná jedna vyjímka potvrdí pravidlo. Nesmí to ale vést k tomu, že BBarona budou kvůli tomu skinu zatěžovat požadavky na úpravy addonu SC pro Kodi 18.x atd.
Proto myslím, že taková zkouška způsobilosti je dobrý filtr.
Zdravím, po aktualizaci K7 Mediacool jsem přišel o Estuary Stream Cinema skin, velká škoda, fungoval jak měl a děti jako vzor BFU díky němu koukaly na pohádky. Existuej způsob jak ho nahrát zpět? Nemohu ho nikde dohledat a zálohy (základní Backup) zhavarovaly, děkuji
Na základě korespondence s bylo vyjasněno, že on na odstranění netrvá, pouze jej doporučuje. Po zhodnocení všech pro a proti je výsledkem návrat obou verzí skinů (pro Kodi 17 a Kodi 18) do našeho repozitáře.

Jsme si vědomi důsledků, které toto bude mít na uživatele, tedy že:
> nebude poskytována tomuto skinu žádná technická ani jiná podpora
> každý jej používá na vlastní riziko

Nežádejte tedy původního autora , ani o jakékoliv úpravy nebo o pomoc v souvislosti s tímto skinem.

Pokud bude chtít kdokoliv pomoci se skinem a jeho plnohodnotným překlopením do Kodi 19, je vítán!
Dnes sa mi aktualizoval skin estuary stream cinema a polozky v menu (napr. Stream Cinema) bud nefunguju alebo im chybaju popisky.
Neviete co s tym?Ddakujem
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33