XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Estuary Stream-Cinema
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Ahoj,
nevíte jak opravit iVysílání aby se ukazovalo na hlavní stránce? Od verze Leia mám povoleno ale neukazuje se.
Jo a taky se přimlouvám o to aby se v nastavení ukazoval CoreELEC.
Děkuji za rady.
V tématu Mapování tlačítek DO - tipy a triky jsem popsal drobnou vychytávku Zjednodušení pohybu mezi widgety a hlavním menu na Home stránce, která bude užitečná zejména pro ty, kteří používají skiny na bázi základního vzhledu Estuary, tedy i Estuary Stream-Cinema.
Objevují se dotazy týkající se toho, proč v Estuary Stream-Cinema není vidět v hlavním menu položka iVysilani. Důvod je ten, že id addon pro iVysilani, který je nyní dostupný v repozitáři XBMC-KODI CZ/SK, je plugin.video.ivysilani.cz, zatímco kdysi bylo id plugin.video.ivysilani. Změna id se tedy do skinu nepromítla.

Kde se to dá prosím tě upravit.
Díky
Tak som prešiel posledných pár stránok..Ktorá verzia Estuary je momentálne funkčná ? A neviem nájsť odkaz na Github, rep. tam spom našiel len po verziu : Verze 1.9.16.i1
Funkční verze je v repozitáři doplňků XBMC-Kodi CZ/SK - viz také 1. příspěvek tématu. Nevím, kdo se o ni stará, ale poslední opravy prováděl . Co vím, tak ta verze v repozitáři je funkční, jen je tam ta chyba iVysilani. Tak snad to brzy opraví. Nové verze z repozitáře čas od času přijdou, takže se tomu asi někdo věnuje.

Ta verze 1.9.16.i1 co jsi našel, ta patří ještě starému repozitáři, tu rozhodně nepoužívej.
(11.4.2020, 13:53)hitman222 Napsal(a): [ -> ]... nevíte jak opravit iVysílání aby se ukazovalo na hlavní stránce?
... Jo a taky se přimlouvám o to aby se v nastavení ukazoval CoreELEC.

Opravu iVysílání dodělám v nejbližších dnech. Jak už psal Client, plugin ivysílání ze zdejšího repozitáře xbmc-kodi cz/sk se instaluje do jiné složky než stejný plugin z repozitáře kodi cz/sk. Plánovaná oprava tedy způsobí to, že těm kterým se nyní iVysílání v menu zobrazuje, se přestane zobrazovat a bude se zobrazovat těm, kteří ho mají z repozitáře xbmc-kodi cz/sk. To podle mého dává smysl, protože vzhled Estuary Stream-Cinema je udržovaný pouze ve zdejším repozitáři.
Co se týče nastavení Coreelec, to je přeci dostupné v doplňcích programů. Zkusím se podívat, jak je přidáno v nastavení originálního vzhledu Estuary, jestli to půjde jednoduše zkopírovat.
Super Díky moc.
Chtěl jsem se v tom vrtat, ale zjistil jsem, že mi nefunguje plugin iVysílání. Můžete mi někdo ověřit, jestli je chyba jenom u mě nebo něco překopali chlapci z ČT?
u mne se při spuštní verze 1.3.8. objeví "no attribute ID"

u pokusu o "Živé vysílání"   - Wrong Token
Jo,jo mají tam nějakou chybu.
No to se nedá nic dělat. Obě úpravy mám připravené (dlaždici CoreElec v nastavení a cesty k iVysílání), až bude možné iVysílání ověřit, pustím to ven. Zatím tedy vyčkáváme...
Ahoj,
chtěl bych se zeptat kde se dá změnit Logo vlevo nahoře na hlavní obrazovce.
Děkuji.

iVysilaní už jede.
Uvolněna nová verze Vzhledu Estuary Stream-Cinema:
Verze 2.0.27
- doplněna dlaždice CoreELEC do systémových nastavení
- oprava cest k doplňku iVysíláni - Česká televize (doplněk instalujte z repozitáře XBMC-Kodi CZ/SK)


Pokud se někomu s novou verzí ztratila z hlavního menu položka iVysílání, je potřeba doplněk iVysílání nainstalovat z repozitáře XBMC-Kodi CZ/SK. Vysvětlení je popsáno v předchozích postech.
A to už je napořád, nebo bude toto téma otevřené jen každý předposlední čtvrtek v měsíci? 1

 https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-estua...2#pid85912
Skin byl navrácen do repozitáře.

Upozorňujeme ovšem, že vzhledem k událostem z posledních dní není vůbec jasná budoucnost celého našeho repozitáře. Správce repozitáře je z celé věci rozladěn a nelze se mu divit, že by se nechtěl starat o něco, co s pomocí jeho vlastní práce (automatizované skripty) někdo klonuje 1:1 a používá pro své komerční zájmy.
(23.4.2020, 11:05)XBMC-Kodi Napsal(a): [ -> ]Správce repozitáře je z celé věci rozladěn a nelze se mu divit, že by se nechtěl starat o něco, co s pomocí jeho vlastní práce (automatizované skripty) někdo klonuje 1:1 a používá pro své komerční zájmy.

Prosím ať nekončí.
Konečně došlo ke sjednocení repozitáře a je “aktivní” a doplňky jsou udržované.
Je smutné co se tu stalo a že na jeho práci kdokoli parazituje bez vašeho/jeho vědomí.
Nelze klonování zabránit ? Třeba loginem a monitorováním ze strany Wedos.
Členové fóra by měli k repu přístup přes svůj username a pass z fóra no a monitorovala by se na straně hostingu činnost.
Nepleť si pojmy. Jedna věc je mechanismus správy a update a druhá jeho obsah. Ano to první dal z ruky a jestli to někdo použije nebo si podle toho udělá vlastní řešení, tak je to je sice nemilé, ale s obsahem to nemá nic společného. A druhá věc, tedy ten samotný obsah. K tomu nemá ani fórum ani sám (tedy kromě addon, které vytvořil on sám) žádná další práva. A poslední věc, a asi ta nejdůležitější, i když někdo nějaká práva má (v tomto případě spíše morální či zvyková), tak je může tak, jak si představuješ, s ohledem na prinicpy, na kterých Kodi stojí, uplatňovat jen těžko.
Ahoj, prosím nevíte zdalipak by se někde do horní lišty skinu, jak je například vytížení CPU/MEM/GPU apod. dala nějak narvat rychlost aktuálního toku dat z internetu? Stačí RX, teda download, odesílání by ani být nemuselo.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33