XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zajímavé tipy na nákupy
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Kingston Workflow Station: Zbavte se klubka kabelů s dokovací stanicí pro tvůrce obsahu

[Obrázek: Kingston-workflow-station-and-readers-cl...24x685.png] Pokud jste kreativec a pro svou tvorbu využíváte vícero různých nosičů, určitě vás často štvalo, že musíte mít na stole několik různých čteček, které blokují drahocenné porty USB. Na moderních ultraboocích se problém s nedostatkem portů USB ještě násobí. A v mnoha případech tvůrce často potřebuje stahovat z více nosičů najednou a ušetřit čas. Nakonec máte stůl zavalený kabely, rozbočovači a čtečkami různých karet či nosičů, ale je to spíše otravné než praktické. S dokem od Kingstonu nejen pro čtečky budete mít na stole větší pořádek.
 
[Obrázek: 6ioLsMD.png?1]
 



Tento tablet s e-ink displejem může přinést to nejlepší z obou světů. Nenáročné čtení knih a Android 11

[Obrázek: inknote-color-778x500.jpg]
  • Společnost Bigme oznámila zajímavý tablet s E-ink displejem
  • Běží v něm Android 11 se službami od Googlu
  • Tablet se bude brzy nabízet na Kickstarteru za zajímavou úvodní cenu
Displeje s elektronickým inkoustem nejsou určeny jen pro čtečky elektronických knih, ale stále častěji se začínají prosazovat i v segmentu tabletů. Důkazem je nový model Bigme InkNote Color, který vznikl ve spolupráci firem Bigme a Good e-Reader. Tablet sice zatím nemá jméno, už teď však víme jeho základní specifikace. Pořídit jej bude možné od 22. července na Kickstarteru, ceny by měly začínat na metě 399 dolarů, což dělá zhruba 11 600 korun včetně daně.
 
[Obrázek: 1Ny27Si.png?1]
 



Kompletně čínské samostatné GPU Glenfly Arise oficiálně odhaleno, do páru k čínským CPU

[Obrázek: 13f355de5ed37b5349727eeaeef55d61baa32a95...40x555.png] Čínská firma Glenfly představila specifikace svého prvního samostatného GPU. Výkonem se nechytá ani na Radeon RX 6400 nebo slabou GeForce GTX 1630, ale může doplňovat lokální procesory jako Phytium nebo Loongson, takže Čína může mít kompletně nezávislé „západuprosté“ počítače.
 
[Obrázek: jnlALHr.png?1]
 


 
Nejlepší přehrávače 2022 Android TV pro multimédia, IPTV i on-line videotéky

[Obrázek: 2668_ab-ipbox-two-combo--android--1x-dvb...g?61f7fc61] K završení našeho přehledu toho nejlepšího zbývají ještě multimediální přehrávače s operačním systémem Android TV. Podívali jsme se proto na TOP modely z našich testů z poslední doby a jak je zvykem, také jsme u nich aktualizovali ceny.
 
[Obrázek: KDvqMc9.jpg?2]
 



Nostalgická zpátečka do herní minulosti. LEGO uvádí stavebnici ikonické konzole Atari 2600

[Obrázek: atari_2.jpg]
V dnešní herní době plné PlayStationů, Xboxů, nadupaných gamingových počítačů a telefonů se může často zapomínat na skvosty, které odvětví herních systémů prakticky definovaly. Mezi ně patří i legendární konzole Atari 2600, která svým nadčasovým designem a kultovním pojetím baví nejednoho fanouška retro her. LEGO se teď rozhodlo, že ikonu mezi herními systémy osmdesátých let připomene pomocí nové stavebnice.
 
[Obrázek: MUmrWh8.png?1]
 



Philips má nový přenosný monitor. Perfektní k Samsung DeX?

[Obrázek: prenosny-monitor-philips-16b1p3302-774x516.jpg] Značka Philips posílá na český trh nový monitor 16B1P3302. Největší předností tohoto šestnáctipalcového displeje (úhlopříčka 15,6″ / 39,6 cm), je skládací konstrukce a vysoká mobilita, která najde uplatnění mimo jiné i v kombinaci s chytrým mobilním telefonem. Přímo se nabízí například prostředí Samsung DeX, které je schopné externí přenosný monitor naplno využít.
 
[Obrázek: 7ePrSuj.png?1]
Zkusili jsme iVysílání pro Android TV Aplikaci chybí přihlášení i párování divácké platby

[Obrázek: ivysilani-na-android-tv.jpg] Podívali jsme se na zoubek nové aplikaci iVysílání ČT pro televizory a multimediální centra s operačním systémem Android TV, což dnes představuje celou řadu výrobků i značek. Na trhu s televizory ovšem majoritu nemá a ČT si to buď neuvědomila, nebo jí to prostě bylo jedno. Překvapení je tady ale víc!

[Obrázek: KDvqMc9.jpg?2]



SPC Gear GD700E: herní stůl s nastavitelnou výškou a místem pro dva raketoplány

[Obrázek: 3kmmld1ominuk4162d2dc3e0f119312068564.jpg]
Nestačí mít jen kvalitní a výkonný komp. Je třeba i pořádný nábytek, aby civění na filmy a paření her bylo zážitkem, nikoli utrpením. Pohodlnou a ergonomickou židli, obří monitor a velký stůl, na který se všechno vejde.
 
[Obrázek: 6ioLsMD.png?1]
D: Vloudila se ti chybička do posledního příspěvku. Ta loga nemají linky. Tvůj předposlední příspěvek je OK.  6
: Moc děkuji za upozornění, vůbec jsem si toho nevšiml  8
D: Stane se, máš přece novou hračku. Na tohle teď nemáš tolik času. 3
: No to je pravda, včera jsem se k příspěvkům vůbec nedostal  8 A práce mi také stojí, musím to dohánět v noci  1
Na světě je první chytrá šála, stojí za ní Cisco. Bude monitorovat odezvu fotbalových fanoušků na dění na hřišti

[Obrázek: 16590312491016.jpg]
  • Chytré už dnes může být prakticky kde co
  • Mezi nositelnostmi vládnou hodinky, náramky a prstýnky
  • Nově se k nim přidá chytrá fanouškovská šála. Jaký má smysl?
Chytré dnes může být opravdu kde co. U nositelností jsou běžnou záležitostí chytré hodinky, náramky nebo dokonce prsteny. Britský fotbalový klub Manchester City však ve spolupráci s firmou Cisco vytvořil produkt, který zatím nemá obdoby - chytrou fanouškovskou šálu alias Connected Scarf! Od příští sezony je začne distribuovat klub svým fanouškům, zatím však není jasné, zda bude šála k dispozici zdarma či za poplatek.
 
[Obrázek: 1Ny27Si.png?1]
 


O2 TV Box s Android TV Drahý, ale všestranně využitelný

[Obrázek: o2-tv-box-pohled.jpg] Set-top box pro příjem zmiňované internetové televize představuje zařízení minimálně typu 2v1, spíše 3v1. Vedle hlavní funkce je tu i práce s dalšími dostupnými aplikacemi z tržiště Google Store a také využití jako klasické multimediální centrum (MMC). I to v praxi ověříme.
 
[Obrázek: KDvqMc9.jpg?2]



Xiaomi se pochlubilo chytrými brýlemi Mijia. Mají dva foťáky, špičkový displej a bezdrátové dobíjení

[Obrázek: Xiaomi-introduced-the-new-Mijia-Glasses-...price.jpeg]
  • Xiaomi dotáhlo rok starý koncept ke komerčnímu produktu
  • Chytré brýle jsou však zatím ve fázi crowdfundingu
  • Mají dva foťáky, slušnou baterii a špičkový displej
Xiaomi začalo v Číně nabízet chytré brýle, které vychází z téměř rok starého konceptu Smart Glasses. Čínská značka však stále teprve „sonduje vody“, a tak brýle zatím nabízí jen na své vlastní crowdfundingové platformě. Následně by se měly brýle dostat do běžného prodeje v Číně, a zřejmě i ve vybraných zemích po celém světě. Jak jsou brýle vybaveny, a k čemu budou vlastně sloužit?
 
[Obrázek: 1Ny27Si.png?1]
Test skříní Fractal Design Meshify 2 Mini a Define 7 Nano

[Obrázek: vilm9nxcq9wzkvk62e6699c7b900828326150.jpg] Švédský Fractal Design aktuálně rozšiřuje své produktové řady počítačových skříní Meshify 2 a Define 7 o malé modely velikosti Mini s podporou základních desek Micro-ATX a současně o nejmenší modely velikosti Nano pro desky formátu Mini-ITX. Obě produktové řady nyní nabídnou zákazníkům možnost účelného a optimálního využití obestavěného prostoru pro sestavy všech velikostí.
 
[Obrázek: 6ioLsMD.png?1]
 



Sedmnáct milionů v testu: Rolls-Royce Phantom je nejlepší auto světa

[Obrázek: maxresdefault.jpg] Phantom je král mezi auty, když se valí ulicí, ulice ztichne. Uvnitř je chrámové ticho, v dáli ševelí dvanáctiválec. Ten NEJ Rolls-Royce dalece předčí zbytek automobilové produkce. Taky ten kousek v módní šedé s frikulínsky modrým interiérem stojí sedmnáct milionů, prý je ještě z těch levnějších, které si můžete naporoučet.

[Obrázek: iQYiwpg.png]



Moderní displeje a ClearType: Když písma ve Windows hrají všemi barvami

[Obrázek: alienware-aw3423dw-1-1.jpg] Přemýšleli jste někdy nad tím, proč na písmu na zvětšených screenshotech najdete všemožné barvy, jen ne tu černou, kterou byste čekali? Vyhlazování ClearType je tu s námi od příchodu Windows XP. Podíváme se na to, proč vzniklo, jak funguje a jak se chová na různých typech monitorů a co se dá dělat, pokud vám standardní nastavení nevyhovuje.
 
[Obrázek: 6ioLsMD.png?1]
Jak ušetřit při nákupu na internetu. Pomohou srovnávače, slevy bank i správné karty

[Obrázek: 1.loga-srovnavace-min-500x256.jpg] 
  • Nejlepším pomocníkem jsou srovnávače cen jako Heureka
  • Některé e-shopy umí dorovnat nižší ceny konkurence
  • O ceně rozhoduje i to, čím zaplatíte
Naprosto zřejmý tip, ale služby jako naše Zboží Živě, srovnávače Heureka.cz nebo Zboží.cz vám opravdu mohou ušetřit stovky i tisíce korun, pokud stejné zboží koupíte v jiném spolehlivém obchodu, než jste původně zamýšleli.
V minulosti jste skrz srovnávače mohli získat výhodnější cenu i v e-shopu, který jste navštívili přímo. Byl to paradox, ale věrné zákazníky, již zamířili přímo na stránky obchodu, takto trestalo například Notino nebo Megaknihy. Stejný produkt odkázaný z Heuréky byl levnější o několik procent. Dnes už se ale s podobným přístupem nejspíš nesetkáte. To vám spíš nabídnou zvláštní slevu skrz odkazy na vlastních profilech na sociálních sítích.
 
[Obrázek: wsxeahl.png]



Startup mopedgangu ze zaječické hospody dokončuje frajerský elektrošlapohyb

[Obrázek: B12T6781-scaled.jpg] Jestli jednou vznikne encyklopedie startupů, nesmí mezi všemi těmi garážovými pokusy jako je Apple a Tesla Elona Muska chybět typicky česká cesta – hospodský startup. Směs punku, recese a nadšené improvizace sesumírovaná na pivním tácku. Kdyby existovala dost malá baterka s dostatečnou kapacitou, má ji Mopedix v pekáči na nedělní oběd. Ale popořádku.
 
[Obrázek: iQYiwpg.png]



PiBox je šikovně řešený miniaturní server na bázi Raspberry Pi, který poslouží doma i v kanceláři

[Obrázek: box-2-mini-1200.6c3f26fd.webp] Raspberry Pi 4 je populární miniaturní počítač, pokud z něho ale chcete udělat nějak robustně vypadající a použitelný „stroj“, musíte sehnat spousty komponent, modulů, úprav a ideálně i něco tisknout na 3D tiskárně. Řešení PiBox všechny komplikace odstraňuje a můžete mít hotové zařízení, které skvěle poslouží jako server a úložiště.
 
[Obrázek: wsxeahl.png]
Jak poslouchat rádio. Od levného modelu do garáže po špičku, která zvládne také internetové stanice

[Obrázek: Getfile.aspx?id_file=323837081] Co dnes poslouchat přes moderní rozhlasový přijímač? Je toho spousta a neomezuje se to jen na příjem z rozhlasových tunerů, tedy z analogového FM, digitální DAB/DAB+ a internetových stanic.
 
[Obrázek: wsxeahl.png]



Regulace naruby. Tyto telefony u nás prodávat nesmíte, jsou příliš levné

[Obrázek: EDIT31.jpg] Zemí neomezených možností (a nápadů) není očividně pouze Čína, ale i Indie. Není náhodou, že tyto dvě nejlidnatější země světa jsou zároveň největšími producenty chytrých telefonů a – jak už vyplývá z výše uvedeného demografického hlediska – také jejich největším odbytištěm.
 
[Obrázek: 1Ny27Si.png?1]



Insta360 Link je chytrá webkamera na gimbalu. Najde si vás i to, co chcete ukázat

[Obrázek: 162063-laptops-review-insta360-link-revi...ljvhcw.jpg] Firmu Insta360 máme spojenou hlavně s 360° případně akčními kamerami. Jejich nový kamerový přírůstek do zdánlivě klidnějšího prostředí práce před počítačem ale nabízí mnohem víc, než byste čekali i třeba od prémiové webkamery.
 
[Obrázek: wsxeahl.png]
Spotify začíná nabízet přímý prodej vstupenek na koncerty

[Obrázek: 30565.png] Hudební a podcastová platforma Spotify začíná podnikat v novém odvětví. Na nově vytvořené webové stránce Spotify Tickets jsou v testovacím režimu dostupné vstupenky na vybrané koncerty. Novinka, která je zatím dostupná v USA, ale vůbec není vyloučeno její rozšíření do dalších zemí, není první aktivitou populární audio služby v této oblasti. Zatímco doposud ale spolupracovala s partnery jako Ticketmaster, nově jde o přímý prodej.
 
[Obrázek: 7ePrSuj.png?1]



Byznys s humanoidy expanduje. Podívejte se do čínské továrny na umělé lidi

[Obrázek: humanoid-robot-isolated-white-giving-fin...282762.jpg] Zvládnou jednoduchou konverzaci, hýbou končetinami, ale především – fungují na bázi umělé inteligence. Byť je byznys se sexuálními roboty (sexboty) teprve na začátku, čínský výrobce WMDOLL „chytrým“ androidům věří. Zatím jich prodal přes dvacet kusů v hodnotě mezi třiceti až sto šedesáti tisíci korun. Roční prodeje neinteraktivních sexbotů se ale pohybují okolo dvaceti tisíc kusů. Předčí je někdy chytřejší konkurentky? S výrobním procesem firmy se můžete seznámit v galerii.
 
[Obrázek: 1Ny27Si.png?1]



Ohromí velikostí i cenou. Monitor Samsung Odyssey Ark má 55" a stojí sto tisíc korun

[Obrázek: odysseyark_5_large.jpg] Samsung včera rozšířil řady svých herních monitorů Odyssey a uvedl nový model Arc (G97NB). S úhlopříčkou 55 palců by klidně zastal i roli televizoru, Arc je ale zakřivený tak, aby obrazem obklopil hráče, který bude sedět blízko něj.
 
[Obrázek: wsxeahl.png]
 



O2 zrychluje své fixní připojení domácností přes 5G, nový strop je 100 Mbit/s

[Obrázek: 17730.jpg] Když O2 letos v lednu začal nabízet možnost připojení domácnosti přes 5G síť, bylo hlavním zklamáním zastropování rychlosti downloadu na maximálně 50 Mbit/s. Operátor to zdůvodňoval hlavně tím, že si chce být jistý, že bude schopný uživatelů službu doručit.
 
[Obrázek: VueRFyv.png?1]
 
mBank opatrně mluví o konci plastových karet. Placení mobilem a hodinkami strmě roste

[Obrázek: Payment-systems-Maestro-cards-in-Europe-...e-end.jpeg] mBank bude jako první finanční instituce v Česku vydávat všechny typy karet jako fyzické i virtuální, takže klienti si budou moci vybrat, jestli ještě vůbec potřebují nosit ty plastové. Velká část se přitom bez nich už obejde, v červenci byl podíl transakcí vedených skrz virtuální karty u obchodníků již 32 % a každý měsíc prý stoupá o 0,8 až 1 procentní bod.
 
[Obrázek: 1Ny27Si.png?1]



Legenda s ANC za neodolatelnou cenu. Sluchátka Sony WH-1000XM4 teď koupíte jen za 6164 Kč

[Obrázek: 1UTSt7.webp] V aktuální akci dne na Smarty.cz najdete parádní bezdrátová sluchátka Sony WH-1000XM4 jen za 6290 Kč. Jen musíte v detailu produktu vybrat modrou barvu, která je levnější než černá a stříbrná. A pokud do košíku zadáte slevový kód SLEVA2PROCENTA, cenu srazíte na výsledných 6164 Kč.
 
[Obrázek: RcC7s0T.png?2]



Rachot z výfuku a elektrický motor. Dodge Charger Daytona SRT je svalnatý elektromobil, který hraje na city

[Obrázek: electric-dodge-charger-daytona-srt-conce...le-car.jpg] Velký spalovací motor, burácení z výfuku a drsňácký vzhled – to je muscle car, jeden ze symbolů americké kultury. Jenže jak tyhle atributy předvést do doby elektrické?
 
[Obrázek: 7F7np89.png?1]
9 9 9  Něco mi uniklo ? O nedostatku malin vím i když v tomto obchodu toto zřejmě neplatí - 58ks skladem, ale až takto (ta sleva je tam jako joke) ? Zajímalo by mě, zda i tady platí, že každá prodávaná věc má svého kupce  4

[attachment=8069]

→ Raspberry Pi 4 Model B 4GB
(23.8.2022, 16:05)Rossi D Napsal(a): [ -> ]...58ks skladem, ale...
Všechno v externím skladu - takže mají kulový. Vitruální e-obchod.
Pointa asi bude v textu: Doprava zdarma při platbě bankovním převodem.
Kdo se chytne, ten si počká, než Čína dodá.
no ale nekup to za tu cenu  1
Set-top box Telesystem Up T2 4K Android TV Na doma, na chatu a hlavně pro každého

[Obrázek: Telesystem-TSUP-4K.jpg] Set-top box s Android TV 10 a DVB-T2, které tu je jako další aplikace, přichází s výtečnou výbavou dovolující okamžitou spolupráci s prakticky jakýmkoli dnes používaným televizorem. Tohle, a povětšinou výborné ovládání DVB-T2, je u tohoto přijímače tím nejdůležitějším.
 
[Obrázek: KDvqMc9.jpg?2]



Starlink překvapivě zlevňuje. I v Česku teď satelitní internet stojí o polovinu méně

[Obrázek: image-spacex-starlink-was-hacked-using-a...482957.jpg] Zatímco ceny téměř veškerého zboží a služeb letí už několik měsíců za sebou strmě vzhůru, provozovatel satelitního internetu Starlink překvapil (přinejmenším některé) své uživatele citelnou slevou. Na tuto příjemnou skutečnost upozornila řada uživatelů, jež na sociálních sítích sdíleli e-maily s informací o snížení měsíčního paušálu.
 
[Obrázek: epXOddj.png?1]



DJI Avata: Nový sportovní dron z asijské stáje, který budete ovládat náklonem ovladače

[Obrázek: DJI-Avata-controller3.jpg?resize=780,470] Zkraje jara se na webu objevily první náznaky, že DJI pracuje na novém sportovním dronu kategorie FPV. Na rozdíl od stejnojmenného obra z loňského roku to však měl být mnohem menší mazlík, který se stejně jako řada Mini vejde do dámské kabelky.
 
[Obrázek: wsxeahl.png]
Letošní zatím nejmenší odolný telefon. Cubot Kingkong Mini 2 Pro se pohodlně vejde do kapsy

[Obrázek: getthumbnail.aspx?w=612&h=250&q=60&id_file=822639872] 
  • Cubot představil letošní nejkompaktnější odolný telefon
  • Má 4" displej a nevyměnitelnou 3 000mAh baterii
  • O přesných normách odolnosti se však výrobce nezmiňuje...
Čínská značka představila a uvedla do prodeje letošní zatím nejmenší odolný telefon. Nese krkolomný název Cubot Kingkong Mini 2 Pro. Novinka navazuje na stále prodávající se Cubot Kingkong Mini 2, který však, navzdory svému vzhledu, neměl zvýšenou odolnost. Tento „drobný“ nedostatek však napravuje Pro verze telefonu, která je prachuvzdorná a voděodolná. Výrobce se však i tentokrát ve specifikacích vyhýbá přímému uvedení norem IP68 i MIL-STD810G.
 
[Obrázek: 1Ny27Si.png?1]
Majitelé televizorů Samsung mohou zdarma zkusit Apple TV+

[Obrázek: 2020-smart-tv-apple-tv-apps-and-airplay-..._A_MO_JPG%24] Pokud máte doma televizor Samsung vyrobený po roce 2018, můžete si v něm na tři měsíce zdarma aktivovat službu Apple TV+. Nabídka se vztahuje jenom na nové uživatele, kteří dosud Apple TV+ nezkoušeli. 
 
[Obrázek: VueRFyv.png?1]
55" Odyssey Ark

[Obrázek: odyssey-ark-pr-dl8.jpg?auto=webp&precrop...width=1200] 
  • Předobjednávka: The Freestyle, Galaxy S22 256 GB nebo Galaxy Tab S8+ WiFi za 1 Kč 
    V období od 24. 8. do 30. 9. 2022 jsme si pro vás připravili jedinečnou nabídku. Při předobjednaní tohoto produktu získáte The Freestyle, Galaxy S22 256 GB nebo Galaxy Tab S8+ WiFi za 1 Kč. Pro uplatnění slevy se musí v košíku nacházet oba produkty.

  • VA panel s prohnutím 1000R a rozlišením
  • 4KTechnologie Quantum Mini LED a Quantum HDR 2000
  • Frekvence 165Hz, Odezva 1ms, Nastavitelný stojan, FreeSync Premium
  • Dolby Atmos, Reproduktory, Game Switcher
 
[Obrázek: rw6KDMM.png]
Rovný nebo zakřivený? Ohýbací 45" OLED Corsair Xeneon Flex umí oboje

[Obrázek: Corsair-Xeneon-Flex-45WQHD240-OLED-ohebn...utavka.jpg] Pokud si neumíte vybrat mezi rovným a zakřiveným monitorem, Corsair pro vás může mít řešení. Jeho nový 45" OLED monitor Xeneon Flex umožňuje uživatelsky měnit zakřivení monitoru. Potěší i vysokou obnovovací frekvencí 240 Hz.
 
[Obrázek: FZsKZS0.jpg?1]



Test: Buxton BBS 5500

[Obrázek: 35055223-21-1024x764.jpg] Černý váleček o rozměrech 19 x 8,4 x 8,4 cm a hmotnosti 557 gramů je pokryt na pohled i na dotyk příjemnou odolnou tkaninou, jakou známe například z podobných modelů značky JBL. Na válečku se nachází dva výrazné regulátory hlasitosti a poté řada čtyř tlačítek (vypínač, aktivace Bluetooth, párování s druhým reproduktorem, přepínání barevného režimu). Vedle nich je pak pod robustní gumovou krytkou uložen USB-C port pro nabíjení, 3,5mm audiokonektor a slot pro microSD karty. Pokud je kryt pečlivě uzavřen, splňuje reproduktor nároky standardu IPX7, takže bez problému vydrží i delší ponoření do vody nebo jakýkoliv déšť. Na bocích jsou dva pasivní měniče, uvnitř těla se skrývá jeden reproduktor o rozměrech 9 x 5,2 cm s udávaným 20W výkonem. Plnohodnotné stereo s dvojnásobným výkonem lze získat spárováním dvou reproduktorů BBS 5500 do jednoho audiosystému. 
 
[Obrázek: pCTnkkU.png?1]



Máte doma nerozbalený první iPhone? Možná z vás udělá milionáře

[Obrázek: original-iphone.jpg] Mimo tradiční prodej smartphonů se čas od času objeví nějaké smartphony i v aukci. Aby takový telefon bylo vůbec smysluplné nabídnout do dražby, musí většinou být něčím unikátní, nebo vzácný. Před pár měsíci jsme psali například o prvním iPhonu s USB-C konektorem. Vlnu zájmu sklidila také aukce limitované série prvního Nothing Phonu. Tentokrát se do dražby dostalo něco více tradičního.
 
[Obrázek: 1Ny27Si.png?1]



S hodinkami Amazfit T-Rex 2 se neztratíte – umožňují import tras z Mapy.cz

[Obrázek: 1000] Amazfit, jeden z největších prodejců chytrých hodinek v Česku, přináší do svých nejnovějších outdoorových hodinek T-Rex 2 unikátní funkci importu tras z populárních webů a aplikací. Díky pokročilé GPS umožňuje také navigaci v reálném čase. Pro ty, kteří se pohybují raději doma, poskytuje možnost vytvořit si vlastní fitness plány na míru. 
 
[Obrázek: wsxeahl.png]



AQ M26 BT má nástupce s lepší konektivitou – AQ M26

[Obrázek: IMG_20201105_203843.jpg] Společnost AQ představila multimediální reprosoustavy AQ M26 pro menší poslechové prostory, pracovny a začínající fanoušky věrného poslechu. Své označení zdědily po extrémně úspěšné limitované edici AQ M26 BT. Pozn. kvalitu AQ M26 BT mohu potvrdit osobně, jelikož mi hraje u PC. Ta se objevila jen na několik týdnů v nabídce českého výrobce závěrem roku 2020.
 
[Obrázek: crmjJZ4.png?1]



Logitech uvádí myši G502 X s opticko-mechanickými spínači

[Obrázek: 2022-08-30-image-26.jpg] Logitech představil novou generaci počítačových myší G502 X. Ty mají opticko-mechanické spínače s vyšší životností, přitom však typickým mechanickým klikem. O snímání povrchu se tu stará snímač Hero 25K s rozlišením 25600 dpi.
 
[Obrázek: FZsKZS0.jpg?1]