XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Skylink LiveTV Addon
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.


Velmi pekne, ale neverim, ze to nejaky BFU zvladne spravit sam, ked maju casto problem vobec nastavit cestu na spravne vygenerovanie playlistu 3

Preto som spominal, ze ten recorder vie spravit programaticky kopiu skinu s modifikaciou.

Osobne sa mi najviac paci ten widget s tym logom, pokusne som to spravil aj do Confluencu a rozmyslam, ci to neskusim dorobit do nastaveni.. hmm..
Tak vyrábět kopii skinu a upravovat ji z addon, proč ne. Ale já osobně taková kombinovaná řešení moc nemusím.

Buď popsat úpravy, které si může každý do svého skinu (nemusí to být nutně základní Estuary) udělat nebo rovnou vytvořit modifikaci skinu Estuary.Skylink a tu nabídnout k instalaci. Jak jsem to ostatně udělal výše.
Postupoval som presne podľa návodu na prvej strane.
Nahrávam to do Kodi 18.2 na TV Boxe A95X Pro v ktorom je android TV.
Nainštalované Kodi 18.2 a vo vnútri len Skylink LiveTV Addon verzia 1.2.3
Dávam to tak pre to že v Android TV nie je podporovaná oficiálna aplikácia.
Vygeneruje sa mi plylist IPTVSimple PVR klient ho načíta a aj EPG sa zobrazuje koretne ale ziaden program sa mi nespusti.
Zobrazuje sa aj časová os a nadhľady programov.
Prihlasovacie údaje na skylink konto sú správne a aj zapnutá možnosť prehrávania IPTV v nastaveniach danej karty na stránke Skylinku. Kontroloval som to viac krát.
Nevie niekto poradiť v čom hľadať problém?
Ja mam 3 dny H96 PRO Plus a ta jejích apka mi jede.
Jsem měl u ní problem s přihlašením.
Bylo to tím že jsem zaškrtl na jejích strankach zustat stale přihlašený.
Když jsem se odhlasi, začlo to fungovat.
V A95X Pro ale nie je klasicky android ako ma skoro každá čínska krabička ale plnohodnotný android TV.
Aplikácia sa nedá ani nainštalovať.
& Úpravy skinu pro možnost volání Skylink Archivu se celkem povedly. Ještě bych rád dokončil to volání archivu kanálu přímo z jeho Info stránky v LiveTV . Jak už jsem výše napsal, mám problém s parametry pro volání addon:
Kód:
askpin=False&channel=CT%201%20HD&replay=days&stationid=nnnnnnnnn
Část parametrů z nich je zjevně statická - ty jsou v pohodě, problém s parametrem channel a jménem kanálu přebíraným do skinu z ListItem.ChannelName jsem už vyřešil pomocí $ESCINFO[], ale s čím si jednoduše a elegantně neporadím, to je stationId.

Jedna cesta je, požádat vás o úpravu addon tak, aby bylo možné se bez tohoto parametru obejít. Ale to je samozřejmě značně troufalé... Big Grin

Druhá cesta, což je jakýsi workaround, který jsem si ověřil na mé instalaci a s mnou používanou službou Skylink. Je to dopočet realizovaný ve skinu, který podle klíče jména kanálu přiřadí správné Id. Žádná velká elegance, pouze tupé využití omezených funkcí skin enginu, ale funguje to!
Kód:
    <variable name="Skylink.StationId">
        <value condition="String.IsEqual(ListItem.ChannelName,CT 1 HD)">nnnnnnnnn</value>
        <value condition="String.IsEqual(ListItem.ChannelName,CT 2 HD)">nnnnnnnnn</value>
        ...
    </variable>
Mám tu nejlevnější službu pouze s 25 kanály, takže nebyl problém si ty Id zjistit a do dopočtu přenést. A v této souvislosti mě zajímá zda má Id pro daný kanál fixní a stejnou hodnotu (v čase, pro uživatele, pro službu, apod.). A také, protože nemám službu se všemi kanály Skylink, zda se někde Id ostatních kanálů (pokud jsou fixní) dá získat.

- askpin je udaj ziskany zo sl, ci je kanal chraneny pinom, alebo nie (ergo, nie staticky), cisto technicky to moze byt False ale narusi to funkcnost pin protection (porno stanice)
- channel je len text, sluzi len na zobrazovanie nazvu stanice v ceste (setPluginCategory), aby sa nedopytovalo na to stale, %20 je standardny url kod pre medzeru, cisto hypoteticky to skus aj normalne s medzerou, mozno to pojde
- replay je akcia (days = zobrazi vyber dni)
- stationid je id kanalu, nieje to staticke, ziskava sa to zo skylinku, napriklad aj podla toho co tvoj balik obsahuje, cize napr. ak od 1.7 bude aj v tvojom baliku nejake bonusove volne vysielanie, objavi sa v zozname, ale od 1.8. ti uz nepojde..

channel je tam jedine "pre paradu", ostatne su ale udaje ziskavane on demand zo skylinku, ak ich zafixujes staticky, mozu prestat (ale nemusia) za tyzden fungovat.. nemame ako zistit, ci to je naveky fixne..

Btw, prototyp automatickeho klonu pre Estuary a Confluence mam hotovy, dokonca aj s pridanim textu do en/sk/cz language suborov a odmazanim poloziek casovacov a nahravok (ktore v principe pre skylink nefunguju) z widgetov.. :) Ano viem, nebude to pre kazdeho, urcite nie pre ludi co pouzivaju viacere zdroje a funguju im casovace a nahravky, ale pre ludi co pouzivaju len skylink to tam akurat zavadza :)


mam xiaomi mi box 3, tam je oficialny certifikovany android tv, mam aj philips android tv a na oboch live ide, fungovalo mi aj na 20 eurovom boxe z ciny
hypoteticky, live tv nemusi byt nutne na vsetkych cinskych boxoch funkcne, mozu tam byt invalidne certifikaty a dekryptovanie nebude mozne, ale na to by sme museli vidiet log..
Hmm, že jsem si to nemyslel. 10 No nic, tak tohle se nepovedlo. Ona ta rekurze ve volání addon je príma věc, ale neměla by se přehánět. Já bych tedy to stationid přes parametry volání netahal, nechal bych ho uvnitř addon a indexoval ho jménem kanálu, ale budiž. Každý máme své metody... Jen je to škoda, některé ty báječné věci, které Kodi nabízí, jsou pak nepoužitelné... To ale na tom, že je to celé výborné řešení, nic nemění.

Tak ono tie udaje dotecu uz predtym, preco ich teda stahovat znova? Akurat by to mohlo vyskocit v nejakom monitoringu a zacali by sa zaujimat, ze co sa to tam pripaja..
Nikdo neříká, že se musí pokaždé stahovat. Jak dlouho může trvat při každém zavolání addon načtení tabulky s relací jméno kanálu - stationid...?

Ale nechám toho. Je to váš addon a vaše práce a vzhledem k tomu, co nabízí, je tohle jen okrajová a nepodstatná záležitost. Doteď tam ta funkce nebyla a nikomu to nevadilo, tak to až tak důležité nebude. 6
Problém bol s DRM certifikátom. Zvláštne ale je ze NETFLIX aj HBO GO fungovali bez problémov. Nahodil som atvXperience ROM a tam sam už rozbehol v poriadku aj Skylink cez PVR klienta v KODI aj samotnú aplikáciu Skylink Live TV.

To sa vobec nestahuje dlho, ide skor o opakovanie volanie tej istej sluzby.
Skratka, ked chcem vytiahnut zoznam stanic, zavola sa rest sluzba skylinku, ktora vrati zoznam stanic prisluchajucich tvojmu kontu a dalsim parametrom (napr. live vs archiv, nie kazdy live kanal ma aj archiv). Vramci tohto zoznamu dojde aj stationid aj to ci je to chranene pinom a dalsie udaje. No a pokial by sa prenasal dalej len nazov stanice, znamenalo by to, ze pre zoznam archivnych programov pre vybrany den by sa opat musel vytiahnut rovnaky zoznam, ako pri prvom volani, aby sa podla nazvu stanice naslo stationid, pretoze dalej sa uz pracuje len so stationid.
Ale nééé. 1 To vysvětlovat nemusíš. To byla řečnická otázka a směřovala k tomu, proč byste si nemohli tu relaci jméno kanálu - stationid nemohli při tom prvním načtení uložit a při každém přístupu do archivu si jméno kanálu přes ní přeložit na stationid... Ale jak už jsem napsal, nechme to být...
Davam k dispozicii na testovanie verziu skylink pluginu, kde je v nastaveniach mozne spustit automaticku duplikaciu a modifikaciu Estuary a Confluence Icon_mrgreen
trochu to tu moc nesledujem, co sa tyka toho zaradenia pluginu kludne moze ist pod video addons, ja som ho tam nechcel pretoze by tam nebol ziadny obsah a tak som ho narval do services aby nezavadzal, ale teraz ked je tam archiv a livetv mozno to ma zmysel presunut ho do video addons.

a diky, ze sa tu tomu tak venujes
V iptvsimple 3.5.8 konecne opravili cas v EPG. Skylink plugin od verzie 1.2.4 bude generovat spravny cas pre EPG preto treba vratit spat na 0 casovy posun EPG v nastaveniach iptvsimple, premazat cache epg a restartovat kodi.

zatial ma to stale bavi.. :)

Kedze nikto nenapisal, ze by ta modifikacia skinu (vdaka Clientovi za navod) robila nejaky problem, pripravujem verziu 1.2.5, pridal som aj "epg" do zalozneho zoznamu live stanic vo video doplnku.
Měl bych dotaz na nastavení kvality streamovaných kanálů.
Dá se někde v addonu nastavit jejich kvalita ?
Rozbíhal jsem addon u známého na x96mini 2GB/16GB, KODI 18.2 android + Samsung TV 2015 a zdá se mi že kvalitou je to hodně pod HD kvalitou.
Může to být ale můj subjektivní pocit ale sledovanitv addon, provozuji u sebe, má lepší obraz a snad se v něm dá kvalita nastavit. Nejsem si jistý, nastavoval jsem to na své KODI krabici na počátku.
kvalita sa nastavuje v nastaveniach inputstream.adaptive addonu

https://www.xbmc-kodi.cz/attachment.php?aid=3976
: Ahaaa, děkuji moc za nasměrování.