XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Skylink LiveTV Addon
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
.niva@gmail.com: co znamena sekanie? ukazuje sa "loading" kolecko? ak ano, skus to hned v tom momente aj cez mobil, alebo web - ak sa to seka aj tam, tak je bud pretazeny skylink, alebo prepojenie orangu s ceskom (s operatorom, kde ma skylink hostovane servre).
práveže keď to porovnám Android aplikáciou pustím ten istý program, rovnaký stream a kodi mi seka a apka nie. A sekanie vyzerá ako keby bol primalicky buffer. Baffruje-precita-sekne. Koliecko loadovania ani nezobrazí .. ono to sekne na pol sekundy napr a potom ide 5sekund a zase sekne na sekundu ... Alebo vypadne hlas a obraz ide a stále dokola... Procak na Rpi4 je vyťažený Max 20% ramka 200mb
presne tak server nestiha na cas dodavat casti streamu, ich appka to ma zjavne vyriesene tak ze robi vacsi prebuffering zatial co kodi ee, a pokial viem sa to zatial neda nastavit https://github.com/peak3d/inputstream.ad...issues/141

Takže nikomu to teda nejdu tie tv bez sekania? Veľmi pekne ďakujem za info aspon som ušetril čas googlenim ?.
Já zatím stále zkouším na boxu přijít na příčinu proč nejde ani appka Skylink ani plugin v KODI.. Víceméně z důvodů proč to vlastně nejde, než že bych se bez toho neobešel... Sledovanitv i Netflix na boxu jedou bez problemů a myslím že kvalita streamů určitě není horší.. Nejhorší že appka prostě stream nespustí aniž by něco hlásila.. takže to bude chtít nějaké logy někde zkoumat...
.niva@gmail.com: Mne Skylink sekal vždy večer ešte na Rpi3. Odkedy mám Rpi4 = cca 4 mesiace, Skylink ide bez najmenšieho zaváhania.
Taky se mi Skylink sekal, v Kódu i v Android TV app. Psal jsem na podporu.a odkázali mě tady: skylink.cz/test-rychlosti a poslat kód testu formulářem.
Skylink se mi seká, respektuje vůbec nejde, jenom když na Nova Sport dávají fotbal. V úterý a ve středu dávaly na Nova Sport německý pohár a Skylink v kodi 18.5 se zasek a rozběhnul se až po zápase. Zkusil jsem ve stejnou dobu aplikaci Skylink v iPhonu a kvalita byla mizerná, zvuk jako s tranzistoráku a bylo to stejný na Wi-Fi nano datech. Mají to podle mě přetížený. Ve stejnou dobu Netflix nebo YouTube na stejném zařízení fungoval plynule v maximálním rozlišení.
Stejna zkusenost. Naprosto mizerna sluzba

A prechod z rpi3 na rpi4 pomohl tak ve 30%. Pricital jsem to prehrivani. Neni to pravda. Skylink je katastrofa
Ono to s tím prebufferingem není tak snadné. Vzhledem k tomu, že jde o live stream, jen těžko můžou přednačítat něco dopředu. Jediná možnost je zpozdit zahájení přehrávání na klientovi. Ale ani to není řešení. Vždycky tam bude prostor jen k přednačtení nějakého fixního objemu dat na začátku, který se brzy vyčerpá a pak už se nic dalšího dopředu nenačte. Takže buffering live streamu je svým způsobem mýtus. Nehledě na to, že přednačítání na straně klienta s sebou přináší jeden jen těžko akceptovatelný aspekt a to je zpoždění zahájení přehrávání po volbě nebo přepnutí kanálu.

A k Skylink jako takovému. Já ho používám nárazově, spíše jen v případě, že ladím nějaké funkce skinu pro své "uživatele". Teď jsme si opět koupil měsíc a při občasných testech nemám při přehrávání žádné zásadní problémy. Možná, že jsem nezachytil ty zmiňované okamžiky velké zátěže serverů, ale z mých zkušeností funguje Skylink celkem dobře. W10 Pro, Kodi 18.4, UPC 150/10, HD streamy 1280x720, FPS 25.
Ono predpokladam, ze ako pri kazdej OTT sluzbe, budu problemy pri Live pocas spicky, ci sa jedna o nejaky zapas, alebo prime time a sposobovat to moze aj nedostatocna kapacita Skylinku, aj nedostatocna kapacita operatora u zakaznika. To ze ina sluzba funguje lepsie nic neznamena, kedze pravdepodobne servuje z uplne ineho miesta, kde je volnejsia kapacita.. Treba si uvedomit, ze Skylink ma fakt ze mrte zakaznikov a spristupnil tu sluzbu kazdemu..
Ja osobne pouzivam Live minimalne a s archivom som nepostrehol ziaden problem uz pekne dlho..
Jasně, vždy se ta kvalita skládá na straně klienta z uvedených tří základní faktorů:
  1. výkon a kapacita na straně serveru OTT služby
  2. kapacita napojení do páteřní infrastruktury:
    1. ze strany poskytovatele OTT služby
    2. ze strany poskytovatele internetového připojení
  3. kapacita na straně poskytovatele internetového připojení + jeho případné restrikce
Většinou se na tom podílí více či méně všechny tři uvedené faktory. Nicméně, čím více se najde klientů, kterým to funguje bez problémů, tím více jsou vlivy ad. 1 - 2.a minoritní a majoritu na kvalitou přebírají vlivy ad 2.b - 3. Na druhou stranu, to že streamy z archivu jdou dlouhodobě bez problémů, potvrzuje názor o enormním přetížení serverů Live streamů. Jako většinou, bude pravda někde uprostřed. Pokud někdo nemá kvalitního a výkonného providera, tak to situaci nekvalitní OTT služby rozhodně nezlepší, ba naopak. Ale pokud mu jeho internetový provider v jeho lokalitě šlape v jako hodinky, tak má tu mez, kdy vnímá OTT službu jako nekvalitní, může posunout o hodný kus dále.
Mám  A95x F3 slim Android 9. Aplikace Skylink Tv jde dobře / ale to ovládání /.
Když jedu přes Kodi 18.5, tak to někdy dělá takové fleky na obraze. Někde jsem četl, že tomu někdo říká kočkování obrazu / asi/.
Nejde to nějak odstranit ?
Na postarsom kompe Asus 1012 s dualboot-om, mam problem s instalaciou doplnku skylink live.
Na windowse je vsetko ok. Na ubuntu v. 14.04, mam moznost instalacie len kodi 18 alpha1, ci uz z repozitara ubuntu alebo aj pri rucnej instalacii cez prikazovy riadok.
Z repozitara cz/sk doplnky ako markiza, joj, stv, fastshare a pod idu bez problemov, no ked dam naistalovat skylink live, vypise mi hlasku: Zavislost na xbmc.python verzii 2.26.0, nieje mozne uspokojit.
Na alphe 1, teda tento doplnok asi nepojde. Je nejaka moznost ho tam dostat aby fungoval?
Skusal som ho spustit aj cez vebovy prehliadavac mozilla, no tam narazam na problem, ze mi po spusteni lubovolnej tv zo skylink live, vypise chybu prehravaca.
: alpha1 je taka ranna verzia, ze je otazne, ak by sa vyriesila tato zavislost, ci by to vobec fungovalo vseobecne koli widevine drm..
Ahojte, moc to sem nepatri, tak se omlouvam,ale.. Po teroru od skylinku ve smyslu sekani, cukani, dropoutu, vyzkouseni prechodu z pri3b na 4b jsem koupil dvb tv micro hat. Vse se rozjelo, ale.. Mene kanalu (logicky) a pokud spustim iptv simple client spolecne s dvbt clientem, vyhraje ten antenni. Existuje plugin, ktery necha vybirat klienta prip. Je oba slouci? Diky..
Jak jsem četl v předchozích postech, Skylink pořádně nefunguje téměř nikomu. Původně jsem myslel, že je špatně napsaný ten doplněk nebo že KODI z nějakého důvodu nezvládá přehrávání těch streamů, ale zřejmě za to asi opravdu může přetížení serverů. Mi to dělá psí kusy i v archivu, na live téměř nechodím. Nejvíce mne štvou ty artefakty, co se objevují při každé větší změně scény a většina těch záznamů se přehrává v kvalitě kolem 640x480 bodů. To je prostě hnus.
zvol si manualne kvalitu, a tie artefakty..no s tym som sa stretol..neviem cim to je
Myslím, že tyto artefakty jsou způsobeny špatně nastaveným kodekem - nízký datový tok, možná i použití nevhodného kodeku a zřejmě jednofázové kódování (s jedním průchodem).
Mam Q+ android box,odinstaloval som tam kodi,nainstaloval kodi 18.5 leila a skylink ide perfektne