XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Skylink LiveTV Addon
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
: Mne to prehra cele. Teda, nemal som cas to mat pustene cele, ale ide to od zaciatku, 4:49 je logo serialu (predpokladam ze je to serial) ne-vinne-lzi (vinne fialovy stvorec) a postupne som skakal az do zaverecnych tituliek o 1:17:40, ked tam kreslil daco na tabulu a nieco o riaditelovi. Vyzeralo komplet, neprerusilo to. Takze nebude to ani pluginom, ani zaznamom.. Skusane na mobile.

P.S. mam jeden tablet Lenovo, kde oficialna app skylinku funguje, ale kodi nedokaze prehrat nic zo skylinku. Je mozne ze sa aj u teba jedna o takyto nejaky unikatny problem. Skus pripadne kodi aj na inom zariadeni (pocitac? mobil?)..
: Konec s tabulí vidím též, ale v čase 0:27. To proto, že začátek si to bere úplně špatně, netuším proč. Bude to něco unikátního, jinak by se to tady už dávno řešilo. Zkoušel jsem i reinstalaci doplňku, nic nepomohlo. Děkuji za snahu, naučím se stim žít (na dotčené programy použiji Skylink aplikaci a myš)
Vím, že to tu určitě někde je, ale nemohl jsem to najít. Potřeboval bych přeházet pořadí programů v seznamu.
Mě osobně je to celkem fuk, ale žena je zvyklá na určité pořadí a stále mě s tím obtěžuje  13
: playlist aj epg sa v pravidelnych intervaloch nanovo generuje, takze aj kebyze si poprehadzujes programy v playliste, zmeny ti pri najblizsom pregenerovani prepise.

Mozes spravit take, ze si generovany playlist skopirujes (alebo vypnes generovanie playlistu v nastaveniach), poupravujes - poprehadzujes, ale potom ti nebude reflektovat pripadne zmeny v sluzbe (pridanie ci ubranie programov).
Vážení, tak jsem naistaloval a zkonfiguroval vše podle výše uvedeného návodu a už se mi hláška "Soubor M3U nemůže být vytvořen" nezobrazuje. Pokud však zadám "Televize" - "Všechny kanály", tak se mi zobrazí prázdná tabulka a obdobně žádné programy jako EPG se mi nezobrazují. Co mám špatně ?
: ak by si siel podla navodu, tak by si vedel, ze uspesne generovanie playlistu a epg je len polovicna cesta. Este si musis nainstaloval/povolit inputream adaptive, dalej nainstalovat pvr iptv simple client a este musis ten playlist a epg nastavit do toho pvr iptv simple client (tento posledny krok sa da spravit automaticky z nastaveni skylink doplnku).
Nainstaloval jsem všechny doplňky, ale Addon jsem nenašel v repozitáři. Stejně tak se mi nezobrazují služby spojené se SKYLINKem. Fakt už si nevím rady, když zadám Televize- Všechny kanály, tak mám prázdnou tabulku a EPG mi také nejde.
: ktory addon si nenasiel? ake zariadenie? ak hovoris o Input Stream Adaptive, tak ten je na androidoch uz predinstalovany, treba ho najst medzi Mojimi doplnkami a povolit.
Jedou vam Viasaty v HD? Vsechny kanaly co maji byt tak me jedou ale ty Viasaty ne...
: A pozrel si to aj na stranke skyklink live? Kebyze ano, zistis ze to v live este neprepli do HD, len premenovali..
Aha tak ok, pouzivam jen v kodi...Na web nechodim  jen jsem videl nazev HD....
Zdravím všechny. Bohužel se mi přes přesný postup na začátku tohoto tématu stále nedaří rozhýbat Skylink na KODI instalovaném na PC s WIN10. Nyní jsem instaloval repozitář 1.1.1 a zkusil i doplněk O2TV sledování. Bohužel mi nejde ani tento doplněk. Můžete někdo poradit? Není problém v nějakém nastavení PC? Díky.
Ahoj ,
me osobne pomohlo kdyz jsem zmenil cestu k souboru m3u a epg.Jsou sice na screenach v prvnim prispevku ve slozce temp, ale me to tam neslo :-) Po zmene slozky funguje perfektne.
Treba ti to pomuze ;-)
: Ako som ti uz aj napisal na githube, skus si prejst cele vlakno, namiesto len napisania jednej vety a cakania, ze ludia za teba vsetko vyriesia. Ak sa pamatam, je tam niekde aj videonavod.

Resp. ak chces zmysluplnu radu, tak aj napis zmysluplnu otazku. Ako mozme z tej jednej vety vediet co si spravil a co si nespravil?

Skus napisat body, ako si postupoval a potom uvidime.

Ale pre istotu aj hned zakladne otazky - mas platene (ci aspon demo) konto skylinku a urcite si v nastaveniach nastavil spravne meno/heslo a krajnu? Ak mas satelit, mas skylink live funkcny (povoleny) vo svojom konte na skylinku? Cize ti funguje stranka skylink live? Nastavil si kam sa ma vygenerovat playlist a epg niekam, kam vies vytvorit subor bez administratorskych prav?

Atd atd.. Krystalovu gulu nemame.
Ahoj. Kluci jede addon v KODI 19? Do Apple TV nejde 18 nainstalovat. Jen 17 a 19.
Zdravím, cca týden jsem nebyl doma a měl jsem vyplou RPI4 s nainstalovaným Libreelec 9.2.6. a Skylink Live TV 1.7.1 doplnkem. Včera jsem se chtěl dívat ale bohužel při spuštění kanálu na desetinu sekundu naskočí obraz a hned se zase vypne a dál nic. Zkoušel jsem už i přeinstalovat celý Libreelec včetně doplnku ale pořad stejný problém. Vše mám v aktuálních verzích. Nemá někdo nápad kde hledat chybu? dřív vše naprosto bez problémů fungovalo.
: Teoreticky, upravovali sme ho aby slapal na Kodi 19 Alpha 2, na Alpha 3 ci Beta 1 som ho neskusal este. Zhodou okolnosti ale teraz koli upravam nieje doplnok v repo, spravili sme ho univerzalne, ale mechanizmus generovania repozitara ho nezaradil ani tam, ani tam. Takze ak sa ponahlas, nainstaluj si povodne stare cz/sk repo z githubu, tam by mal doplnok stale byt. Otazka ale je, ci tam bude k dispozicii widevine, bez neho to nepojde.

: hmm, nemam tusenia, aktualne nemam po ruke Core/Libre Elec, aby som vyskusal. Na androide to ide, takze moze byt problem vo widevine kniznici pre arm/linux...
Zdravim, muzete prosim nekdo potvrdit/vyvratit sekani programu Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD.
Zdravim, prestal mi fungovat Skykink LiveTV addon na mem RPi4. Kdyz dam prehrat kanal, zacne se to nacitat, ale nic to nakonec neudela. Da se nejak zjistit, kde je problem (nejaky log treba?) a jak to opravit? Jde to nejak napriklad cele preinstalovat ten plugin nebo neco tak? Vse jsem zkusil aktualizovat, ale nepomohlo. Obavam se, ze je to nejaky problem s Widevine. Predem diky za kazdou radu...
nakonec jsem na to prisel, pomohl mi addon na teto strance ;)
https://www.matthuisman.nz/2018/05/kodi-...t.html?m=1