XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Skylink LiveTV Addon
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(04.7.2023, 10:19)satelit Napsal(a): [ -> ]Nefunguje

Satelit,
v principe by to malo fungovat, nechapem co mu vadi. Ved app. na androide nema problem sa vratit na zaciatok prave beziaceho on-line streemu.
(04.7.2023, 21:31)mest Napsal(a): [ -> ]v principe by to malo fungovat

Nie nemalo, nikdy sme to neimplementovali. Je to tretia varianta streamu, nieje to ani live a ani archiv.
(19.7.2023, 22:04)cache Napsal(a): [ -> ]
(04.7.2023, 21:31)mest Napsal(a): [ -> ]v principe by to malo fungovat

Nie nemalo, nikdy sme to neimplementovali. Je to tretia varianta streamu, nieje to ani live a ani archiv.

Dik za vysvetleni :)
Funguje Skylink LiveTV Addon cez Kodi na Xbox Series X ?
: toto tu uz bolo odpovedane niekolko krat, na Kodi instalovanej zo store (t.j. na xboxe ale aj na windows instalovaneho zo store) nieje mozne nainstalovat Widevine DRM kniznicu, takze addon ako taky sice funguje, ale nedokaze prehravat, pretoze Skylink ma krytovane streamy pomocou Widevine DRM.

Neviem o tom, ze by sa toto zmenilo za tu dobu, co uz Skylink nemam..
Nejdou sprosťárny, píše mi to: Skylink live TV error, check log for more information.
Jinak všechno ostatní jde.
Ahoj, posledni dobou se mi casto stava, ze mam posunuty televizni program o 1hodinu. Kdyz jdu do "PVR a zive vysilani/Televizni program/Vymazat data" tak se to opravi a vse je OK. Parkrat vypnu/zapnu (mozna az druhy den) a zase to je posunute.

Pouzivam:
RPi 4,
LibreELEC 11.0.3,
Kodi 20.2-Nexus,
IPTV Simple Client 20.11.0.1,
Skylink Live TV 1.7.5 

Vypadato jako by se nekde pralo nastaveni Casoveho posunu EPG, ale tam mam nastaveno 0.
Nesetkal se s tim nekdo? Nemate nejaky tip??

Diky.
Nieco sa zmenilo v kodi a special protokol nefunguje spravne v plugine.Vzdy hlasi chybu pri vytvarani suboru m3u a epg.Ak sa zada natvrdo cesta subory sa vytvoria.V kodi.log pise erro2 file missing or directory not found
Málo informací. Typ instalace, log, ...
Len pre info - skusil som manualne vygenerovat zoznamy a u mna OK (rpi3b+, librelec 9.2.8 w/kodi 18.9 (leia), skylink 1.7.3+plugin.video.sl-1.7.3-fixEPG).
(04.9.2023, 19:47)JiRo Napsal(a): [ -> ] Málo informací. Typ instalace, log, ...

Rpi3,4,raspios + kodi 19.4
Fakt mě to už nebaví pokaždé, když se už člověk rozhodne někomu poradit, prosit ho (a často opakovaně) o to, aby dodal potřebné informace.
Nevadi vyriesene.
(05.9.2023, 20:04)kentworld Napsal(a): [ -> ]Nevadi vyriesene.

Sám porušuji bod o citacich, abych spolkl jadrnou odpověď. ... Jeden z bodů pravidel na fóru říká:

Řešení je tu i pro ostatní.
Pokud sami přijdete na řešení, popište jej v diskuzi - pomůžete dalším uživatelům.
: Upřímně řečeno nerozumím tomu, proč se tak lidé chovají. Zda je jim cizí princip spolupráce a sdílení informací v komunitě nebo jsou líní nebo mají pocit, že když po nich někdo něco chce, tak je to omezuje. Na to, že by si měli přečíst a ctít pravidla a doporučení fóra už jsem rezignoval. Zřejmě je to pro část uživatelů "zásah do jejich svobod", tedy "svobod" dělat si co chtějí a neřídit se něčím, co jim "někdo samozvaný diktuje." A o tom, co jsi tady psal, tedy o podstatě a základní funkci fóra, tedy něčeho, co by se dalo popsat jako "Řekni mi co víš a já ne, třeba ti to já nebo někdo jiný a jindy oplatí", ani nemluvě. Tomu rozumím z toho všeho nejméně. Vždyť je to tak logické a jednoznačné...

Ohledně posílání logu je to podobné, tedy logické a (víceméně) jednoznačné. Jednak je v logu k dipozici téměř kompletní informace o aktuální konfiguraci Kodi i HW a systému, včetně výčtu instalovaných repozitářů a doplňků a informace o jejich verzích, a jednak pak log obsahuje maximum infromací o tom, jak se Kodi chovalo od svého spuštění až do doby, kdy byl log uložen, včetně případných chybových hlášení. Dává tedy komplexní přehled o celém kontexu daného problému. A to je mnohdy informačně daleko bohatší, jak popis chování, jak ho jsou někteří uživatelé schopni "vygenerovat". Kolikrát, když si takový popis čtu, musím hodně přemýšlet o tom, co tím chce autor říci.

V případě, který tu proběhl na základě příspěvku : je to vidět nejlépe. Pravděpodobně vím, o jaký druh problému šlo, jistý bych si ale byl teprve poté, co bych si pohlédl log. Ale jak jsem tu už napsal dříve, odmítám hrát tu hru, kdy místo toho, aby s oznámením problému poslal uživatel log, si tu budeme vyměňovat příspěvky, v kterých já budu žádat o zaslání log-u, které on bude ignorovat. A přitom by stačilo si jen z repozitáře Kodi Add-on repository nainstalovat doplněk Kodi Logfile Uploader, s jehož pomocí odeslání logu do úložiště http://paste.kodi.tv a vytvoření odkazu na něj zde na fóru, trvá několik nízkých desítek vteřin.
Tak ano clovek,aby sa bal cokolvek spytat.Lebo ak nestaci aku chybu som napisal z logu a aj hw ktory som uviedol je tazko potom s niektorymi riesit danu problematiku.
: O tom to není. Tady jde o princip.
1) Možná se štěstím jsi tu chybu z logu vycucnul. Možná tomu rozumíš. Ale tak to není u každého a vždy. Mnohem jednodušší a jistější je napsat:
Mám takový a takový problém, tady je link na log. Poraďte.

2) Až přijde někdo po tobě, kde si přečte postup odstranění. Jak jsi tomu dotyčnému pomohl svou odpovědí ty?

Snažíme se, aby tento web nebyl jen vrbou na pobrečení si, ale i lepší či horší kuchařkou na odstranění příčiny.
Uvědom si, že kolik je kombinací platforem HW a SW, tolik je možných kombinací příčin. Byť se to navenek může jevit stejně. Proto log.
(06.9.2023, 16:48)kentworld Napsal(a): [ -> ]Tak ano clovek,aby sa bal cokolvek spytat.
Z tvé reakce je zjevné, že jsi nic z toho, co jsem napsal, nepochopil. Souhlasím, že v takovém případě je pak těžké danou problematiku řešit.

Jistě, máš právo log neposlat. A já zase, pokud log nemám, neporadím. Ale není v tom nic osobního. Je to jen snaha, poradit kvalifikovaně a tak, aby hledání problému a jeho případné vyřešení prospělo všem. Z vlastní zkušenosti (a mám takových případů za sebou skutečně hodně) vím, že takhle to funguje nejlépe.
Ahoj Jiro. Mám dotaz na ten log. Obsahuje v sebe prihlasovacie údaje do Skylink účtu? Ak áno, kde ti môžem poslať link na Log?

Mám taký istý problém. Kodi nedokáže stiahnuť playlist. Cez kontextové menu sa ku kanálom dostanem takže prihlásenie na účet funguje.

Nexus 20.2.0 kompilácia z 2023-06-29, Android tv 11.0.0 API lvl 30 , Philips 8857
Zdravím, nevie ktosi,prečo v skylinku sk,nejdu niektoré programy cez simple client,ako markíza,joj pritom v doplnku skylink to funguje normálne?