XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Skylink LiveTV Addon
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
: nemame krystalovu gulu, aby sme vedeli na com to pustas..
ak mas android v tv, tak ano, po vypnuti tv sa vypne pravdepodobne aj stream
ak mas xiaomi mi box, tam sa to da nakonfigurovat cez hdmi cec a vypne to aj box, ale standardne to nieje - predpokladam ze podobne je to na shielde a zrejme aj na inych oficialnych android tv
na cinskom android boxe som este nevidel realne funkcne hdmi cec, takze zrejme nie
ak mas coreelec, tak tam je nejaka konfiguracia hdmi cec mozna, ale neskusal som to
predpokladam ze libreelec bude na tom podobne

sumar - vlastne je jedno na com to pustas, ak si si nic nekonfiguroval a je to externy box, tak ide stream samozrejme aj dalej
:
i na cinskych boxech hdmi cec funguje. u mne na tanix tx3 funguje bez problemu. Pouzivam jen ovladac od boxu a na ovladac od TV nemusim sahnout. Jen napriklad u tohoto boxu byl problem pokud ho mas pripojeny kabelem, tak pokud jen prepnes do stand-by modu, tak pri opetovnem spusteni je treba znovu nastavit sitove pripojeni - to jsem vyresil nepouzivanim stand-by, ale pokazde uplnym vypnutim boxu (samozrejme to neni uplne idelani reseni, ale funguje)
Mě to běží pořád. Mám pocit, že občas to potřebuje restart, protože se to začne zasekávat, když to na chvíli natvrdo vypnu, tak to pak zase běží v pohodě. Přes noc skylink vypínám a nechávám malinu v úvodním menu, ale někdy to prostě chce restart natvrdo.
cache: Pardon, mam to na raspberry pi. :) Uz jsem to nasel, da se to nastavit na CEC, aby se pri vypnuti telky pozastavilo prehravani, zrejme diky prikazu pres HDMI CEC. :)
Diyk "bmon" prikazu vidim, ze prestane stahovat stream.
: a na tom tanixe mas povodny android ci coreelec? uprimne, mne tam tak lagoval ten android, ze okamzite som tam nahodil coreelec.. potom mam dva starsie boxy, jeden este s S805 a jeden s RK3229 a ni na jednom CEC nefungovalo.. a prave som zistil, ze existuje alexelec, ktory by mal dostat leiu na S805, tak mozno vyskusam :)

: ak spravne pozeram, v live sluzbe nova gold nieje - https://www.skylink.cz/livetv
:
mam 2x tanix tx3 uz 2 roky a na obou mam puvodni android a bez problemu beha. nevim jak z lokalnich ulozist (USB, SD atd) ale online jede v pohode - vcetne HD programu.
Funguje Vám ta registrace na 30 dni zdarma?

Citace:Balíček internetové televize Multi je prvních 30 dní zdarma, pak na 6 měsíců v akci jen za 166 Kč měsíčně. Dále za běžnou cenu 209 Kč měsíčně. Pro aktivaci služby je nutné ověření funkčnosti platební karty.

Po registraci to jede jen par hodin a pak, i když jsem přihlášený i přes tu jejích apku v tabletu, TV je nefunkční.
: ja si platim normalne satelit.. A vravel som (na fb skupine), ze ak to bude prilis vela ludi pouzivat dokolecka kazdy mesiac zadarmo, tak to nejako zablokuju.. Tym padom koncia moje moznosti testovat cesky balik..
Tak možna je něco špatně u mně, ale vypada to, že to chtěji hlidat i přes čisla učtu.
(16.11.2019, 12:08)Le_Ze Napsal(a): [ -> ]
Citace:Balíček internetové televize Multi je prvních 30 dní zdarma, pak na 6 měsíců v akci jen za 166 Kč měsíčně. Dále za běžnou cenu 209 Kč měsíčně. Pro aktivaci služby je nutné ověření funkčnosti platební karty.

tahle vyčůraná větička tam byla vždycky? Když jsem to před 14 dny registroval, ničeho takovyho jsem si nevšimnul, byl tam akorát nápis "sledujte TV kdykoliv, kdekoliv, odkukoliv" .... takže mi to přijde jako klasickej výdrb s lidma.
frame10: proc vydrb? Neni to spise tak, ze se naopak oni brani vydrbu nekterych jedincu, kteri by jen testovali a testovali a testovali?
S474N: Mel jsem za to, ze to je sluzba zdarma pro platiciho zakaznika satelitni televize. Mozna moje chyba ze jsem si neprecetl podminky. Kazdopadne to zrusim, nevim, proc platit za satelitni a navic za internetovou TV. Nepotrebuju vic zarizeni, staci mi jedno. Internetova TV byla pro me vyhoda, protoze jedu v kombinaci TV+RPi
Tak toho 16.11 jsem se regl znovu, a zatim to jede.
: pre sat zakaznikov je to stale vramci baliku, mozno to akurat zrusia pre "digital", co ale hovorili uz pred 2 rokmi..

Skylink Live TV je automatickou súčasťou Vášho predplateného programového balíčka na satelite. Nemusíte sa už ďalej o nič starať.

: ak si dal kartu, tak ano, mesiac mas stale free, dalsi uz ale nebude.. ak si to stihol este tesne pred, tak este jeden budes mat free, dalej uz ale nie..
(18.11.2019, 10:59)cache Napsal(a): [ -> ]: ak si dal kartu, tak ano, mesiac mas stale free, dalsi uz ale nebude.. ak si to stihol este tesne pred, tak este jeden budes mat free, dalej uz ale nie..
Nechapu?
Žadnou kartu jsem tam nedaval.
Registraci 15.11 o pulnoci blokli a ta 16.11 jede furt.
: tak asi si mal stastie, lebo aktualne registracia konci platobnou branou gopay, kde musis zadat kartu a ono overi jej platnost, aj ked uctovat zacne az o dalsi mesiac..

//edit: ech, uz chapem, registraciu som nedokoncil, ale pozeram ze konto aj tak funguje, aspon prozatim.. :)
Blbost,teď jsem to zkoušel.
Vyplniš ty udaje a daš aktivovat a jsi už přihlašený.
Mam RPi2, Libreelec 9.1.502 a Kodi Leia 18.5. Na tom běží v podstatě jen Cinema stream a Skylink addon.

Skylink addon používá IPTVSimple PVR klienta. Bohužel mi nejde změnit pořadí kanálů. Jakákoliv změna se sice provede, v menu pro úpravu kanálu jde kanály přesouvat, ale jakmile potvrdím volbou "použít změny nyní" a vyskočím z menu, jsou kanály pořád v implicitním pořadí.

Nějaký tip, jak to opravit? Díky.
: tuto otazku by som asi navrhol presunut niekde do separatneho vlakna, nesuvisi so skylink pluginom, ale asi skor s pvr iptv simple ako takym (t.j. rovnaky problem by si mal pri akomkolvek playliste)
Nepatří to sem, jak píše , ale snad mu nebude vadit, když na to rychle odpovím. Není to chyba, jen to neděláš správně. Aby se ti přesun kanálů (případně také přiřazení do skupin) v Kodi provedl trvale, musíš v nastavení PVR a Živé vysílání vypnout Použít pořadí kanálů z backendu (případně také Synchronizovat skupiny kanálů s backendy)