XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Skylink LiveTV Addon
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Taktiež mám problém na RPI 3 a libreelec 9.2.1. Widevine 3,1 GB sťahuje potom rozbaľuje asi 6 minút a nakoniec vypíše chyba skylink a zas to pita sťahovanie Widevine.
Ešte doplním  Skylink ver 1.6.6 , PVR IPTV Simple client ver 3.9.8.1 , InputStream Adaptive 2.4.4.1.
Neviete kde by mohol byť problém ?
(04.5.2020, 8:53)pohlad Napsal(a): [ -> ]Taktiež mám problém na RPI 3 a libreelec 9.2.1. Widevine 3,1 GB sťahuje potom rozbaľuje asi 6 minút a nakoniec vypíše chyba skylink a zas to pita sťahovanie Widevine.
Ešte doplním  Skylink ver 1.6.6 , PVR IPTV Simple client ver 3.9.8.1 , InputStream Adaptive 2.4.4.1.
Neviete kde by mohol byť problém ?

Mám stejný problém, RPI3 vyzkoušen libreelec 9.0.2, libreelec 9.2.1 a OSMC. Na RPI2 s libreelec 9.2.1 také nefunguje.

: Prosím o radu.
Mám problém... plugin mi po nastavení přihlašovacích údajů a úložišť nevygeneruje playlisty do zvolených složek a napíše chybu. Ani po restartu se nic neděje.
Kde můžu dělat chybu?
Jsem na tom uplne stejne,stahne se,rozbali a stejne error a znova stahovani widevine cdm...Asi doslo k nejake zmene.Zkousel jsem snad vsechno co se dalo.
Doted jsem na tom byl a jsem za to rád že nejsem sám, sry chlapci :)  Widevine instalovat ok, stahovalo se pak rozbalovalo, teď aktuálně 3,1 Gb, a v podstatě pořád dokola. Dnes jsem to zkusil na win 10 a tam se nic nerozbalovalo jen to cdm a hned hrálo akorát teda jen asi SD, HD mě to nepřišlo ani jeden kanál asik.

Jinak to co nejede je na Odroidu N2 a Coreelec, dnes jsem aspoň pokročil že mě to aspoň přehrává zvuk.
: : widevine kniznice su sucastou iba androidu pre vsetky ostatne platformy sa musia nejako stiahnut, preto bol vytvoreny doplnok do kodi nazvany input stream helper https://github.com/emilsvennesson/script...reamhelper krory pozuvaju vsetky addony pracujuce s DRM, HboGo, Netflix, Amazon Prime atd. a aj SkylinkLiveTv ked to nejde vam zjavne to nepojde aj dalsim ludom a autori input stream helpera to dufajme opravia, s tymto vam zial neviem nijak pomoct.

zjavne nema plugin pravo zapisovat do danych adresarov.
Po dnesni aktualizaci inputstream vse funkcni.Super. :)
Áno potvrdzujem na rpi3 funkčné. 6 Thumbup
Zdravím všechny. Mám android box Meecool VS M8S PRO, Android 7.1.2 a Kodi 18.6. Můj problém je se Skylink live TV. Vše nainstaluji podle návodu, vidím programy, ale nejdou pustit. Roztočí se kolečko, po asi 2 sekundách zmizí a nic. Vše mám povolené. Bohužel nefunguje ani oficiální appka, taky se vše načte, ale nespustí. Už nevím v čem může být problém.
: nainstaluj si z play store DRM info a skontroluj, ci tam mas Widevine CDM. Mne sa matne zda, ze Mecool mali nejaky problem, ze im google zrusil certifikacie.
: měl bych ho mít. Jinak mi to nefunguje v kodi ani ofiko app a ani app z androidTV. Ale třeba HorizonGo a SledovaniTv mi v ofiko app fungují skvělé. Teď už to asi moc řešit nebudu a čekám na nový box, tak uvidím. Jen je mi to záhadou.

http://leteckaposta.cz/930133664 Když tak foto z drminfo
: hmm, tak potom bohuzial neporadim.. 

ono, ta funkcnost nieje zarucena, ja mam doma tablet Lenovo, ktory ma Widevine len L3, kde ide oficialna appka bez problemov, ale cez kodi to nejde (pusti, ale len par sekund, bez audia, potom bufferuje a dokola) a nedokazal som zistit preco, aby som to niekam reportoval (issue v inputstream adaptive napr.) tak som to vzdal (po tom co som skusal vsetko, od factory reset po vsetky verzie kodi od 18.0 po aktualnu vratane alternativ ala wbmc)..

a pokial tebe nejde ani officialna app, tak je tam nejaky systemovy problem mimo kodi..
Dík za reakci. Uvidím jak to půjde s novým boxem až dojde. Teď už to asi nechám tak.
Ahoj, můžu poprosit o radu? Pročítal sem všechno možné, ale nikde konkrétní odpověď. Skylink funguje ale po nějaký pár minutách spuštěného přehrávání se začne cca co minutu zasekávat tak na 1s obraz. Nevíte jak to odstranit? Box má s905x2 4/64GB a optický internet 40Mb a běží to na Coreelec 9.2.2.
Díky
Já to mám už delší dobu taky takto a netuším, co přesně je na vině. Žádný jiný doplněk to nedělá a to ani při větších datových tocích, než které jdou přes Skylink. Velmi často se na to nedá dívat, buď se to zasekne a po  několika sekundách rozjede, nebo už nerozjede. Nemá někdo tušení, kde hledat chybu? Používám LibreElec s čipsetem Intel NUC.
Ano přisekává dříve nedělalo. Asi brát v potaz, že to je pouze udělátko pro lepší ovládání a jako addon pro kodi nemá žádnou podporu od skylinku, bohužel. 
Buď doplněk něco postrádá co dříve měl, nebo se prostě skylink rozhodl nepodporovat tohle a tak se nám to začalo trhat, možné je lecos. V samotném androidu s root aplikace žádný větší problém, krom obnovení spojení nic méně obraz se tam nepřiposrává. Ani to nemá nic společného s připojením dalších zařízení.
Další věc, ta služba není nějak super sama o sobě zatím to je pořád jakoby v rámci neplacené služby, řekněme jako bonus k satelitu a tak to musíš brát. Určitě nečekejte nějakou podporu od skylinku s tímto i když máte zaplaceno.


Cele je to o tom, ze inputstream.adaptive ma maly buffer (neda sa nastavit) a kvalita sluzby skylink sla rapidne dole a neposkytuje data plynulo, ale skor narazovo.. Bohuzial, nic sa s tym neda spravit aktualne..
odroid c2 + emmc modul + coreelec  

niekedy sa sekne stream ale staci dat stop a pustit znovu. epg ok. archiv fungoval.
Funguje vám nova a nova cinema? Na nove přestal fungovat zvuk, v menu je vybrana ENG zvuková stopa ale nejde to změnit. U nova cinema zvuk funguje, ale nejde obraz. Ještě před par dny fungovalo oboje. Ostatní programy Skylink funguji. Ale netuším jestli je tohle problém skylinku

(libreelec 9.2.1, Kodi 18.6. Leia, RP2, repozitar xmbc-kodi CZ sk 1.1.1)
@ frame10 : zdravím, mě funguje Nova i Nova cinema v pořádku.