XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Skylink LiveTV Addon
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ja to sice pouzivam len tak 2-3x tyzdenne na archiv, ale nepostrehol som nikdy problem ani s kvalitou, ani s dostupnostou..
Aj mne blbne Archiv markiza konkretne oteckovia vypíše chyba podrobnosti v udalostiach chýb a tam nikdy nic neni... Napr. Susedov spustim kde moze byt chyba?
: treba overit ci je mozne dany program spustit aj cez ich oficialnu apku/prehliadac a ci to aj tam nastane rovnaka chyba, ak sa chyba v oficialnej apke nevyskytuje, chyba moze byt na strane (kodi/inputstream adaptive), ktory nemusi byt schopny prehrat (cely)stream alebo na strane pluginu, ktory nevie poskytnut url streamu.

Skylink addon nijakym sposobom video stream nedekoduje iba poskytne inemu pluginu url streamu a ten ho potom prehra, takze aj keby sa chyba vyskytovala iba v Kodi aj tak s tym pravdepodobne nebudeme moct nic spravit.
Tady bych si dovolil trochu oponovat - Kodi je otevřený projekt. Jestli se v něm vyskytne chyba a někdo tu chybu popíše, tak je obrovská pravděpodobnost, že jí některý z vývojářů opraví. Byť rád programuji, tak dané tématice (dekódování DRM šifrovaného streamu a následné zpracování) vůbec nerozumím. Sad
 Kodi aktualne (viac ako rok) nema maintainera VideoPlayera, a clovek zodpovedny za plugin na prehravanie dash streamov raz za cas mergne drobne opravy, takze moc by som s tym, ze to niekto opravi, nepocital.
Zdravim. Nainstaloval jsem doplněk do LibreElec na klasické PC a tv programy nemám pod záložkou televize, ale musím vždycky otevřít doplněk, kde si můžu program zvolit. Což jsem před tím povolil v nastavení. Lze to nějak udělat, aby v kodi byla televize tam, kde má být? A taky se mi nějak nepozdává rozlišení obrazu, ale to jsem jenom možná rozmazlenej z koukání na klasický satelitní příjem.
Dík za reakce.
-m2: postup je viacmenej spisany v prvom prispevku tohto vlakna.. v skratke, ak uz ti to teraz ide a mas aj nastavene generovanie playlistu a epg v nastaveniach, tak si nainstaluj pvr iptv simple client doplnok z oficialneho repozitaru a nastav si ho, pripadne v nastaveniach skylink doplnku spusti proces nastavenia a nastavi ho automaticky.
Dobrý deň,
potreboval by som poradiť.Mám v jednej izbe X96 mini s nainštalovaným CoreElec  s Skylink Live. V druhej izbe mám sat.prijímac VU+DUO2  s nainštalovaným VTI.Je možné pri výpadku satelitneho signálu dostať nejak programy z X96 do  VU+ ? Potrebujem to koli manželke aby neostala bez telky,keď vypadne signál/zlý prístup na strechu a nepríjemní susedia/ A vlastne koli sebe nech mi nepíli uši....
Zdravim, vcera mi prestal fungovat doplnek pro Skylink. Je chyba pouze u me nebo je to plosny problem? Diky
Me jede..
Diky.
Zdravím, i mě včera přestal fungovat Skylink, nevytvoří se už playlist ani epg. Netuším proč, ale přes prohlížeč to funguje. Neví někdo, ce se děje? Děkuji.
:  u mne vse bez problemu, stale vse bezi bez problemu. problem musi byt na tve strane
Po aktualizácii MT na Android 10 prestal fungovať Skylink je to len u mňa ci ma aj niekto iný s tým skúsenosť?
: to chce viac info.. ako prestal fungovat? sprav log..
Už to ide zas na jednotku to bol asi len u mňa nejaký výpadok...
Zdravím. Používam Skylink live tv addon 1.6.6 cez kodi 18.5 Všetko funguje správne, len nemôžem zmeniť kvalitu streamu. Mam otázku je možné to nejako zmenit na full hd? Mne to ide iba v SD h264, 720x406,2400000 bps. Kodi mám nainštalovane v nvidia shield 2017. Všetky ostatné video addony mi idú v 4k, alebo full hd. Kde robím chybu? Vďaka za rady.
: bolo to tu riesene niekolko krat.. Hladaj.. Vratane toho, ze Live poskytuje MAX 720p a nie vsade.
Caute viete mi niekto poradiť preco mi skace kvalita live stream raz mam 720 a raz sd? Internet mam 100mbit dakujem
treba nastavit v doplnku input stream, volbu kvality na manual