XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPTV Web Server (v1.22.0)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
: Asi je tu niekolko uzivatelov, ktori tvoje scripty pouzivaju na Synology NAS (vratane mna). Neuvazoval si, ze by si spravil IPTV Web Server ako pakage priamo pre Synology, tak, aby ten package ako webserver nepouzival bottle ale priamo defaultny webserver Synology (Web Station)?
Pretoze dovod preco ti stale davam (pre teba asi blbe) otazky, ktore smeruju k tomu ako sa vyhnut stale zapnutemu scriptu server.py je ten, ze nechcem mat "zbytocne" zapnute dva webservery, ktore vytazuju HW.
Diky.
Ok. Tak mi nějaký NAS Synology pošli, já to nejdříve nastudují a uvidíme jestli to za pár měsíců zvládnu.
: aha, nemyslel som si, ze je to taky podstatny rozdiel Big Grin
(26.12.2022, 13:07)kevinlos Napsal(a): [ -> ]Super funguje to, ale nevím teď jestli je u mě problém, když mě zhasne telefon a chci přepnout program tak se nenačte. A když zase telefon odemknu tak program se načte. Script se vždy po zhasnutí telefonu uspí? Problém je jen u Sweet u ostatních tento problém není.

Edit: Takže jsem to vyřešil s aplikací Blackr: OLED Screen Off. IPTV Web Server totiž používám na starém android kde je verze 6. Takže script pro Sweet beží tak jak má.

Edit: Tak konečně jsem přišel na to proč se my vždy script u Sweet uspal. Stačilo jen vypnout a zapnout wifi router a vše běží jak má. Takže já jsem spokojený. Děkuji mnohokrát :
Sweet používá DRM?
Ne, nepoužívá
Ahojte

Mam jednu otazku ohladom Catch-Up.
IPTV Webserver bezi bezproblemov na Synology NAS, vratane 365 EPG uz par dni.
Sluzba: Magio Go
App: TiVi Mate Premium

Chcem sa spytat, ci je tu niekto, kto by mi vedel pomoct s problemom pretacania Catch-Up.

Ak si prepnem na program v "archive", tak mi ho bez problemov spusti, ale, ak uz dam pretacat, tak hned sa vrati do Live. 

Porobne, ak dam pretacat Live program, aby som sa vratil napr. k zopakovaniu si golovej situacie Smile tak tiez to nefunguje.

Alebo aj v pripade Magio Go a hlavne TiVi Mate plati, co napisal : ?
https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-iptv-...#pid112224
 
(24.11.2022, 10:31)Saros Napsal(a): [ -> ]Tak u Tivimate přetáčení nejde a ani nepůjde. Kodi přetáčí tak, že přeskakuje segmenty v m3u8, kdežto Tivimate zavolá url pro catchup. Api sledovanitv funguje tak, že se musí nejdříve podle času začátku pořadu vyhledat jeho specifické id a to pak nabídne jen spustit pořad od začátku. Jinak to funguje třeba u O2, kde je možné získat stream podle zadaného času. Takže je to spíš záležitost daného přehrávače a jde to jen částečně vyřešit přeskakováním po 10 sekundách, ale to je o ničem.

Je nejaky IPTV prehravac pre Android TV okrem Kodi, ktory by to zvladol? Vdaka za pomoc
Jde o to, že při přetáčení TiviMate zavolá skript a pošle mu čas/pozici po přetočení. Tento čas ale skript v api magio nenajde, protože api umožňuje v EPG hledat jen začátky programů. Takto to má většina poskytovatelů, kromě O2TV. U něj lze v api vyhledat jakýkoliv čas. Pak ještě to umí nej.cz, to používá funkci offset. Jak jsem psal, tak kodi na to jde jinak. Už nevolá skript, ale pracuje už se spuštěným videem, kdy přeskočí na danou pozici segmentu. Takto to dělá i webový přehrávač, nebo přehrávač v origo aplikaci poskytovatele. Je to asi nevýhoda funkce catchup v playlistu, nebo je na to potřeba nějaký tag, nevím. Teď zkouším do playlistu přidat filmy jako VOD a TiviMate je ani nepřetočí, v Kodi vše ok
Pridas aj nej.cz?
Nej a Skylink má DRM, takže zatím ne. Na DRM je potřeba použít v kodi inputstream helper a zatím jsem nevymyslel jak to rozumné zakomponovat do web serveru aby to šlo přehrát i třeba v Tivimate. Ten by měl DRM snad i umět přímo z playlistu, kde se zadají parametry licenčního klíče a url na licenční server. Jenže na server se musí odeslat post data s tokenem a já nevím jak. V tomle se moc nevyznám.
: Ahoj. Stejně jako popsal : výše, se mi chová IPTV Simple v Kodi na SledováníTV. Je chyba někde na mé straně? Píšeš totiž, že v Kodi je to OK, ale u mě není.
Co konkrétně ti u sledovanitv v kodi nejde? Archiv je funkční včetně přetáčení. Dokonce na Nexus jde přetočit live na začátek. Na matrixu to myslím nešlo. Aby jsi viděl v programech live jako catchup, musíš to nastavit v PVR. V něm mám vypnutý i inputstream adaptive a zapnutý v addonu. V addonu mám vypnuto adaptivní stream, kdy se vybere nejlepší dostupná kvalita. Jo to přetáčení live jde jen po skocích. Pro sledovanitv dodělávám uložené nahrávky v playlistu (VOD). Nexus už to umí.
: Kombinace IPTV Web server (SledováníTV) + IPTV Simple v CE19.5. Catchup v IPTV Simple nastaven na Default. Stejné chování jako popsal pmx výše. Pokud spustím cokoliv staršího v IPTV Simple, třeba ze včerejška, spustí se vybraný pořad. Pokud však v tom pořadu potřebuji přeskočit např. jen reklamu, skočí to až do "současnosti", do live. Klidně o 24 hodin.

Archivu SledováníTV se můj dotaz netýká.
(26.12.2022, 7:57)Saros Napsal(a): [ -> ] Už to tam vidím. Tak jestli tomu dobře rozumím, před spuštěním nového streamu se musí uzavřít ten předchozí?

Nějak jsme to nepochopil. Zběžně jsem si vyzkoušel sweet.tv v Tvheadend a tam mi jede paralelně i několik streamů současně. Pravda, občas mi vyskočí text (ukrajinský), ale není to vždy a není to nijak systematické (po opakovaném pokusu o spuštění téhož kanálu, který před tím nešel spustit, se to nakonec povede).
[attachment=8554]

Je možné, že se to týká pouze některých kanálů? Např. Primy?

Každopádně Sweet zprovoznit na Tvheadend problém není, nicméně jeho použití bude více či méně limitované a je otázka, zda se to vyplatí a dokáže to nahradit jiné zdroje (Sledovani, ...).
Ano, není to u všech kanálů. Třeba u ČT se to neděje. Ta funkce se zavřením streamu tam není dlouho, bez problémů běžel i ten polský addon. Asi ochrana proti sdílení hotových url. Škoda tý kvality videa, to je fakt hrůza.
Už asi vím, proč se to chová tak stochasticky. I když stream neuzavřu, tak po čase ta blokace (nízké desítky sekund) spadne sama a kanál lze spustit.

Ano, kvalita nic moc, ale jinak celkem slušné portfolio kanálů za zajímavou cenu.

Ukládám do šuplíku pro horší časy... Big Grin
Já jsem koupil Sweet do rezervy tak uvidíme jak dlouho to vydrží, protože už jim přestalo jít čt24 a arena sport 1 a arena sport 2 mají tam jen barevné pruhy. Jinak kvalita v Tivimate je docela dobrá.
: dokazalo se zprovoznit přetáčení SledovaniTV v TiViMate ?
Ještě mě napadlo vytáhnout z hls jednotlivé segmenty, doplnit k nim base url a takto to poslat do přehrávače.
Ještě ke Sweet.cz... Zkusil jsem oprášit ideu lokální cache adres streamů, která by (snad) mohla vyřešit problém s ukončováním streamů v Tvheadend. Zdá se to být na dobré cestě, i když zatím se mi vše 100% vyřešit nepodačilo. Pro adresaci cache jsem si z json seznamu kanálů vybral položku slug, protože mi id připadalo málo ilustrativní. Moc jsem si nepomohl. Tuší někdo, na základě čeho používají pro některé kanály tak prapodivnou identifikaci? 2 (Nova Fun=505-sony-channel, Nova Cinema=506-sony-sci-fi, Nova=507-sony-turbo, ...)
[attachment=8556]
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32