XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPTV Web Server (v1.22.0)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
: Ahoj, zdá se, že problém, který jsi vyřešil v https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-iptv-...#pid114033 je zpět. Ale jen pro Prima Krimi a Prima Zoom. Prima i Prima Cool se chovají správně. Opět jen od SledováníTV. Můžeš na to kouknout. Dík
Mě to teda běží tak jak má
Tak asi vím kde je problém, špatný časy začátků programů v EPG. Příklad kanál Prima Zoom, pořad "Tatra kolem světa II", správný čas podle mobilní apky je 20:08, ale třeba zdroj z sms.cz z EPG generatoru tam má 20:00. V aplikaci Smart IPTV tam zas mám čas 20:05. Takže řešením je používat jako zdroj EPG přímo sledovanitv.
: Zkusím tedy jejich EPG, ač nerad. Nyní používám TM Go.
EPG časy prostě musí sedět, jinak to nejde.

Jinak s novou aktualizací IPTV simple klienta, přibyla nová funkce kdy je možné mít několik různých nastavení - multi instance. No a to je problém pro addon, kdy nefunguje funkce restart PVR klienta. Tato funkce funguje tak, že se provede změna v nastavení pvr klienta a tím dojde k jeho restartování. Po spuštění kodi je tak pvr klient rychlejší než IPTV web server a nedojde k načtení playlistu. Podobný problém je u nahrávek, kdy je potřeba načíst data z nastavení pvr klienta. Zatím vůbec netuším jak toto vyřešit.
To by mohl mít nápad : Nevím, jestli neexistuje řešení třetí stranou (zpozdit spuštění). Jinak by se asi muselo v Gitu sáhnout do zdrojáků, přidat tam nějakou uživatelsky definovatelnou závislost na serveru a pak si Clienta nově zkompilovat pod vlastním názvem. Ale na to nemám.
Bohužel, "z vnějšku" spuštění addon nezpozdíš ani nijak neovlivníš. To řešení co popisuješ, by možné bylo, ale to pro praktické a masové použití vhodné není. Musel by člověk udržovat vlastní instalaci standarndího addon, což není správná cesta...

Přiznám se ale, že to ale úplně nechápu. Vždyť už to dnes server dělá, ne? Tedy to, že běžícího IPTV Simple Client-a přes json-rpc příkazy umí zastavit a znova spustit. Nebo ono to už teď nefunguje?
Dřív jsem to přes jsonrpc měl, ale bylo to nespolehlivé, kdy se někdy klient nespustil. Testuju to teď znovu a zdá se to být lepší. Ještě potřebuju vyřešit jak z gui EPG zjistit url streamu, nebo aspoň poskytovatele. Je to kvůli přidávání nahrávek.
: Tu údržbu si uvědomuju, byl to jen brainstorming.
Jo, to je pravda, ta funkce není úplně 100%. On s tímhle byl problém vždycky. Dříve, myslím cca do Kodi 16, existoval dokonce built-in příkaz, který restartoval PVR Manager-a, což vedlo ke znovuspuštění všech PVR addon, ale nakonec ho odstranili, protože s tím byly neustále jen problémy.
v1.19.0 (15.2.2023)
Opravy:
- vynucené restartování PVR klienta po spuštění KODI
- přidávání nahrávek
Jak jsi ten restart PVR Clienta nakonec vyřešil?

BTW dnes dopoledne jsem žádný problém s Prima ZOOM ani s Prima Krimi neměl, přestože jsem stále na EPG TM Go. Vypadá to, že se to s blížícím se večerem zhoršuje. Budu to sledovat.
Restart pomocí jsonrpc. Třeba ty časy nesedí jen někdy.
Omlouvám se chyba byla u mě.
(25.12.2022, 10:53)100karel Napsal(a): [ -> ]Co se týká aktualizace sweet_channels.json , tak jsem myslel CS+SK+PL+UKR verzi. Automaticky to stáhne pouze pro danou zem. Nyní se mě nedaří najít nějaký funkční VPN, abych stáhl ostatní verze a spojil si to. EDIT: Tak Urban VPN to vyřešilo. Už jsem si stáhl vše a spojil.
Ahoj, můžu tě poprosit, jestli můžeš poskytnout soubor sweet_channels.json i s ukrajinskými kanály? Tedy, jestli je máš všechny, ne jen těch asi 5, ale komplet přes 200 kanálů.
Dík
Nemám UKR. Našel jsem jen CZ+SK+HU+PL+BG.
Asi pokud není zaplacené předplatné, tak to získat nepůjde.
: A jsou tam v BG hudební kanály? Jako je např. NOW70s, 80s, 90s, 4music, Kerrang! apod?
: Ono by mělo podle mě stačit se zaregistrovat na zkoušku, ale zrovna na ukrajinské kanály to chce buď ukrajinské tel. číslo, nebo účet Google, nebo účet na Facebook a to se mi zrovna nechce, jedině si udělat nějaký fake účet.
.domin: v BG sweet jsou hudební např: všechny MTV, DSTV, HitMix, Box TV, City TV, ty ostatní co jsi napsal tak tam nejsou. A ukrainské sweet mají 7 dní trial zdarma a stejně by to nešlo příhlásit přes iptv web server, protože se přihlašuje pomocí email a hesla.
Šlo by přidat do serveru ČT Sport plus?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32