XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPTV Web Server (v1.22.0)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
: Pokud se ti IPTV Web Server nainstaloval, najdeš ho v Moje doplňky -> Služby.
Potřebuju log, bez toho neporadím
https://kodi.wiki/view/Log_file
Zkoušel jsem 3-4x na/od instalovat service.iptv.web.server-1.15.0, ale po pár vteřinách hned naskočí chybová hláška. Taky v tom doplňku mi nefunguje tlačítko Spustit (raketka) mám to zašedlé...pokusím se dohledat ten log a poslat. Ještě mně napadlo vyzkoušet 1.14.0 ? ale ten jsem tu nenašel..
Nainstaluj si doplněk z repa v 1. postu a rovnou si nastuduj jak funguje. Doplněk běží na pozadí jako service.
Na té první straně je toho strašně moc, strácím se v tom co k čemu patří, nemám IT vzdělaní, proto ne všemu rozumím co se tady vymyslelo. Jen jsem chtěl jednoduchý postup, jak to spustit a používat. Jen mi prosím nepište, že když tomu nerozumím, že tu nemám co dělat. Jinak jsem ten IPTV server nainstaloval z vašeho repository 1.4.0 ale pořád mi vyskakuje stejná "chyba iptv web server"
Děkuji za pomoc
Já ti fakt neporadím když nevím co to je za chybu. Potřebuju ten výpis z logu. Na jakém zařízení máš kodi nainstalované, co to je za OS?
: Spravil som si kombinovany playlist (rebit-sweet) a vsetko mi ide okrem archivu cez EPG, ked sa pokusim spustit nieco co uz bolo odvysielane, tak sa mi na appke Televizo zobrazi len cierna obrazovka s bielym napisom "tento obsah neni pro vas pristupny" uplne rovnaka obrazovka sa zobrazi bez ohladu na to ci ide o kanal rebit alebo sweet. Vytvara to dojem ako keby islo o blok zo strany sweet a rebit ale v tom to asi nebude pretoze neviem o tom ze by u tychto dvoch providerov bol archiv plateny extra. Cez kodi sa mi nezobrazi nic, proste po vybrati programu z archivu sa nenacita
Rebit, Sweet ověřeno, catchup v kodi funkční.
Ta obrazovka s nápisem, o které píšeš, není obrazovka dané služby a nejde tedy o blok této služby (rebit, sweet). Tu obrazovku si jen "vypůjčil" od jiné služby (myslim ze ze sledovani) a zobrazi se v případě nějaký chyby při odpovědi na request. Chybu tedy hledej spíše ve tvém nastavení, zvláště pokud výše potvrdil, že obě služby fungují.
Zdravíčko pánové, asi něco dělám špatně(ale taky si nejsem jistej jestli tomu rozumím). Normálně spustím IPTV Web Server (v1.15.0) a když vyzkouším v prohlížeči v pohodě to programy najde a spustí. Ale když se o po pokusím v Kodi v IPTV Simple Clientovi(vyzkoušeno na třech zařízení) tak mě to najde nějakých 41 nesmyslných kanálů(má jich být asi dvacet pět) a nejde nic spustit – viz obrázky níže. Dokáže někdo poradit? Nebo se mám na to vysrat… Díky
V pvr máš list místo playlist
Kód:
http://localhost:8888/tmobile/playlist
já su fakt hovado  3 . Už to valí... díky moc
Zdravím páni, chcem sa Vás opýtať či používa niekto službu od poskytovateľa touchtv. Ak áno, chcem sa opýtať ako riešite EPG? Všimol som si, že keď nesedí čas začiatku programu, ktorý mám ja vo svojom EPG s tým časom, ktorý je uvedený v EPG od touchtv, tak vtedy mi nejde spustiť archív vysielaného programu. Neviem či treba niečo niekde nastaviť v tomto addone, ale ja to robím tak, že v Iptv simple client nastavím v nastaveniach catchup čas začiatku o napr. 5 minút skôr a vtedy archív funguje. Ale potom zasa nastavím na nulu kvôli archívu iného zdroja.
Ide to aj inak? Ďakujem Vám za prípadnú odpoveď.
Rado.
A jaké používáš EPG, jaký zdroj?
Ahoj, zdroj je Magio go v tvojom addone 365 EPG generátor, vyskúšal som rôzne zdroje, ale ak dobre pozerám výpis z logu tak problém bude rozdielny čas začiatku programu.
Máš v pvr catchup buffer začátek a konec na nule? Jinak u magio a tm jsem zjistil, že jim někdy nesedí začátky. Je to vidět i v jejich apce. Nevím proč to tak mají, snad kvůli reklamám.
Áno mám všetko na nule, teraz to skúšam a niektoré programy nejdú spustiť, nevadí. Nestáva sa to často tak toľko si nastavím buffer podľa času v EPG od touchtv.
Ak ešte môžem otázku, ako dosiahnuť aby bol v playliste parametre tvg-id? Teraz to robím manuálne.
: Nejlepší je když si vytvoříš vlastní playlist m3u kde si můžeš přidat co budeš chtít ty.

Přiklad pro playlist

#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-id="2-ct1" provider="SledovaniTV.cz" group-title="Všeobecné" tvg-logo="ponechat nebo přidat vlastní logo s adresou" catchup="append" catchup-source="?utc={utc}&utcend={utcend}",ČT1
#KODIPROP:inputstream=inputstream.adaptive
#KODIPROP:inputstream.adaptive.manifest_type=hls
#KODIPROP:mimetype=application/x-mpegURL
http://localhost:8888/tmobile/.m3u8

pokud používáš localhost a nebo ip adresu tvého zařízení tak ti vždy zůstane stejný playlist, který si můžeš i klidně nahrát na webové úložiště. Jinak všechny tvg-id najdeš v postu 365 EPG Generator

Kdyby jsi měl T-Mobile a nebo SledovaníTV tak tvg-id se nemusí přidávat, stačí jen vygenerovat a například aplikace Tivimate si už epg samo aktualizuje. A také je lepší když si epg nahraješ na webové úložiště.
Můžeš v generatoru použít playlist editor, ale musí být v IPTV web server vypnutý inputstream adaptive. S tím tagem totiž neumí pracovat. A jak by jsis to jinak představoval když touch nemá nikde EPG zdroj? Co k tomu přiřadít?
: ďakujem ti za tip na ten playlist, bol som na tom že playlist sa mení každým spustením kodi, podobne ako je v addone tvgo playlist, ja som mal v Iptv simple client odkaz na playlist a tam samozrejme tvg-id nie je. Takže skúsim playlist zostaviť podľa tvojho riešenia.

: pozriem na ten playlist editor ako odporúčaš, práve preto že nie je EPG od touchtv tak som mal v playliste nahodené tvg-id zhodné s tými v 365 EPG generátor, čiže "mg-4099-jednotka" atď. A preto mi samozrejme občas nefunguje ten archív, keďže Magio a touchtv majú občas rôzne časy začiatku programu.

Ďakujem Vám obom za trpezlivosť a ochotu, s týmto skvelým addonom sa postupne zoznamujem, doteraz som skôr testoval addon tvgo playlist a tam mám priame streamy pre externý prehrávač.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32