XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPTV Web Server (v1.22.0)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
V lokální síti u T-Mobile TV Go v aplikaci TiviMate nejdou DVB titulky, když začátkem roku sama T-Mobile vydala novou verzi aplikace, kde DVB titulky pro platformu Android jsou již dostupný. Na TiviMate mi jde bez problémů operátor Nej.tv, kde DVB titulky jdou dobře.
: Při zpětném sledování musím zvolit pořad, který následuje po požadovaném, abych spustil ten požadovaný. Dělá to jen u SledováníTV
Pro názornost dnes Prima max: pokud chci vnukům pustit Flintstoneovi 2, musím spustit Flynn Carsen 3: Jidášův kalich. děje se to i na jiných, ale vždy SledováníTV.
Díky za vysvětlení, příp. pomoc.
(03.2.2023, 17:32)AVerMe Napsal(a): [ -> ]V lokální síti u T-Mobile TV Go v aplikaci TiviMate nejdou DVB titulky, když začátkem roku sama T-Mobile vydala novou verzi aplikace, kde DVB titulky pro platformu Android jsou již dostupný. Na TiviMate mi jde bez problémů operátor Nej.tv, kde DVB titulky jdou dobře.

Ano v android aplikaci je možné zvolit titulky, ale například aplikace pro iPhone stále tuto možnost nemá. Škoda, že to nemají jako třeba Sledovanitv, když hraje třeba na cinemax film bez dabingu tak máji automaticky vložené titulky. Třeba : jednou příjde na to jak povolit titulky, aby se dalo v Tivimate zvolit titulky v nastavení.
potvrzuji na SledováníTV v Kodi20 co píše .
Dále zpětné sledování se chová i jinak divně - příklad : sleduji CT1 zpětně pořad v 17hod a chci přejít na CT2 do živého vysílání ale po přepnutí jsem na CT2 na pořadu v 17hod. Do živého vysílání už se pak nejde dostat. Pomůže až restart klienta
Vypadá to že TM má vestavěné titulky jen u dash streamů a my máme HLS. Proto to nejde ani na iPhone.

Problém byl zřejmě jen u kanálů skupiny Prima. Musel jsem posunout o minutu čas začátku pořadu. Asi to mají tak kvůli reklamám. Opraveno

Můžeš přesně popsat postup, protože se snažím to tak nějak taky spustit a vše se přehraje jak má. Máš v nastavení PVR catchup mode na append? Pořád z archivu nejdříve stopneš a až potom dáš přehrát live?

v1.18.0 (3.2.2023)
SledovaniTV.cz, SledovanieTV.sk, PODA.tv: opraveno zpětné přehrávání u kanálů skupiny Prima
: Potvrzuji, zatím OK. Dík
: Vypadli mi vsetky kanaly - live streamy sweet.tv "tento obsah neni pro vas pristupny"
skusim aktualizovat na 18

edit: po aktualizacii mi to hadze chybu:
Kód:
Spouští se server...
Traceback (most recent call last):
  File "server.py", line 29, in <module>
    from providers.antik import antik
  File "/volume1/web/cesta/k/suboru//server/providers/antik/antik.py", line 14, in <module>
    from Crypto.Cipher import AES
ModuleNotFoundError: No module named 'Crypto'

Ja antik nepouzivam, takze som do toho adresara nepridaval ani login udaje, skusil som nainstalovat modul Crypto, ale nepomohlo to.
Tak neviem...

uz to ide, po aktualizacii bolo treba doinstalovat modul pycryptodome
Ahoj, velké díky Sarošovi za perfektní práci. Jen bych potřeboval popostrčit správným směrem - u sweet.tv se mi pomalu přepínají programy (cca 4 vteřiny) - lze to vyřešit někde v nastavení?

Díky za případné odpovědi.
: Pokud používáš IPTV Simple Client tak zkus povolit expert nastavení a do rozšířené vlož do MIME TYPE: application/x-mpegURL

[Obrázek: 86-A61620-7-E28-4205-BBD9-6-EF4-A5-BF9-D34.jpg]
U mne je přepnutí skoro okamžité. Mám v addonu vypnutý inputstream adaptive a povolený v PVR klientovi. Inputstream nastavený na fixed resolution.
Pánové,moc děkuji za bleskové reakce.Nepomohlo ani jedno z nastavení,ale důležité je,že to jede,holt si na přepnutí počkám :-) A ještě jedna prosba-jak nastavím funkční EPG a zpětné přehrávání? Prolezl jsem celé toto téma,ale jsem holt pomalejší,tak kdyby jste mě někdo opět zkusil zhruba nasměrovat :-)

Díky :-)
Catchup musíš povolit v pvr klientovi. Mode nastav na append, start a end program dej na nulu. EPG si musíš obstarat jinde, tento addon to zatím nemá. Můžeš použít 365 EPG Generator, ale budeš si musit playlist stáhnou a v něm upravit tvg-id, nebo názvy kanálů aby to sedělo s EPG.
Mockrát děkuji,jdu to vyzkoušet.
EPG pro Sweet TV - návod

- V nastavení addonu zrušte volbu inputstream adaptive
- Karta Vlastní playlist vyberte poskytovatele Sweet TV a označíte kanály, které potřebujete. Dejte Uložit playlist a vyberte umístění. Playlist se uloží pod názvem "own_playlist.m3u"
- V nastavení addonu 365 EPG Generator karta Další funkce => Playlist editor vyberte "own_playlist.m3u". Ke každému kanálů pak přiřazujete tvg-id podle vybraného zdroje. Já jsem vybral zdroj TV.SMS.cz, protože má většinu kanálů, i když popisy pořadů nejsou dokonalé. V generatoru pak nastavte váš zdroj a vygenerujte EPG
- v nastavení PVR pak vyberte cestu k playlistu a EPG

Pokud se to někomu nechce dělat, tak tady je můj playlist upravený tímto způsobem (zdroj TV.SMS.cz). V něm si jen změňte váš nastavený port, popřípadě IP.
Kód:
https://raw.githubusercontent.com/Saros72/kodirepo/main/repo-19/service.iptv.web.server/own_playlist.m3u
Funguje vám prosím korektně přetáčení v TiviMate v archivu sledovaniTV, sweet a rebit? Dá se to posunout pouze pár vteřin. V Kodi vše funguje v pořádku.
Nefunguje, už jsem to tu vysvětloval proč tomu tak je
Ahoj, moc děkuji za skvělý doplněk. Mám Tmobile TV a doma mi jede vše ok, když se však chci koukat v práci, tak mi to hází chybu 403 forbidden, nginx 1.23.2. Veřejku samzřejmě mám i forward na routeru. Na server se dostanu, o2 např jede uplně v pořádku. Má tohle nějaké řešení ?
Nemá. Je to ochrana proti sdílení.
Omlouvám se,  ale taková OT otázka?  Je nutné sledovat sweet.tv polsko a Slovensko přes VPN? Nebo stačí jen přes VPN aktivovat předplatné a server potom funguje bez VPN? Děkuji za odpověď.
(10.2.2023, 9:19)cary1fuk Napsal(a): [ -> ]Ahoj, moc děkuji za skvělý doplněk. Mám Tmobile TV a doma mi jede vše ok, když se však chci koukat v práci, tak mi to hází chybu 403 forbidden, nginx 1.23.2. Veřejku samzřejmě mám i forward na routeru. Na server se dostanu, o2 např jede uplně v pořádku. Má tohle nějaké řešení ?

aj ano, napr. cez emby server - live tv. potom moze byt emby client aj mimo vlastnej lan a funguje to
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32