XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPTV Web Server (v1.22.0)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
: Sorry zase som zabudol na login.py takze uz to ide, mam este dve otazky:

- Viem, ze z webu je playlist dostupny na:
Kód:
http://ip:port/rebit/playlist
ale ked sa prihlasim do spravcu suborov hostingu resp. synogy nas tak ten playlist neviem nikde najst. Kde su ulozene playlisty?

- chcel by som aby web nebol dostupny priamo v roote, ale napr. v adresari ip:port/server, ako to mam spravit?
Skusal som zmenit v server.py toto
Kód:
FILES_DIR = "./server"
ale nepomohlo to, web je furt dostupny na ip:port

Diky
Nikde není uložený, běží na web serveru (WSGI Server).
Pokud HOST nastavíš na localhost, bude playlist viditelný pouze ze zařízení na kterém běží server. Pokud v HOST nastavíš ip adresu zařízení, bude vidět v rámci lokální sítě. Obsah playlistu si můžeš zkopírovat a uložit do souboru, server samozřejmě musí stále běžet. Vše je zde popsané.
/Users/název uživatele/Library/Application Support/Kodi/userdata/addon_data
Jinak mám rozpracované ten výběr vlastních kanálů i z více zdrojů. Nakonec ta úprava bude přímo v kodi, celkem jednoduché řešení. Bude to bez skupin, protože ty má každý poskytovatel jinak pojmenované. Skupiny lze dobře editovat přímo v nastavení pvr, stejně jako řazení kanálů.
Dále jsem si všiml, že u TM a Magio bude potřeba hlídat expiraci tokenu. Tak to taky opravím.
Zkoušel někdo si pohrát s providerMappings.xml v kodi nexus?
Děkuji , již jsem zmíněnou složku na macOS našel, musel jsem použít mu Commander, Mac složku neviděl.
: Ve Finderu je složka samozřejmě normálně přístupná.. ale to je diskuse na nějaké Apple forum, důležité je, že sis poradil :)
Ahojte, ma niekto IPTV Web Server pristupny z internetu? Skusal som do HOST zadat domenu aj verejnu ip, ale ani jedna z moznosti nefunguje. Na routery som povolil a forwardol IPTV Web Server port
Podle mě by jsi tam měl nechat localhost a jen na routeru nastavit port forwarding. Takto to mám já, jen pomocí ngrok.
: uz sa to tu spomínalo.
Bud localhost akebo 0.0.0.0. ak nepojde ani jedno problem bude v porte. Bud je obsadeny alebo ho nemas povolený. Ďalšia vec.. to, ze si ho povolis na routery, neznamená ze ti pojde. Ono providery radi blokuju vsetky porty.. treba si overit, ci to neblokuje dany provider. Napr. Orange aktualne blokuje vsetky porty .
localhost nejde vobec - ani v LAN (to pisal aj : v uvodnom poste) a 0.0.0.0 ide iba v LAN. Ked mam nastavenu ip 0.0.0.0 a vyskusam URL sub.domena.sk:port tak sa zobrazi timeout, to je typicke pre situaciu ked nieco blokuje firewall, ale podla mna firewall mam ok - na routeri otvoreny a presmerovany port IPTV servera a na NAS mam tiez ten port otvoreny.
A neběží ti na stejném portu něco jiného? Dávej jen port 8000 a výš.
(05.1.2023, 10:46)streamex Napsal(a): [ -> ]Ahojte, ma niekto IPTV Web Server pristupny z internetu? Skusal som do HOST zadat domenu aj verejnu ip, ale ani jedna z moznosti nefunguje. Na routery som povolil a forwardol IPTV Web Server port

mne funguje, verejna ip, pristupujem cez moje vlastne vpn, bud wireguard alebo ikev2. u oboch otestovany pristup na iptv web server, (ma local lan IP) z netu.
koupil jsem dneska rocni predplatne se slevou na sweet tv, balicek mam oznacen jako L , ale netusim jake kanaly obsahuje, mate nekdo prosim prehled o cenach a baliccich tv na sweetu prosim?

janak slevu sem koupil na https://www.slevomat.cz/akce/2018286-pre...-tv#nadpis
: Na tebou odkazované stránce vpravo je seznam programů, které by to mělo obsahovat. A jinak se divím, že kupuješ něco a nevíš co.
Faktem je, že ještě nedávno byl na webu sweet.tv, na stránce tuším že Předplatné, uveden tarif L, jako Large. A to jediný. Ale teď už tam není. A byl u něj i seznam kanálů, který v podstatě odpovídal aktuální skladbě, která je nabízena v promo tarifu, který sweet nabízí zdarma na 1 měsíc. Nabídka na Slevomatu je o něco rozsáhlejší, ale zase v diskusi, když se tam někdo ptal, od kdy budou některé kanály k dispozici (protože teď tam nejsou), tak se objevila odpověď (parafrázuji) "No, zatím tam ten kanál není, ale pracujeme na tom". 1

Já bych byl s tímto providerem opatrný. Ještě jim to ani pořádně nechodí, kvalita horší až mizerná (občas), občas bez uvedení důvodu zmizí z nabídky nějaký kanál, ... No, chtěl bych věřit tomu, že to jsou počáteční potíže. Trochu mě od té víry zrazuje to, že na Slevomatu už nabízí 1/2 a roční předplatné. No, třeba je to součást nějaké marketingové strategie.

Kdybych se teď měl rohodovat o tom, jakou OTT službu si pořídím, sweet.tv by do užšího výběru zatím asi nepostoupil. Obecně pak platí, že za současné sitiuace, která na trhu s OTT službami panuje, bych se zdráhal pořídit si službu (jakoukoliv) s nějakým delším závazkem.
(05.1.2023, 17:45)nrpetonr Napsal(a): [ -> ]
(05.1.2023, 10:46)streamex Napsal(a): [ -> ]Ahojte, ma niekto IPTV Web Server pristupny z internetu? Skusal som do HOST zadat domenu aj verejnu ip, ale ani jedna z moznosti nefunguje. Na routery som povolil a forwardol IPTV Web Server port

mne funguje, verejna ip, pristupujem cez moje vlastne vpn, bud wireguard alebo ikev2. u oboch otestovany pristup na iptv web server, (ma local lan IP) z netu.
Medzitym som aj ja prisiel na to co pises:
Ak je v scripte nulova ip, tak server je pristupny priamo z verejnej (ale z URL subdomeny nie - timeout)
: Mam este jednu otazku: Ak restartujem svoj NAS, tak treba spustat po kazdom restarte aj login scrpt alebo len server script?
@JiRo Ved Sweet je sledovanietv ci?
jen server skript
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32