XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPTV Web Server (v1.22.0)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
IPTV Web Server můžeš taky použít pro externí přehrávač, v rámci lokální sítě. A třeba v Tivimate jde epg přiřadit k danému kanálů. Tato funkce by se v kodi hodila. V pvr klientovi jdou jen přejmenovat názvy kanálů, ale bohužel se i tak nepřiřadí název k EPG.
Znamemu som nastavil python script iptv - ma sweet tv a v noci mu to vypadava, nefunguju streamy. Jedine "riesenie", je ked vymazem sweet_token.json a znovu sa prihlasi, ale vypadky sa opakuju (asi) kazdu noc.
Ma niekto recept na trvale fungovanie bez vypadkov?
Zdravím.
Asi som mentálne postihnutý, alebo ja už neviem, trápim sa s tým už asi týždeň a neviem prísť na to, ako ten playlist uložiť. Poskytovateľ Sweet.tv, vyplním prihlasovacie údaje, kodi si vypýta reštart, ale nikde nič uložené. Skúšal som do umiestnenia zadať koreň SD karty, aj domáci server, ale nič. Môže mi prosím niekto s tým pomôcť a napísať postup "ako pre debila"? Vopred ďakujem.
Nikde se nic neukládá. Pokud ti vyskočilo oznámení "Přihlášení úspěšné", restartuj kodi a pak v PVR simple klientovi zadej url:
Kód:
http://localhost:8888/sweet/playlist
Můžeš mi, prosím, vysvětlit následující chování?
Po restartu spustím live stream (1.foto). Pak chci spustit nějaký předchozí pořad (3. foto), ale ten se nespustí (nenačte). Následně se chci vrátit k live streamu (2.foto), ale ten už se taky nespustí. Pokud restartuju box, situace se opakuje. Inputstream Adaptive jsem schválně nastavil na "Zeptat se", aby to bylo vidět. Včera to fungovalo, dnes ne. Děje se to jen u SledováníTV. O2TV streamy nez problémů.

Edit: Pokud po restartu chci spustit rovnou starší pořad, ten se nespustí.
Edit2: Tak podle debug mě to hodí na http://sledovanietv.sk/download/noAccess-cs0.ts

[attachment=8769][attachment=8770][attachment=8771]
Abych pravdu řekl tak nevím. Nějaké změny na straně poskytovatele, nebo v kodi. Jedno ale vím, lidi si nedaj pokoj a budou vymýšlet jak něco obejít i u služby která stojí pár korun. Jednou se stane, že budou mít prd. Moje chyba, byl jsem upozorňován, že toto může nastat.
to jkmh: SledovaniTv včera OK a dnes přesně to co píšeš. Potvrzuji.
Musí to nějak souviset s touto službou, protože v Archiv SledováníTV ten problém nemám, dočasně jsem nainstaloval Palinkův addon, taky OK. Dle účtu u poskytovatele jsem žádné limity nepřekročil. Ale zaráží mě to: jede, přepnu - nejede, restartuju a opět jede. A dokonce nemusím ani restartovat. Zjistil jsem, že stačí zakázat/povolit IPTV Simple Client. Kdyby za to mohli lidi, tak se to takhle snad chovat nebude.
Sledovanitv v tomto addonu funguje trochu jinak než jinde. A je právě rozdíl v live a catchup. Je to kvůli rychlejšímu spuštění kanálů. A to chování se týká i třeba sweet, což už vůbec nechápu když to stojí pár kaček.
Sledovanie tv nejde archiv je to iba umna? Ostatnich doplnkoch to ide aj v pvr unoficial aj archív sledovanie tv, asi nejaka zmena sledovanie tv daju sa aj profili menit https://sledovanitv.cz/account/devices
Vždyť o tom tady už píšem
v1.17.0 (31.1.2023)
SledovaniTV.cz, SledovanieTV.sk, PODA.tv: opraveno zpětné přehrávání (catchup) a přidávání nahrávek

Python skript bude později
: u mna to iste akurat na sweet.tv
: asi nechapem poznamku, ze ludia vymyslaju ako nieco obist? Napr. ja mam plateny sweet (nic neobchadzam) a chyba sa prejavuje aj u mna
U sweet jsem nenašel žádný problém, u mne jede jak má.
Ahoj dlouho jsem tu nebyl změnilo se něco u SledovaniTV a přetáčení v TiViMate?
Bohužel, s tím já fakt nic nemůžu dělat.
(31.1.2023, 21:36)Saros Napsal(a): [ -> ]v1.17.0 (31.1.2023)
SledovaniTV.cz, SledovanieTV.sk, PODA.tv: opraveno zpětné přehrávání (catchup) a přidávání nahrávek

Python skript bude později

Díky Saros, SledováníTV již funguje v pořádku
Jj, python skripty taky aktualizovány. Jen mě trochu štve to dlouhé načítání zpětného sledování. Na matrixu to bylo lepší. U jiných poskytovatelů to je ok.
Ahoj chtěl jsem se zeptat kdo používá python skripty v mobilu a nebo v pc zda vám jede nejnovější verze? Já právě když zapnu Server.py tak se script zapne a ihned ukončí. Když jsem vrátil předchozí verzi tak se Server.py bez problému zapne. Je možné, že nejnovější verze vyžaduje další addon pro python? Děkuji
Žádnou python knihovnu, modul a už vůbec ne addon není nové potřeba. Zkus smazat složky __pycache__ včetně souborů v nich.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32