XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPTV Web Server (v1.22.0)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Ahojte. Nevie nahodou niekto poradit? Pri Magio GO sa mi nedari po zadani http://localhost:8888/magio/playlist vygenerovat playlist. Zobrazi sa len biela obrazovka. Pri ostatnych poskytovateloch to je OK. Vdaka za rady.
Po úspěšném přihlášení je potřeba restartovat kodi, nebo zakázat/povolit addon.
: Ahoj můžeš mě prosím potvrdit zda ti přišla posledni moje soukromá zpráva? Děkuji
(03.3.2023, 17:16)Saros Napsal(a): [ -> ]Po úspěšném přihlášení je potřeba restartovat kodi, nebo zakázat/povolit addon.

Zial, nefunguje to ani po prihlaseni, restarte kodi a dokonca ani po preinstalovani kodi. Vsetky ostatne funguju, len Magio GO nie.
Magio v Kodi přehrát nejde, ale seznam kanálů by jsi na webu měl vidět. Magio jde pak přehrát v Tivimate.
Ano, toto vsetko viem, ze v Kodi nejde prehrat. Ja Kodi spustam len kvoli nastartovaniu IPTV WEB Servera, nasledne pozeram v TiviMate. Potrebujem vsak zobrazit playlist Magia, no ten sa mi nedari stale zobrazit. Donedavna to fungovalo.
Zkus se znova přihlásit
To som tiez skusal a nic - rovnaky vysledok. Skusal som to so sweet tv, rebit a tam je vsetko OK. Restartoval som kodi, znova sa prihlasil do tychto sluzieb. Nechapem, preco jedine to Magio GO nie je funkcne. Nevylistuje mi ani zoznam TV kanalov a ani samotny playlist.
Když tak čas od času čtu toto vlákno, tak se chci kolikrát zeptat, zda ještě nelituješ toho, že jsi do jednoho addon agregoval téměř všechny dostupné OTT služby v ČR a na Slovensku?  3
(04.3.2023, 17:39)mato10 Napsal(a): [ -> ]To som tiez skusal a nic - rovnaky vysledok. Skusal som to so sweet tv, rebit a tam je vsetko OK. Restartoval som kodi, znova sa prihlasil do tychto sluzieb. Nechapem, preco jedine to Magio GO nie je funkcne. Nevylistuje mi ani zoznam TV kanalov a ani samotny playlist.

Napadlo mě, jestli nemáš překročený limit zařízení.
(04.3.2023, 18:38)vladimir.domin Napsal(a): [ -> ]
(04.3.2023, 17:39)mato10 Napsal(a): [ -> ]To som tiez skusal a nic - rovnaky vysledok. Skusal som to so sweet tv, rebit a tam je vsetko OK. Restartoval som kodi, znova sa prihlasil do tychto sluzieb. Nechapem, preco jedine to Magio GO nie je funkcne. Nevylistuje mi ani zoznam TV kanalov a ani samotny playlist.

Napadlo mě, jestli nemáš překročený limit zařízení.
Nie, to nemam, to som skusal. IPTV Web server by mi po prihlaseni sa vypisal, ze je prekroceny pocet zariadeni, co sa v tomto pripade nestalo. Dostal som hlasku uspesneho prihlasenia.
Tak většina služeb je celkem v pohodě, jen ten TM a Magio je problém. Skoro na vše jsem měl skripty, nebo se dají různě dohledat. Ale jinak je to záhul, co uživatel, to jiný problém. Teď ještě mě někteří odhalili v práci, ale s nima řeším spíš kodi obecně.
Ani playlist se ti nezobrazí? Pak jedině ještě přeinstalovat addon.
: Aj to som skusal a nic   6
Žádná chyba v logu? Nejedeš přes VPN, nejsi v zahraničí, neběží ti to na nějakém hostingu, které o2 blokuje?
Nie, ziadna chyba, nejdem cez VPN, nie som ani v zahranici alebo nieco podobne. Moj poskytovatel nic neblokuje, som na Slovensku a mam internetoveho poskytovatela Slovak Telekom.
Aj v addone, ak sa snazim zostavit vlastny playlist, tak u Magia mi pise - Ziadne kanaly. Rebit a sweet tv OK, tam mi kanaly zobrazuje. Nic, mozno sa to casom rozbehne. 
Mam zatial svoj playlist ulozeny na NAS, ktory som si davnejsie z Magia vytvaral. Tento mi funguje.
Len som chcel vygenerovat novy, kedze Magio medzitym pomenilo TV stanice a chcel som ho aktualizovat, no nenacita ho.
Zkus ještě v mobilu odebrat všechna zařízení a znovu se v addonu přihlaš. Jinak mě už nic nenapadá.
Vdaka :)
v1.21.0 (4.3.2023)
Magio: možnost vybrat typ videa - DASH 1080p, nebo HLS 720p (přehraje kodi s vypnutým inputstream adaptive). Pro změnu se znova přihlašte a aktualizujte playlist.
zdravím páni, chcem sa Vás opýtať, používa niekto z vás poskytovateľa Rebit, ak áno, funguje vám v aplikácii TiviMate? Mne to žiaľ nejde, resp. live stream ide, ale pre mňa dôležitý archív mi nefunguje, stále vypisuje hlášku "Tento program nie je pre vás prístupný". Neviem kde robím chybu, v inej aplikácii mi archív funguje, ale nejde pretáčanie. V TiviMate žiaľ nie, catchup som nastavil na auto, skúšam rôznych user-agentov, ale nič nepomáha. Ak to niekomu z vás funguje, môže mi prosím poradiť, ako ste postupovali. Ďakujem za prípadnú pomoc. Rado.
Ano, archiv v Tivimate funguje. Mám teda jen ten základní balík 8 kanálů, kde je archiv aktivní jen u některých kanálů. Třeba Jednotka archiv funkční na několik dní zpět, :24 archiv jen na 2 hodiny, ale ten nemám aktivní ani v jejich apce. Hlavně ti musí sedět EPG, jinak se pořad nenajde. Důležitý je čas začátku pořadu. Všiml jsem si, že někteří poskytovatelé mají někdy rozdílné časy (t-mobile, magio). Přetáčení už se zde zmiňovalo. Tivimate neumí přetáčet po segmentech jako kodi a zavolá požadavek s daným časem. Api rebitu pak neumí vyhledat daný čas (pozici) streamu, ale jen začátek. Proto se pořád spustí od začátku. Kodi toto umí, kdy při přetáčení neodešle nový požadavek, ale pracuje s již načteným m3u8/mpd souborem a přeskakuje segmenty. Ze všech poskytovatelů umí Tivimate přetáčet pořady jen u o2, které umožňuje vyhledat přesný čas. Jediný co jde v Tivimate, je přetáčení po 10 sekundách. Zřejmě to závisí na délce segmentu, ten bývá většinou právě 10 sekund. Zkuste napsat vývojářům rebitu jestli to jde nějak pořešit.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32