XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPTV Web Server (v1.22.0)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Ten soubor se vygeneruje při přihlášení. Celkově to sweet mám udělaný špatně, dělal jsem to podle toho polského addonu. Jenže už to někdy hlásí překročený limit, z více zařízení nelze přehrát tento kanál a tak. Zařízení nelze ani na webu odebrat, protože není vidět. Ten addon používá nějaké staré api, nebo co. Zkouším zjistit jak to je v ofiko android apce, jenže ta používá TLS šifrování , což je novější SSL a to jen tak nejde rozlousknout. Kopil jsem si i kvůli tomu android box, který jsem schopný rootnout, ale je to bez šance.
: Věřím, že ty jednou na to příjdeš. Držím palce.
Ahoj @Saros

Skvely doplnok. Pouzivam Magio Go. Mam vsak problem. Teda mal som. Uz vyrieseny vdaka
A skvela praca.
Mě teda Magio v Kodi nefunguje vůbec, prostě ty dash streamy nepřehraje. V Kodi Nexus nejde ani T-mobile. PVR ty streamy přehrává přes inputstream adaptive, i když je vypnutý a háže chybu. V Tivimate to jde celkem dobře až na archiv.
: mohol by si prosím ťa napísať aký si mal problém a ako si to vyriešil? Môže to pomôcť aj druhým, aj o tom podľa mňa je toto fórum. Ďakujem. Rado.
Co se týká aktualizace sweet_channels.json , tak jsem myslel CS+SK+PL+UKR verzi. Automaticky to stáhne pouze pro danou zem. Nyní se mě nedaří najít nějaký funkční VPN, abych stáhl ostatní verze a spojil si to. EDIT: Tak Urban VPN to vyřešilo. Už jsem si stáhl vše a spojil.
: v prvom rade ďakujem za tvoju prácu, klobúk dole. Mám účet Magio go a ako píšeš, to naše magio je trochu problém, skúšam tento addon aj tvoj tvgo playlist, a mne to v kodi funguje, aj keď sú to dash streamy (v prípade že je zvolená service LIVE). Čo akurát nefunguje, tak to je pretočenie aktuálneho programu na začiatok. Respektíve funguje to divne, pretože niektoré programy majú timeshift v dash streame a niektoré naopak v .hls streame. Problém je, že ani tvgo playlist ani iptv server to nevedia spracovať, takže pri funkcii TIMESHIFT sú všetky url streamov buď .mpd alebo .hls. A preto niektoré programy idú pretočiť a niektoré nie. Takže je to zaujímavé a nie celkom tomu rozumiem, prečo to tak je. Neber to prosím ťa ako nedostatok, len ako konštatovanie stavu. S pozdravom Rado.

Tak aktualizováno
Kód:
https://raw.githubusercontent.com/Saros72/kodirepo/main/repo-19/service.iptv.web.server/sweet_channels.json
(25.12.2022, 10:32)radoorech Napsal(a): [ -> ]: mohol by si prosím ťa napísať aký si mal problém a ako si to vyriešil? Môže to pomôcť aj druhým, aj o tom podľa mňa je toto fórum. Ďakujem. Rado.

Ahoj Rado. Moj problem spocival v len nedostatocnej priprave na instalaciu python a shell scriptov, aby som teda mohol prevadzkovat tento super IPTV Webserver a EPG na NAS Synology, ktore mam spustene nepretrzite.

Takze po trosku googlovani a tiez pomoci : sa to vsetko pekne rozbehalo. A celyden testujem cez TiViMate a VLC na Nvidia Shield, Mi TV Stick 4K, Macbook a zatial uplne bez problemov.

Zial nemal som moznost vyskusat catch-up, kedze TiViMate premium mi cosi nejde zakupit.
: ďakujem veľmi pekne za odpoveď a ochotu.
v1.8.0 (25.12.2022)
- nově poskytovatel Touch TV (satro.sk)
- u Sweet TV možnost odhlášení/odebrání zařízení

Touch TV (satro.sk):
V nastavení zadejte své touchTV id a přihlaste se. Pokud se nedaří přihlásit, na webu v administraci resetujte touchTV id.
Funkční i tv archiv (5 dní zpětně), ale ten berte spíš s rezervou.
Seznam kanálů:
Kód:
http://localhost:8888/touchtv/list
Playlist:
Kód:
http://localhost:8888/touchtv/playlist
: Tak to bylo rychlé. Jsi nejlepší. Opět skvělá práce. Děkuji moc
Bohužel to odhlášení u Sweet ten problém neřeší. Nevím jestli to dělá i u placeného účtu.
(23.12.2022, 22:26)Saros Napsal(a): [ -> ]Však si vytvoř svůj playlist a do něj vlož url jednotlivých kanálů jak potřebuješ. Playlist ulož do zařízení a pak natav k němu cestu v přehrávači
 
(24.12.2022, 0:56)Saros Napsal(a): [ -> ]Ty jseš úplně jinde a zřejmě nemáš ponětí jak tento addon funguje.
Kód:
http://localhost:8888/sweet/playlist
Viem, ze playlist je dostupny na tej URL a mozem si ho skopirovat, potom upravit podla seba a ulozit do zariadenia, ale ty si pisal, ze kopie playlistov po case prestavaju fungovat a ak mam spusteny IPTV Web Server, tak ten sa postara o to, aby ten original playlist (bez mojich uprav) bol funkcny nonstop. Takze som to cele pochopil tak, ze mi nepomoze pokial si niekde ulozim upravenu kopiu playlistu pretoze ta casom prestane zase fungovat.
To se ale týká jen pokud si vygeneruješ playlist pomocí sweet_playlist.py. V playlistu jsou pak přímo url adresy streamů.

Playlist na web serveru se nemění. V něm jsou url které obsahují jen id daného kanálů. Po spuštění této url pak skrip vykoná vše potřebné a pak provede přesměrování na url streamu. Pokud si tento playlist uložíš, tak ho můžeš upravovat. Měnit pořadí, odebrat kanály, nebo přidat od jiného poskytovatele.
Tú hlášku o prekročení limitu zariadení to dáva preto, lebo nevoláš CloseStream príkaz. Pozri sa ako im to funguje v prehliadači.
Čo sa týka android appky, tak tam si veľmi nepomôžeš, nakoľko ako protokol používajú protobuf v tls-ku. Ale to čo je vidieť v prehliadači stačí ...
:  aha, takze to mozem kludne spravit tak ze jednorazovo spustim IPTV Web Server, ulozim si playlist, vypnem webserver, upravim si playlist a ten uz bude fungovat stale, bez ohladu na to ci je alebo nie je spusteny webserver?
Už to tam vidím. Tak jestli tomu dobře rozumím, před spuštěním nového streamu se musí uzavřít ten předchozí?

Ne, web server musí běžet.

Edit:
Tak měl jsi pravdu, je to tím. Vyřešeno, bude opraveno. Díky.
v1.9.0 (26.12.2022)
Sweet Tv:
- oprava chyb (díky za pomoc uživateli skyjet)
- nově skupiny kanálů (nutné se znovu přihlásit v nastavení)
Super funguje to, ale nevím teď jestli je u mě problém, když mě zhasne telefon a chci přepnout program tak se nenačte. A když zase telefon odemknu tak program se načte. Script se vždy po zhasnutí telefonu uspí? Problém je jen u Sweet u ostatních tento problém není.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32