XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPTV Web Server (v1.22.0)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Tak se to i s localhost chová divně. Po opětovném (zkušebním) restartu kodi nejde uložit ani v localhost

Tak po opětovném restartu uložení v localhost zase funguje.
Jede vám korektně touchTV? V KODI mě jede archiv. V prohlížeči jede i live, ale v KODI a VLC live nejede. Zapnutí vypnutí adaptive stream nic neřeší.
: Touch TV používám pouze v Tivimate a v GSE IPTV a Live mě funguje.
Sorry zle som precital
Neni nad kvalitou sledovanie tv sweet tv sa nemôže vyrovnať zo sledovania tv,po update uz ide ok uložiť playlist diki super , ale aj tak v doplnku archív sledovanie tv to ide najlepšie akurát mu chyba vlastni zoznam playlist a zariadenie septobox Samsung ako je to u tohoto adonu .Ak by bol cas na úpravu sledovanie tv archív budem povďační inak si borec.
v1.13.1 (7.1.2023)
Opravena chyba při ukládání vlastního playlistu. Při každé změně nastavení je potřeba nejdříve restartovat kodi, nebo zakázat/povolit doplněk.

Ano, Touch TV live nejde, nevím proč, celou dobu to v Kodi šlo. Mrknu na to.
: To ukládání je už OK. Dík
Neviem ci sa to tu uz riesilo, rebit playlist je generovany bez akychkolvek tagov, je to len "holy" playlist. Sweet tv je generovany vratane tagov - catchup, provider, group...Ja si tie tagy doplnim rucne podla vzoru sweet. Upozornujem na to len preto, ze neviem ci to je chyba (hodna opravy) alebo nie.
Rebit:
Kód:
#EXTINF:-1 provider="REBIT.tv" tvg-logo="https://static.rebit.sk/tv-brand/jednotka.png" catchup="append" catchup-source="?utc={utc}&utcend={utcend}",Jednotka
#KODIPROP:inputstream=inputstream.adaptive
#KODIPROP:inputstream.adaptive.manifest_type=hls
#KODIPROP:mimetype=application/vnd.apple.mpegurl
http://localhost:8090/rebit/1.m3u8
Jediný co tam není jsou skupiny. Napiš na podporu rebit ať je tam přidají. Já pak tu chybu opravím. Skupiny nejsou ani v O2 Tv. Tak kdyžtak:
https://www.o2.cz/osobni/podpora
Ten server funguje super (mam magio)... moj problem je, ze po minimalizovani kodi mi moj firestick 4k asi to kodi po urcitom case vypne. Napriklad minimalizujem kodi - pustim tivimate a pozeram nieco hodinu - idem prepnut na iny program a uz neprepne, ostane len tocit to koliecko a po urcitom case hodi chybu. Exitnem tivimate, nastartujem kodi, minimalizujem, zapnem tivimate a znova vsetko funguje aj s prepinanim programov.

Zial neviem ovplyvnit to vypinanie kodi - firestick 4k (od amazonu) ma prisposobeny android, do ktoreho sa neda vrtat a nie je tam nejaka moznost vypnut, aby nezabijal minimalizovane aplikacie.

Pocitac sa mi zas nechce mat pusteny na stalo, aby som to mal zapnute. Na routeri netgear si viem pustit lokalny webserver so subormi z usb (ktory je pichnuty v routeri) ale neviem ako by som iptv server presunul na router - da sa cely tento webserver nejako exportovat?
v1.13.2 (8.1.2023)
Touch TV: opraveno přehrávání v Kodi
v1.14.0 (9.1.2023)
Nově poskytovatel O2 TV SK (děkuji uživateli fibrous-tabla0y za poskytnutí všeho potřebného)
Url playlistu:
Kód:
http://localhost:8888/o2tvsk/playlist
v1.15.0 (9.1.2023)
Nově poskytovatel 4NET.TV (děkuji uživateli kevinlos za poskytnutí všeho potřebného)
Url playlistu:
Kód:
http://localhost:8888/net/playlist

K tomu zabezpečení, možná by šlo udělat http basic authentication.
Kód:
http://username:password@localhost:8888/o2tv/playlist
Ve webovém prohlížeči to je v pohodě, ale nejsem si jist jak v pvr klientovi. VLC to myslím umí.
: Děkuji za skvělou práci
Ještě doplním že u 4net se provádí přihlášení pomocí párovacího kódu, stejně jako u telly. Kód získáte na webu v administraci.
Viem ze v najnovsej verzii je mozne zostavit vlastny playlist cez kodi. je to mozne spravit aj v python scripte server.py?
: nemam to otestovane, ale mozes vyskusat spravit vlastny playlist cez kodi - napr. na pc, potom ho skopirovat na NAS a prepisat v nom ip adresy na ip ktoru ma nas server. Viem ze toto riesenie nie je idealne pretoze, ak aj bude takyto playlist fungovat, tak nebude dostupny priamo cez IPTV Web Server v adresari /own, ale za pokus to stoji.
Bude to fungovat
: Při online streamu  se v boxu nezobrazují titulky. Resp. někdy ano, ale jen prvních pár vteřin. Nepomůže ani titulky opakovaně zakázat/povolit. Při zpětném sledování bez problémů fungují. Můžeš, prosím,  poradit? Dík.
Řekl bych, že IPTV Web Server "operuje v úplně jiné vrstvě" a s titulky, které jsou obsahem streamu, nemá co do činění. Jeslti tohle může něco ovlivnit, tak zdroj služby, a pak případně inputstream.adaptive (přepínání streamů na základě vyhodnocení kvality připojení), ffmpeg (pokud je použito) a nakonec Kodi. U které služby se ti to děje?

Možná hypotéza je, že jde-li o adaptivní stream, tak na začátku přehrávání vybraný stream titulky obsahuje, pak se vybere stream jiný a tam titulky nejsou nebo mají špatnou identifikaci a Kodi je automaticky nevybere. Když ti titulky zmizí, a podíváš se do parametrů přehrávaného videa, jsou tam a dají se přepnout ručně?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32