XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: O2TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Zdravim, diky za perfektni doplnek! Pouzivam skoro denne .

Vsiml jsem si, ze mi prestalo fungovat prehravani nhravek. Jsem uz na O2TV 2.0, vse ostatni (zive vysilani a archiv) funguje, jen tohle ne. Na webu O2 TV mam nekolik nahravek, ktere jsem driv normalne videl v Kodi/Sledovani O2TV/Nahravky/ a mohl prehrat. Ted tam je jen "Planovani nahravek" a "Naplanovane nahravky", a zadne sve nahravky nevidim.

Poradite prosim?
Diky moc!
: nejsou vidět jen stare nahrávky, které jsi měl ve staré O2TV nebo nejsou vidět ani nově nahrané pořady? Zkusil jsem naplánovat něco v doplňku i přes web a nahrávky jsou vidět na obou místech. Ve Sledování O2TV vidět nejsou.
Nahravky jsem naklikal na webu O2TV 2.0. Zadne stare tam nebyly. Vidim je jen na webu v doplnku ne.
Co prosim znamena "Ve Sledování O2TV vidět nejsou." ?

Mam v kodi nejnovejsi verzi doplnku 2.6.9.

Diky.
: Sledování O2TV je doplněk pro O2TV běžící na původní platformě. Nahrávky vytvořené v O2TV 2.0 nebo doplňku O2TV tam tedy vidět nebudou. Ten problém zkusíme pořešit přes SZ.

: zpátky na stromy :-) Teď jsem si všiml té verze a už je mi jasné, kde je problém. Jak jsem zmiňoval, existují dva - doplňky - Sledování O2TV, který využívá starou platformu a O2TV, který využíva novou O2TV 2.0. Oba tu mají svoje vlákno, tohle je k O2TV 2.0. Pokud tedy máš doplněk Sledování O2TV, tak tam nahrávky udělané přes web neuvidíš. Nejsem si jistý, jak to bude s nahrávkami udělané přímo v doplňku. Nainstaluj si tedy doplněk O2TV, kde bys nahrávky měl vidět. Oba doplňky můžeš používat klidně současně.
Ano opravdu, nevsiml jsem si, ze jsou jsou dva doplnky, i kdyz je to tam napsany. Pardon, moje chyba.
Mne to nedoslo, ze to vlastne az na ty nahravky vsechno normalne funguje i po prechodu na o2tv 2.0.

Diky moc!
Zdravím, jsem tu úplně nový a nově používám Kodi, tak doufám, že můj dotaz nebude úplně mimo :). Nainstaloval jsem si o2tv doplněk, ale velmi zvláštním způsobem mi to zlobí. Pár kanálů mi to přehrává bez problému (např. ČT2), ale většina mi při spuštění dlouho načítá a pak dá chybu "Přehrávání selhalo". Ty samé kanály se chovají identicky v archivu. Log jsem si z toho uložil podle návodu. Neměli byste nějakou radu?
: pošli mi odkaz na log (z Kodi Logfile Uploader) do soukromé zprávy.
Zdravím, mám na Vás prosbu ... Vše jsem nainstaloval, vyplnil údaje a při spuštění aplikace mi to vyhodí: o2tv - problém při stažení dat z o2tv .... nevíte někdo co s tím prosím ?
: nastav logování jak je popsané v prvním příspěvku a pošli mi odkaz na log do soukromé zprávy.
Ta hláška tam vyskakuje poslední dobou docela často, ale přesto vše funguje.
Chyba se zobrazí se v případě, že jedno relativně univerzální API (používá se pro stažení EPG dat, kanálů, kategorií atd.), vrátí chybu nebo nejsou vrácená data v očekávaném formátu. Spíš to bude ten první případ. Pokud bude zapnuté logování v doplňku a Protokolování ladění v Kodi, zapíše se odpověd do logu. Snad z ní bude poznat, kde je problém. Nemusí to mít žadný fatalní dopad, třeba jen nedoběhne synchronizace kanálů mezi doplňkem a O2TV. To pak ani nezaznamenáte, když pominu zobrazení chyby. Samořejmě, pokud má někdo čistou instalaci, tak to pro nějak bude větší problém.
Zdravím tvůrce addonu a děkuji že věnuje svůj čas tomuto. Přehodili mě na O2 2.0, no aplikace je to hoooodně pomalá a v Kodi je to super, je to řešení. Jenže....

Chtěl bych se zeptat jestli zase půjde přes IPTV Simple PVR v EPG opět sledovat kanály třeba z rána přes Televizní program, přes Sledování TV to šlo krásně, teď nová verze má generovaný EPG soubor malý a tak zdá se mi že tam chybí data pro přehrávání archivních pořadů.

Můžu spustit aktuální pořad a přetočit zpět až hodinu, ale když spustím odpoledne třeba dobré ráno na ČT2 tak se spustí aktuální pořad a k Dobrému ránu musím přes aplikaci do historie, přes EPG to bylo super a rychlejší.

Díky.
: protože je stahování EPG relativně náročné, stahuje se standardně +/- 1 den a máš dvě možnosti. Pokud ti Kodi běží nebo ho pouštíš každý den, můžeš jen počkat, až se ti postupnými importy naplní historie. Druhá možnost je, si upravit počet dnů, pro které se má EPG stahovat, vygenerovat EPG a nechat to tak, nebo si počet dní znovu stáhnout.

V IPTV Simple Clientovi by pak mělo fungovat přehrávání přes catchup. Tzn. u pořadů se zeleným puntíkem v kontextovém menu dát Přehrát pořad (ne Přepnout na kanál). Jestli položku v kontextovém menu nemáš nebo se pustí i přesto živé vysílání, někde bude něco špatně :-)
Aha, tak to jsem netušil že se musí zapnout v IPTV Simple Clientovi catchup, už mám zelené kolečka, ale když dám v menu Přehrát program, tak cosi, asi player jen přeblikne a vrátí mě zpět na EPG. Je třeba v IP TV Simple Client ještě něco u catchup nastavit? Formátovací řetězec, kanály... nebo je někde návod? Ve Sledování TV jsem catchup neměl ani zapnutý a historie fungovala tak jsem teď trochu ztracený, díky moc za radu.

Dobrý mám to, kdyby někdo ještě tápal jako já tak v IP TV Simple Client v nastavení Catchup, povolit Catchup, Formátovací řetězec dotazu: prázdný. Kanály podporující režim catchup: Přidat. Zahrnout kanály: bez catchup režimu. Pak historie funguje přes menu u pořadu zvolit Přehrát program. Super!
: v IPTV Simple Clientovi jen zapneš catchup, případně upravíš catchup mod (koukám, že teď je to počeštěné jako Kanály podporují catchup), aby byl stejný jako v nastavení doplňku (default=výchozí, append=přidat). Pokud bys měnil nastavení v doplňku, je potřeba vygenerovat znovu playlist a nechat ho načíst IPTV Simple Clientem. Jestli ti to nepůjde, zkus zapnout logování podle prvního příspěvku a pošli mi odkaz na log do SZ s tím, co jsi zkoušel pustit. Zkusím se podívat, kde je problém.
Zdravím, přeinstalovali jsem Kodi na Android TV ,nainstaloval doplněk, nastavil přihlašovací údaje, ale není možné spustit stream. Píše mi to hlášku "Problém s přehráním streamu" Před tím, než jsem Kodi přeinstaloval, vše fungovalo. Můžete mi prosím někdo poradit, kde je problém? Rád pošlu log :-)
: zkus ještě udělat novou sessionu a pokud to nepomůže, počli mi do SZ odkaz na log.
Ahoj. Nevím přesně kdy se tak stalo, ale nanejvýš Cca 3-4 dny to bude,  mi v doplňku zmizelo vracení o hodinu v živém vysílání. Nyní mi to jde jen o minutu. Docela jsem to používal při přeskakování reklam chození na wc atd. Něco se změnilo? Popřípadě kde znova nastavit. Zkoušel jsem preinstalovat a nic. Děkuji
: v doplňku jsem žádnou změnu nedělal. Je možné, že to je nějakou úpravou na straně O2TV nebo třeba InputStream Adaptive. Zkusil jsem starší verzi ISA a chová se to stejně. Popravdě si nejsem jistý, jestli se to takhle u živého vysílání nechovalo vždycky. Doplněk přehrávání neřeší, jen získá URL streamu a předá ho ÏSA. I kdyby to dřív fungovalo, nenapadá mě, co by s tím šlo dělat.
Potvrzuji to co píše Elenow. Jen se to děje poněkud déle. Stačí spustit pořad volbou "přehrát program" v kontextovém menu na pořadu a vše je jako dříve.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23