XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: O2TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
: : To podle mě souvisí s tím, jak si Android do práce se soubory (resp. se souborovým systémem) přidává extra pravidla, která v tomto případě možná znamenají, že prostě soubory s m3u a m3u8 příponami nedovolí zapsat do libovolného adresáře. Co např. zkusit zapsat ten soubor do adresáře Download?

Na druhou stranu, co brání tomu uložit playlist do soubou s příponou txt. IPTV Simple Client by ho měl určitě bez problémů načíst.
: ano, podle všeho to tak je, i když je super, že práce se souborem funguje bez chyby, jen se soubor ve skutečnosti nevytvoří :-) Pořeším to tak, že bude možné jménou souboru s playlistem upravit (s defaultní hodnotou playlist.m3u). Zase se mi jméno souboru nechce měnit plošně.
(29.2.2024, 12:26)JiRo Napsal(a): [ -> ]: : To podle mě souvisí s tím, jak si Android do práce se soubory (resp. se souborovým systémem) přidává extra pravidla, která v tomto případě možná znamenají, že prostě soubory s m3u a m3u8 příponami nedovolí zapsat do libovolného adresáře. Co např. zkusit zapsat ten soubor do adresáře Download?

Na druhou stranu, co brání tomu uložit playlist do soubou s příponou txt. IPTV Simple Client by ho měl určitě bez problémů načíst.
Soubory jsem generoval právě do složky Download (ale zkoušel jsem i jiné v "externím uložišti", např Dokumenty, Hudba,...). Něco se muselo změnit v Kodi samotném, když ve verzi 19 i 18 generování funguje bez problémů.

Playlist.txt Simple client skutečně přečte bez problémů.
: Takhle jednoduše to nemůžeš porovnávat. Ledaže by různé verze Kodi byly zkoušeny stále na stejné verzi Androidu. Čím novější OS AndroidTV, tím vyšší restrikce na ukládání souborů. Resp. na jejich přípony.
: verzi OS jsem při zkoušení neměnil. :) Ve všech případech je to ATV 11.
: Tak to jo. Netušil jsem, že společně s Kodi 18.x už byl AndroidTV 11.
Teď jsem si vzpomněl na jednu věc, která s tím možná souvisí. Kodi 20 nevidí zip soubory z flash disku ani z úložiště v TV. Třeba xbmc repozitář musím stahovat z webu. Doplňky v zipu zase přes sambu z PC. V Kodi 18 ani 19 se nic takového nedělo.
Zdá se mi celkem zjevné, že chyba (nebo snad featura?) je opravdu spíš v Kodi 20 pro Android než v doplňku samotném.
:  Generování playlistu s volbou koncovky funguje při volbě txt správně a vše je plně funkční.

EDIT: Po dalším zkoušení potvrzuji. Problém opravdu není v doplňku, ale v kombinaci Kodi 20 a AndroidTV. Řešení je opravdu velmi jednoduché. I když úplně nechápu proč, stačí při prvním spuštění (nebo následně přímo v oprávněních aplikace Kodi v Androidu) povolit přístup k souborům a složkám VŽDY místo JEN PŘI SPUŠTĚNÍ. Pak vše funguje, jak má.

Možnost přejmenování koncovky v playlistu je tedy zbytečná. Omlouvám se za přidělanou práci. 12
: Není to chyba Kodi 20. Je to chyba OS jelikož Kodi nemá práva k čtení/zápisu z úložiště.
Řeší se to tu skoro pořád.
Musíš jít do Nastavení —> Aplikace —> Kodi —> až dole Oprávnění a povolit Úložiště.
Jak ale vysvětlíš to, co jsi tu tvrdil, že soubor s příponou m3u se nevytvoří, ale s příponou txt ano nebo, že s předchozími verzemi Kodi se soubor vytvořil.
: Ano, ale nestačí povolit přístup ke složkám "při spuštění", ale je nutné ho povolit "vždy". To nicméně samo o sobě nevysvětluje, proč s oprávněním "při spuštění" dokáže doplněk vytvořit txt, ale ne m3u a nevidí zip soubory, zatímco s povolením "vždy" m3u vytvoří a zip soubory vidí.

: Nevím. Nemám vysvětlení ani pro jeden z těch jevů. Patrně se v Kodi 20 nějak změnil způsob práce s některými soubory v ATV.
Právě proto jsem se divil. Ono je to totiž obráceně. ATV změnilo způsob práce se soubory (nejen) Kodi. Proto standardně ATV nevidí ZIP. To jsou ty mnou zmiňované restrikce.
Ve verzi 1.5.6 je přidaná možnost výběru názvu souboru s playlistem (playlist.m3u nebo playlist.txt), dál lze v nastavení změnit barvy jména pořadu u živého vysílání (jako bylo ve Sledování O2TV) a také by se už neměla zobrazovat chyba běhěm přehrávání některých kanálů. Souviselo to s voláním keepalive požadavku.
Zdravím, neví někdo prosím, jak v LibreElec Nexus 11.0.6 aktualizovat na Kodi 20.4? Děkuji
: Podíváš se výhledově i na to, jestli nejdou vyměnit ty protáhlé/spláclé ikony TV stanic z kaltura.com?
Kaltura:
 [Obrázek: 1]
O2TV.cz
[Obrázek: prima-max-hd.png]
: na loga kanálů jsem se koukal. Loga mají ve více variantách  s různým poměrem stran. Ale bohužel v tom je hrozný nepořádek a zase to bylo zdeformované u jiných kanálů. Problém je, že musím být schopný ty loga získat nějak programově. Nevím kde jsi konkretné viděl logo s "HD". Ještě se tomu budu každopádně věnovat.
: logo s HD jsem vytáhl z playlistu, který generuje (generovalo) Sledování O2TV. Tam byla všechna (minimálně ta hlavní) loga v pořádku.
Ahoj.

Nevíte prosím co dělám špatně?

Dnes jsem stáhl doplněk O2tv 2.0 a nakonfiguroval IPTV Simle Clienta.

Bohužel mi nejde přes PVR archiv... když dám program kanálů, a chci něco z archivu, vždy mi to přepne jen na aktuálně vysílaný pořad. Ale archivy prostě nejdou. Musím kvůli tomu extra do doplňku O2TV a rád bych to v PVR.

Přitom jsem se díval jak do nastavení IPTV SC, tak do nastavení doplňku O2TV a nic jsem tam nenašel...
.trip: Nejspíš nemáš zapnutý v IPTV SC catchup. Bohužel se v nastavení nevejdou všechny záložky na obrazovku, takže je nutné zascrollovat až za Časový posun. Kromě zapnutí catchupu si můžeš upravit i časové okno, pro které bude dostupný. U pořadů by si měl vidět zelený puntík a zpětné přehrání spustíš Přehrát program v kontextovém menu (jde to i nastavit aby se to spustilo jen kliknutím).

Dnes zkusím zapracovat na první stránce tady na fóru a třeba tohle tam doplním.
Zkusil jsem to, ale stale nefunkční
Problém při stažení dat Sad
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23