XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: O2TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
: Zapoměl jsem ti v SZ odpovědět, že to žádnou funkční či viditelnou chybu nezpůsobí. Ani to nesoadne. Jen jen je záznam v logu.
Ve verzi by se už chyby neměly objevovat. Tu z generování EPG se mi nepodařilo nasimulovat, ale odstranil jsem tam ukončení skriptu při chybě, které bylo v logu vidět. Snad se už také nebude nic logovat jako error.
Ani já jsem ji nenasimuloval.
Ve verzi 1.4.3 jsem přidal možnost nastavit kolik dní zpátky a dopředu se mají stahovat EPG data pro IPTV Simple Clienta. Plůvodně bylo napevno +/- 7 dnů, což je hodně náročné na počet požadavků a samozřejmě i délku. Standardně je teď nastavený +/- 1 den. Import dat do EPG Kodi funguje inkrementálně, takže se i tak časem doplní historie, ale výrazně se zrychlý doba stahování. Pokud to někomu nebude vyhovovat, je to možné nastavit libovolně až na původních +/- 7 dnů.
Velmi dobrý nápad. Díky za tvou nezištnou práci.
Pokud máte někdo někdo O2TV Zlatou a byl byste ochotní otestovat jednu úpravu (přidání XXX kanálů), pošlete mi prosím SZ.
Ahoj, můžete mi prosím poradit kde dělám chybu. Nainstaloval jsem tento doplněk a simple IPTV klienta, na Kodi 20, HW je  RPI3. EPG se mi nacte, V simpleIPTV vidim všechny programy, ale když chci něco přehrát pomocí EPG, pustí se vždy live stream s aktualnim programem. Zapnul jsem i catchup mod, ale žádná změna, asi jsem přehlédnul nějaké nastavení. Zkoušel jsem všechny možné kombinace nastavení, ale pořád nic. Z O2 archivu se přehráva historie správně. Předem díky :)

BTW. taky se mi objevila chyba s načítáním EPG, o které je zmínka na fóru, ale po opakovaných pokusech se dotáhlo celé a další aktualizace je již OK. Asi problém s timeoutem..
V nové verzi je upravený způsob získávání kanálů z O2TV. Při další aktualizaci by se tak měly přidat kanály, které standardně na webu nejsou videt (typicky kanály pro dospělé). Nepřišel jsem na to já, ale : (snad je to správně). Díky. S tím souvisí i přidání rodičovské kontroly, kdy přehrání u kanálů, který mají příznak adult bude vyžadovaný PIN v rámci rodičovské kontroly. Díky moc za otestování a připomínky :
Tak ještě oprava jedné nahlášené chybky, kdy se v archivu nezobrazovali pořady běžící přes půlnoc.
Ve verzi 1.4.7 jsou ošetřené chyby v multidemnezi, aby nezpůsobovaly pády doplňku. Bohužel má O2 u nové O2TV s multidimenzí často problémy, ale snad to vychytají. Snažíl jsem se některé nestandardnosti ošetřit, aby se alespoň pustil hlavní stream. Ale třeba dnes u fotbalu nejde pro změnu druhý stream přehrát. Při spuštění ve staré O2TV přes O2TV Sport X HD kanály to jde. Ty jsou právě nahrazené multidimenzí.
: Já se jen zeptám, to číslo za názvem pořadu v přehledu pořadů za konkrétní den je rok vytvoření daného pořadu (filmu) nebo co to znamená? Zaujalo mne to z důvodu, že třeba u včerejších zpráv bylo číslo 2017.
: popravdě nevím co myslíš :-) Kde to přesně vidíš (v kategoriích, v archivu nebo jinde) a je to opravdu v tomhle doplňku? Všude by tam měl být čas vysílání (od - do). Zároveň se datum vzniku v pořadu dává do metadat k položce, ale ta je vidět jen v detailních informacích.
Já to vidím v archivu po prokliku na konkrétní TV program a v něm na konkrétní den, v seznamu všech pořadů daného dne. Nemusím ani chodit na detailní informace - může to být způsobeno skinem?
: zřejmě to bude skinem. Standardně je položka sestavená jako <den v týdnu> <datum> <čas začátku> - <čas konce> | <název pořadu. Takže např. "Čt 07.09 00:25 - 00:55 | AZ-kvíz".

Tečka za měsícem (u datumu) tam opravdu není, opravím to.
A já mám za názvem AZ-kvíz ještě ten rok. Když se tedy vrátím k původnímu dotazu, ten rok se získává, jak jsi psal, z metadat. Není možné, že je tam nějaký problém ohledně toho získávání? Obvykle se ten renonc s rokem vyskytuje u pořadů, které jsou "čerstvé", jako např. Události, Hlavní zprávy, Televizní noviny. U filmů jsem si toho nešiml.
: Do jaké položky ten obsah zapisuješ? Label nebo Title? Většina skinů v tomto typu zobrazení vypíše obsah Label, ale některé tam použijí Title + Year.
: Jaký používáš skin? A pokud to není výchozí (Estuary), zkus na něj přepnout. Co se ti zobrazí potom?
: plním to do Label.
: ano, je to z metadat, které vrací O2. Mají to stejně i na webu (funguje to tam nějak záhadně a ne vždy se některé z dat objeví), možná je to brané jako rok "premiéry".
Ve verzi 1.4.8 je upravené zobrazení datumů u jednotlivých položek, kde chyběla za měsícem tečka. Bylo to na více místech, nejen v archivu.
: Používám skin Aenox Silvo. Po přepnutí na Estuary to zobrazuje stejně nesmyslný rok, jako Aenox.

: Máš pravdu, ten problém je opět na straně O2. Na webu je u včerejších událostí na ČT1 rok 1993 a totéž je zobrazeno v obou skinech.
Tak pak je to jasné a ta má úvaha byla jen slepou uličkou. Takže tudy tedy ne, přátelé! 3
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23