XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: O2TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
: kdyby to trvalo, tak můžeš pro jistotu zkusit i předchozí verzi. Ale jen jsem přidal  podmínka pro zobrazení hlášky a zkrátil prodleva, po které se po startu Kodi pustí automatické generování EPG. U mně to normálně proběhne (automatické i ručně spuštěné).
: tak verzí doplňku to není. Zjistil jsem, že to je nastavením počtu dní stahování EPG zpětně. Od začátku co doplněk používám jsem měl nastaveno na 7 dní. Když nastavím 1-5 dní EPG se stáhne, vygeneruje a uloží. Při nastavení 6 nebo 7 dní začne stahování do 80% a končí chybou generování EPG. Zkoušel jsem na boxu Ugoos s Coreelec, tak i na TV Philips s androidem. Chová se stejně. Nevím kdy se to stalo, všiml jsem si toho včera.
: je to opravené ve verzi 1.5.4. U některého pořadu chyběl popis. Tím, že ho dávali někdy mezi 6-7 dny, pomohla úprava počtu dní v nastavení.  Ošetřil jsem to, takže by to teď mělo procházat i se sedmi dny.
: super už je to OK. Jak ty to děláš, že tak bleskově reaguješ a jsi schopen odstranit jakékoliv "mouchy" v doplňku Klaním se
: ono je to spíš o náhodě, resp. okolnostech :-) Záleží na tom kde jsem, kolik mám času, jestli dokážu problém nasimulovat a samozřejmě i jak rychle najdu příčinu a zvládnu ji opravit. V tomhle případě se to pěkně sešlo :-)
Jen se chci zeptat neměnil se nějak kodek nebo něco. Obraz se mi na live tak jako cuka divne. Inet v poradku. Jiné filmy z kodi v pořádku.
: opravdu těžko říct, jestli něco O2 nedělalo, případně jestli to není nějaký lokálnější problém. Kodekem to ale pravděpodobně nebude. Něco jsem zkusil pustit a alespoň u mě to jede plynule.
Co FPS a nastavení přehrávače Kodi?
Hele zkoušel sem vypínat tu hardware akceleraci a nic. Fps úplně nevím kde bych nastavil. Obraz není plynulej. Ne ze by to jakoze bufferovalo ale pohyby postav se jakoze lehce trhají. Žena to samozřejmě nevidí ale mě to bije do očí. Zkusím ještě pozastavovat. Takhle přesně mi to dělala O2 aplikace přímo z google play. Proto ji nepoužívám a využívám doplněk pro kodi. Kdybych na to nějak přišel. Dam sem vědět, kdyby se tak dělo i nekomu jinému.
Nevidím popis tvého systému, doporučení, jak změnit nastavení, může být totiž u různých systémů různé.

Záškuby v obraze mohou být způsobeny tím, že FPS přehrávaného videa a FPS zobrazovače (TV) není dělitelná beze zbytku. Obvykle např. tak, že zobrazovač má nastaveno FPS 60 a zdroj např. 50 nebo 25 (což je případ O2TV). Částečně se to dá zepšit výběrem vhodné funkce zobrazení na TV. Jinou možností je úprava nastavení v Kodi, tedy pokud to jde. Jedná se o nastavením v System, položky Rozlišení nebo Obnovovací frekvence, případně v Seznam povolených. V nastavení Přehrávač je možné (záleží na typu instalace) zapnout Upravit obnovovací frekvenci obrazovky. Těch kombinací, jak a co změnit v Kodi je tedy více, píši o tom v Rozlišení a snímková frekvence.
Stačí stisknout na připojené klávesnici "o". Následně jsou zobrazeny parametry zdroje a nastavení přehrávače.
jak na televizi tak na tabletu mě doplněk při spuštění píše chyba při stažení dat z O2TV  10
Tak snad opraveno. V Kodi jsem nic nového nenastavoval, ale TV měla android 9 a ten se aktualizoval na 11 a musel jsem na TV přepnout na režim film. Bylo tam režim hra. Děkuji za nasměrování s tím nastavením TV.
: je to obecná chyba, kdy se z nějakého důvodu nepodaří volání serveru O2. Možná bych zkusil přímo www.o2tv.cz jestli funguje, případně mi pošli log. Jak na to je v prvním postu.
Tak už sem to Vykoukal co mi děla ty škuby, ale nevím zda mi pomůžete. Napřiklad nova hd mi to dělá ( když dam pak jaká je video stopa tak tam je kodek/ 1920x… a 54000000s) a všechny programy co mají toto mi trhají. Např TV rebel má tok jen 2100000 a to mi jde plynule. Nevím zda je ve Vašich silách upravit kvalitu vysílaného o2 streamu. ( dřív to nedělalo to trhani, možná zvýšili datový tok nebo nevím)
: no nevím jestli je to nejlepší řešení, ale v nastavení InputStream Adaptive si můžes nastavit limit rozlišení nebo bitratu.
Hele pomohlo to. Já vím, ze sem přišel o trochu kvality, ale z toho trhani mě bolely oči. Nastavil jsem 4000 max bitrate a neškube. Dekuji za radu.
Tak O2 neco prekopalo. takze zatim OFF.  19
Pokud máte nějaký problém, zkuste ho popsat chování a ideálně pošlete log, stačí do soukromé zprávy. Jinak u O2TV je potřeba rozlišovat, jestli se jedná o doplněk O2TV nebo Sledování O2TV. Dostala se ke mě informace, že se vypnutí staré platformy blíží a tím přestane fungovat doplněk Sledování O2TV, který ji používá.

Jinak jsem zkusil oba doplňky a ani u jednoho jsem problém nezaznamenal. Nemůžu vyloučit, že O2 něco nepřekopalo, ale může to být i nějaký lokální problém nebo se týkat specifického nastavení. Ale bez informací těžko pomůžu.
Tak sem na TV zvládl zobrazit při přehrávání videa to nastavení, jak psal pan výše a ten trhany obraz mám u těch streamů na o2tv, u kterých mám framerate 50, u streamů co mají 25 to nedělá. U těch co mají 50 fr tak tam je ještě položka skip u které jsou jsou čísla která se pomalu přičítají. U těch s fr25 je skip 0. Lze tedy nějak udělat u streamů co jsou fr 50 zase fr25?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23