XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: O2TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Ve verzi 1.5.1 je upravené spuštění živého vysílání přes startover (umožňuje přetáčení zpět až k začátku pořadu). Zatím to nefunguje v multidimenzi. Budu muset odchytnou, až budou něco s MD dávat.
Děkuji za výbornou odezvu. Sice to teď není ta hodina zpět, kdy bylo jedno jaký pořad běží. Ale aspoň se dá zpětně teď posunout živě vysílání v rámci pořadu. (Jak pise kolega predemnou bez nutnosti pouštět “přehrát odsud” Za mě asi dostačující.
:  bohužel, tenhle řežim je vázaný na konkrétní pořad a přetočit lze jen k začátku pořadu. Teoreticky můžu udělat to chování nastavitelné, kdyby to začalo zase fungovat jako předtím.
Hele za mě je to takhle dobre. Ja to hodně používal( což teď s touhle úpravou zase jde), ze jsem dal pauzu šel si na wc pro víno a jídlo a přišel sem dal sem play a Koukal dal a když přišla reklama tak sem to posunul dopředu a nemusel na ni koukat. Jak říkám takhle za mě dobré. Diky.
Krátký dotaz. Funguje vám živé vysílání? Archiv funguje, živé nelze ani rozkliknout.
Verze 1.5.0 funguje.
Děkuji za zprávu. Aniž bych cokoliv udělal, tak verze 1.5.1 funguje taky.
(11.2.2024, 15:59)waladir Napsal(a): [ -> ]Ve verzi 1.5.1 je upravené spuštění živého vysílání přes startover (umožňuje přetáčení zpět až k začátku pořadu). Zatím to nefunguje v multidimenzi. Budu muset odchytnou, až budou něco s MD dávat.

Dnes jsem odzkoušet Multidimenzí a přetáčení zpět u živého vysílání nefunguje. O2 TV SPORT HD.
: bohužel když jsem to upravoval, tak nic s MD nedávali, takže jsem to nemohl odladit. Ale je dobře, že jsi mi to připomenul, jinak bych si na to dneska určitě nevzpomněl. Jakou fanuška Kladna bez sklonů k masochismu mě extraliga momentálně moc neláka :-) Ve verzi 1.5.2 se živé vysílání pouští přes startover i u multidimenze.
Čau, díky za supr doplněk. Nová o2 TV stojí za prd, tak tohle je řešení. Něco jsem tu pročetl, ale jak se prosím s EPG? Zvolil jsem cestu pro uložení, EPG se stáhnul, ale co teď s tím? Bych chtěl třeba kliknout na program a vidět co dávají později. To někde lze? Nebo prostě vidět co budou dávat. To někde lze? Díky moc. Petr

Jsem uživatel používající SM-S908B , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Zdravím, nemám aktivní rodinné sledovaní O2TV. Je možné sledování doplňku na více zařízeních současně?
: EPG spolu s playlistem můžeš použít v IPTV Simple Clientovi. To je PVR doplněk, který má v Kodi lepší možnosti než video doplněk. Mimojiné práva zobrazení EPG, které je komfortnější než procházení v nabídkách v doplňku.

: obávám se, že to možné není.
(17.2.2024, 16:07)waladir Napsal(a): [ -> ]: EPG spolu s playlistem můžeš použít v IPTV Simple Clientovi. To je PVR doplněk, který má v Kodi lepší možnosti než video doplněk. Mimojiné práva zobrazení EPG, které je komfortnější než procházení v nabídkách v doplňku.

: obávám se, že to možné není.
Díky za odpověď. Jsem vůbec nevěděl. Teď mám IPTV simple client, z o2 stáhnutý EPG, vložený do IPTV, ale co teď dál prosím? Nejde otevřít jako klasický doplněk. Něco jsem tu a na wiki.kodi pročetl, ale nic. Díky moc

Jsem uživatel používající SM-S908B , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
EPG není podstatné a IPTV Simple Client (IPTVSC) se nespuští jako jiný doplněk. Pokud máš v Nastavení IPTVSC správně nalinkovánu cestu, kde je soubor m3u Playlist uložen, na Home obrazovce ti přibude položka Televize. Pokud jsou v Playlistu i rozhlasové kanály, pak Televize a Radio. EPG ti k tomu dodá jen programového průvodce, ale bude to fungovat i bez něj. Asi používáš jiný skin, ale na principu to nic nemění.
Chci se zeptat, nejde nějak vypnout upozornění, že se stáhlo EPG?
.hav: nejde, ale zkusím do dát do nastavení
Ve verzi 1.5.3 je možné vypnout zobrazení hlášky o uložení EPG při automatickém generování.
Zdravím, po dnešní aktualizaci mám problém se stažením dat EPG. Probíhá stahování dat do 80% a pak vyskočí chyba při generování EPG.
: ta úprava by neměla mít vliv na samotné genorování. Je to jen o zobrazení/nezobrazení hlášky o uložení EPG. Spíš došlo k chybě při nekterém volání. Pokud by to padalo opakovaně, tak bych ti musel poslat upravenou verzi, kde by se zalogovala konkrétní chyba.
: uvidím jestli se to srovná. Zkoušel jsem opakovaně generovat EPG a vždy stahování do 80% a pak chyba generování. Počkám, momentálně EPG v Simple clientovi mám.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23