XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: O2TV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
: díky, ta změna stopy pomohla. Vůbec jsem netušil, že i live můžou mít takové možnosti.
(01.3.2024, 11:55)waladir Napsal(a): [ -> ]:  zkus v nastavení udělat novou session. Pokud to nepomůže, pošli mi log (viz. zaslání logu na první stránce).

paráda díky moc vyřešeno
Zdravím, už jsem v koncích prosím o pomoc. Mám 3 O2TV služby - Modrá, Sport Pack a Zlatá pod jedním účtem a nedaří se mi mezi nimi přepnout. Ať dám Sport Pack nebo Zlatá tak stále mi to stahuje play list na modrou. V PVR a Živé vysílání vymazáno jak v obecných tak kanálech tak EPG složkách. V adresáři kam stahuju Playlist i Epg smazáno ale pokaždé stáhne pouze playlist na Modrou. KODI 20.5 na Win 11 čistá instalace. Už fakt nevím co zkusit.
: Máš problém jen v IPTV Simple Clientovi nebo se ti nemění ani seznam kanálů přímo v doplňku? A chceš mezi nimi přepínat často, nebo chceš trvale jen Zlatou? Jestli se to neprojevuje jen v IPTV SC, tak po změně aktivní služby můžeš projistotu udělat reset kanálů a pak pusť vygenerování playlistu a EPG a znovu vymaž data v PVR a Živé vysílání.
Zdravím nemění se ani v doplňku. Pokaždé se stáhne stejný playlist -Modrá.
Problém vyřešen diky moc Waladir chyba byla u mě a mé nešikovnosti.
Při přehrávání živého vysílání z EPG v IPTV Simple Clientovi se nezobrazoval dialog na výběr streamu u Multidemenze. Doplněno ve verzi 1.6.8.
Zdravím,
z Vaší komunikace jsem (snad správně) vyrozuměl, že jde při sledování O2 v Kodi používat EPG. Protože Kodi užívám krátce, tak v tom ještě trochu plavu. Pokud se s tím EPG nemýlím, mohl by mi někdo poradit jak to nastavit?
Díky
: EPG se používá jako vygenerovaný soubor při sledování TV v doplňku IPTV Simple Client (IPTV SC). Jinak je tento soubor bez významu. Viz screen z IPTV SC
@seznam.cz: pokud používáš přímo doplněk O2TV, EPG nemusíš řešit. Doplněk si data načítá podle potřeby. Další možnost je si nainstalovat IPTV Simple Client, pro který lze z doplňku vygenerovat playlist a EPG a využít tak výhod PVR doplňků v Kodi. U něj záleží na jaké platformě je Kodi provozované, postup se může lišit. Ale není nutné ho používat, pokud ti vyhovuje samotný doplněk O2TV.
@tonhur@seznam.cz: Pro použití EPG se potřebuješ naučit:
- vygenerování a uložení O2TV souborů, k tomu je nutná definice cesty, kde budou soubory uloženy 
- instalaci a nastavení doplňku IPTV SC včetně zadání cesty k uloženým souborům výše

Pokud si troufáš, můžeme to ¨spolu zkusit.
Obrázek 2 a 3 je v pohodě. Nevím jak se dostanu do nastavení IPTV obrázek 1 a 4.

Asi jsem to už našel. Jdu na to, pak napíšu.

Myslím, že to už mám nastavené podle těch obrázků. Počkám na další instrukce.
Díky.
@tonhur@seznam.cz: Žádná zvláštní instrukce není. Vygeneruj v O2TV oba soubory, zkontroluj, jestli jsou uloženy v tebou definovaných místech a restartuj Kodi. Pokud máš vše správně, Měla by ti na domácí obrazovce přibýt položka Televize. A můžeš koukat. Pokud se položka Televize neobjeví, většinou je příčina v tom, že v IPTV SC nejsou správně nadefinované cesty k souborům (např. překlep)

Hlavně se zaměř na soubor playlistu. Ten určuje, zda se IPTV SC spustí nebo ne.

Taky napiš jaký používáš skin a verzi Kodi. To abych mohl správně reagovat na případné dotazy.

Soubory generuješ v Nastavení O2TV stiskem Generovat playlist a Generovat EPG

Pokud máš vše dobře, po startu se ti začnou informace načítat. Viz druhý screen, u mě malé okno vpravo nahoře Správce PVR se spouští.
Zdravím,
všechno mi funguje tak jak popisuješ. Jenom se ještě zeptám, když v EPG vyberu nějaký pořad, tak se mi zobrazí okno s informacemi o daném pořadu, ale po kliku na OK se nespustí. V sekci "Kanály" se dají spustit jen LIVE programy, takže nevím, jak se dostat do archívu.

Mám KODI 20.5
Vzhled Confluence
@seznam.cz: v nastavení IPTV Simple Clienta je potřeba zapnout catchup. Nastavení je na záložce Catchup. Jak máš v nastavení Obecné, Groups, Televizní program, je potřeba odrolovat až na konec. Jedna povolo catchup a uprav si časové okno jak dlouho dozadu se bude zobrazovat. V Televizní program by se měl u pořadů v levém dolním rohu zobrazit zelený puntík, který indikuje, že je zpětné přehrání dostupné. Pak by se mělo v kontextové nabídce objevit Přehrát program, který umožní zpětné přehrání.
Bingo!
Všechno funguje.

Moc Ti děkuji
Nechci být otravnej, ale kde se zeptat, když ne tady?  Jde v doplňku O2 TV, když vyberu v EPG pořad, který právě běží, spustit ho od začátku?
@seznam.cz: pokud jde o pořad, který už skončil, měl by se přehrát od začátku. Pokud ještě běží, tak se pustí v aktuálním čase a je to nutné na začátek ručně přetočit. Za určitých okolností může u živého vysílání dojít i k tomu, že přetočení není možné. To je v případě, že se nepodaří data k pořadu najít v EPG.
Tak už mám zase problém. Před třemi dny jsem nainstaloval O2 TV do chromecastu úspěšně a chodí mi perfektně. Dnes jsem to chtěl nainstalovat do Kodi v notebooku a použil jsem(alespoň myslím) stejné nastavení jako v chromecastu. Zasekl jsem se na tom, že mi to nenačte programy. Zobrazí se "Načítání kanálů z klientů",  chvíli čte a po otevření seznamu jsou všechny kanály označené "Neznámý kanál 0". V adresáři, který mám nastavený pro komunikaci EPG a M3U jsem našel pouze soubor s EPG.

Mám Windows 10(64)
Kodi 20.5
Skin Confluence
@seznam.cz: playlist, tím že je víceméně statický, se negeneruje automaticky. V nastavení doplňku - IPTV Simple Client  vyber Genrovat playlist, aby se vytvořil.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23