XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zpětné sledování O2TV (OTT)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Presne tak jak jsi to udelal je to pro muj cedtovni stroj ideal. Moc dekuji!!!
Boxy mi běží non-stop, možnost obnovení EPG v intervalu 1-24 hodin budeš teprve do nastavení dávat či je toto automatické a neovlivnitelné ?
D: ve finální verzi bude interval normálně v nastavení.
(10.6.2020, 21:45)waladir Napsal(a): [ -> ]Při zapnutém automatickém generování EPG se poprvé pustí při startu Kodi a pak v zadaném intervalu (1-24 hodin). Bude to použitelná i v případech, kdy někomu kodi běží nonstop třeba v android boxu. Nevím tedy, jak to bude načítat IPTV Simple Client.

PVR Client nenacita myslim nic automaticky.. o to se stara v podstate Kodi samotne.. jedte do Nastaveni Kodi > PVR a Programovy pruvodce.. tam si muzete nastavit interval obnovy EPG..
Ve verzi 1.5.3 je přidaná možnost generovat z doplňku EPG pro IPTV Simple Clienta. Buď to lze provést ručně, podobně jako u playlistu nebo pouštet automaticky - při spuštění Kodi a pak v zadaném intervalu.
Děkuji, vše plně funkční  4
Připravuju ještě další fíčury v souvislosti s IPTV Simple Clientem. Díky pomoci od : přidám do EPG v IPTV Simple Clientovi položky do kontextového menu jednak pro přehrání z archivu/puštění aktuálního pořadu od začátku a také plánování nahrávek. Určitě to bude mít nějaké podmínky, např. použití EPG ze Sledovaní O2. Uvidím jak to půjde, možná sem hodím nějaký funkční základ pro otestování.
Tak tohle by byla už hodně velká paráda 15 ! Základ sem klidně hoď, budu testovat :)
tak to je topovka, IPTV rychlé EPG suprovní, a jako bonus poster u popisku, díky moc za skvělou práci
: Ještě dotaz k epg, jak funguje detail pořadu? U některých pořadů se zobrazuje u jiných ne, ač na webu o2tv ho vidím.
: nevím jestli mluvíš o doplňku nebo EPG v IPTV Simple Clientovi. V druhém případě se plní jen časové údaje a jméno. Při přehrání se pak dotáhnou i další údaje. U O2 je to s EPG tak, že má 3 API. První s omezeným počtem položek vrátí všechno za určité období a pro vybrané kanály, bez detailních informací. To se používá teď. Pak existuje druhé API, která vrací detaily, ale jen 2 nebo 3 dny dopředu. Navíc je to stránkované, tak těch cca. 4000 položek = 80 volání O2 API a to trvá. Pak je ještě jedno API, které dotahuje data pro konkrétní pořad, ale to je pro vygenerování EPG nepoužitelné.

Zatím je to tedy tak, že v IPTV Simple Clientovi jsou jen opravdu základní data a detail se dotáhne při přehrání, tam se pouzije to treti API pro jednotlive porady. To asi pouzivaji i na webu O2TV. Proto se nezobrazuji detaily v celkovém přehledu, ale až po rozkliknutí.

Tohle chování vlastně používám i v doplňku, ale IPTV Simple Client tu možnost dotažení nemá a zobrazí jen to co má v naimportovaných EPG datech.
: To jsem tušil že IPTV Sipmle si bere jen data z toho nastaveného EPG, procházel jsem i vygenerované xml a tam je jak píšeš jen čas + název. Ale mě právě ukazuje u některý stanic detailní popis epg v IPTV simple clientovi, viz screen a to mě zarazilo.


[Obrázek: screenepg.png]

: Tak zřejmě to dělá scraper, podle toho textu je to z csfd / tmbd
to waladir: Má na generovaný playlist vliv nastavení typu streamu? (HLS/MPEG-DASH/MPEG-DASH-web)
: ty detaily tam budu zřejmě dodělávat, resp. nejdřív musí  nějak vyzkoumat, jak má Kodi udělaný import EPG dat. Pokud by byly jen v tom třídenním okně a pak to mizelo, tak to možná dělat ani nebudu.

: na playlist nastavení vliv nemá. Při přehrávání, které řeší doplněk se pak používá jeho nastavení. Původně tam bylo vždycky HLS, ale ve verzi 1.5.3 se to už bere z nastavení. V playlistu je jako adresa streamu "cesta" k addonu a jako parametr jméno kanálu. Tam se na typ streamu nehraje.
Verze 1.5.9 (budoucí 1.6.0) obsahuje kontextové menu umožnující plánovaní nahrávek a přehrávání pořadů z EPG bud z archivu a při spuštění aktuálně běžícího pořadu se pustí živé vysílání. Kromě toho jsem doplnil detailní informací, které jsou k dispozici 2 dny dopředu. Při načtení EPG IPTV Simple Clientem se podle všeho údaje přepisují, tzn. že po načtení aktualizovaného EPG zmízi podrobné údaje u pořadů v minulosti.

Jelikož nedokážu chování IPTV Simple Clienta přímo ovlivnit, má to některá omezení a vlastnosti:
- EPG se musí používat ze Sledování O2TV, resp. musí sedět jméno kanálu a datum začátku pořadu, protože to se používá pro dotažení potřebných údajů z O2. Pokud se ho nepodaří dohledat, zobrazí se chyba.
- přehrávat nelze pořady v budoucnosti (položka v kontextovém menu se objeví, ale v rámci doplňku je to kontrolované.
- nahrávky se nastavují na webu O2. Nejsou tedy vidět v přehledu nahrávek IPTV Simple Clienta, časovačích, ani není možné je zobrazit v EPG.
- při přehrávání se aplikuje nastavení ze Sledování O2TV, včetně typu streamu, nastavení kvality, časovém posunu při přehrávání z archivu apod.
waladir ,
dobrá práce, nyní fungujou v Simple Clientovi nejen názvy, ale i popisky programu. Plánování nahrávek z EPG taky funkční!
Díky za vylepšování dopňku.
Jako vždy → super práce  4 a palec nahoru  Thumbup Děkuji.
Verze 1.6.0 je v repozitáři. Je funkčně identická s verzí 1.5.9. Měl jsem problémy s aktualizací, kdy nešla stará verze odinstalovat, protože něco drželo soubory. V mém případě pomohl restart PC. Další updaty už byly v pořádku.
Opravu skvělá práce.Vše je OK a nyní i Simple Clientovi.Díky.
Ještě kdyby šlo přehrávat z EPG minulost, bylo by to už dokonalé.
Jinak opakuji, skvělá práce. Je to můj nejpoužívanější doplněk.