XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zpětné sledování O2TV (OTT)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
To je uplně perfektní, díky za možnost volby! Ještě jedna otázka, když pauznu stream, tak pak už dopředu skákat nemůžu, to nemá fungovat?
S vypnutou podporou přetáčení u live streamu přetáčení sice "nějak" fungovalo, ale ne moc použitelně. Sice se posouval obraz, ale čas ve streamu se neměnil a ani se neposouval progress bar. Po několikátem pokusu o přetáčení navíc přestalo fungovat úplně a stream se celý zaseknul. Dopředu to myslím nešlo posouvat vůbec. Chovalo se to opravdu divně. Proto jsem změnil způsob přehrávání přes playlist, kde to snad funguje spolehlivě.

Nevím jestli ti ta pauza zlobí v vypnutou podporou přetáčení nebo ne. Určitě fungovalo i v tomhle případě zastavení a spuštění, i když někdo měl i s tím problém, že po pokračování se přehrávání po nějaké době zastavilo. Přehrávání tímhle způsobem je u live steamu v Kodi asi nějaké zabugované :-(

Bohužel to moc nedokážu ovlivnit. Můžu měnit jen způsob, jak přehrávači předat URL streamu, můžu si u O2 vyžádat jiné typ streamu. Proč ten samý stream v jednom případě v přehrávači Kodi funguje a v druhém ne, nevím.
Do úvodního přípěvku jsem mj. doplnil popisy všech voleb v nastavení, včetně jejich případných dopadů. Jsou tam už i volby, které jsem přidával do rozpracované verze 1.7.1. Pokud najdete chyby, ať už faktické, nedejbože gramatické, případně překlepy nebo budete chtít něco opravit či doplnit, tak mi napište.

Jinak bych chtěl ještě doplnit, že pokud o něčem řeknu, že nevím co s tím, nebo že něco nejde, případně nevím jak to vyřešit lépe, neznamená to, že je to definitivní stav a tím to pro mě skončilo. Některé věci, o kterých jsem to říkal, se nakonec povedlo do doplňku dostat, i když to třeba nějaký čas trvalo. Náměty a připadné problémy a omezení si (snad) pamatuju, snažím se jim i opakovaně věnovat a nějaké řešení najít. Samozřejmě, ne vždy se to musí povést, ale naděje vždycky nějaká je ;-)
Predem děkuji za výborný doplněk.
Jen jsem si všimnul, že všechny pořady které začínají před půlnocí a končí po půlnoci se v archivu nezobrazují. Na webu i v android aplikaci vidět jsou, takže předpokládám nějaké omezení v doplňku.
Je to omezení jen u mě nebo i u někoho jiného?
Diky Honza
: ono to není omezení jako spíš chyba :-) Podívám se na to a opravím.
: z doby, kdy to nebylo dělené po dnech tam zůstala podmínka, kvůli které to teď nezobrazuje pořady, které končí druhý den. Po odstranění už to funguje správně. Bude to opravené v další verzi, která bude koncem týdne. Díky za upozornění.
Tak to se mi ulevilo, že se to děje i někomu jinému - není nic horšího než když se ty divný věci dějí jen mě.
1
Jsem moc rád , že to půjde snadno opravit.
Honza
Perfektní práce  :-)
Napadla mě další věc na zlepšení. Bylo by možné přidat ikony k jednotlivým položkám v menu? :-)

Díky
: ano, zkusím nějaké pěkné najít
Muzete me nakopnout jak na epg pres toho simple iptv clienta? Akorat mi to posunulo cas u epg z dvbt tuneru. Diky
Rossi udělal podrobný obrázkový návod jak to nastavit : https://imgur.com/a/8ONVN3g#GVT1jYR
: nevím jestli jen o ten posun, nebo máš ještě nějaký jiný problém. Doplňek generuje časy včetně posunu proti UTC, tj. v IPTV Simple Clientovi by neměl být nastavený pro EPG žádný časový posun. Pokud si předtím používal jiný zdroj EPG, je dobré po změně v nastavení PVR a Živé vysílání - Televizní program dát vymazat data. Tím se vymažou data v EPG DB Kodi a naimportují se z nové zdroje. Obávám se, že jinak tam může vzniknout trošku bordel, zvlášt, pokud máš v původním EPG časy posunuté. Pak se tam nejspíš jednotlivé pořady naimportují podruhé.
Ahoj , u mně se přestali zobrazovaz v IPTV poslední sledované, chyba u mne? Dík
: v tomhle případě to není chyba, ale vlastnost. Souvisí to s možností přetáčení u live streamu, kdy je nutné pustit stream jiným způsobem, který posledně sledované kanály neaktualizuje. V nastavení (Stream) lze možnost přetáčení vypnout, pak se budou poslední sledované kanály opět fungovat. Ve verzi 1.7.0 je ještě jeden podobný problém, kdy kvůli funkci, která umožňuje pouštět z EPG pořady pomocí volby Přepnout na kanál (lze i na "enter" na položce v EPG). Pak zase nefunguje přepnutí na jiný kanál/pořad, pokud běží přehrávání jiného, protože při zavolání doplňku z IPTV Simple Clienta chybí v tomhle případě údaje o tom, co se má pustit. Na předchozí stránce je verze 1.7.1, do které jsem přidával možnost tuhle funkci funkci vypnout. Bohužel ani v jednom případě se mi nepodařilo najít způsob, jak to fungovalo všechno současně, tak zatím se musí vybrat jedna z variant.
Ahoj, díky moc za doplněk. Jen se zeptám, funguje ti i mazání nahrávek, nebo to je plánovaná fičurka. Díky za odpověd.
: nahrávky mazat jde, přes kontextové menu (nahoře je Smazat nahrávku). Když jsem teď zkoušel, tak tam tedy spadla chyba, ale nahrávka se smaže. Chybu ošetřím, aby se neobjevovala.
Joo tak na mě vyskočila chybka a už jsem to dál v logu nezkoumal. Moc děkuji za odpověď. Suprově si to vymyslel. 2 2
V repozitáři je nové verze 1.7.1, která obsahuje drobnější úpravy a opravy nahlášených chyb:

- přidaná možnost v nastavení vypnout spouštění pořadu přepnutím na kanál v EPG IPTV Simple Clienta (funguje pak přepínaní během přehrávání pořadu)
- oprava chyby, kdy v archivu chyběly pořady, které začínaly před půlnocí a končily až druhý den
- doplněné ikony k položkám hlavního menu
- počet dní zobrazovaných pro archiv nebo pro nastavení nahrávek a maximální počty dní pro generování EPG byly rozšířené z původních 7 na 10 dnů
- optimalizovaná funkce na dotahování detailních informacím o pořadu a jejich rozšíření o rok a zemi vzniku, originální název, žánry a ID v IMDB
- rozšířené data v EPG o obsazení a režiséry, zemi a rok vzniku, žánry a hodnocení
- oprava chyby při mazání nahrávek
- doplnění odkazu na fórum do informací o doplňku
waladir ,

verze 1.7.1 funguje výborně, ta možnost nastavování je paráda, ikonky pěkné, dobrá práce

Děkuji
Jeden námět do dalšího update:
Skok na začátek živého pořadu v IPTV simple clientu...