XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zpětné sledování O2TV (OTT)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
: z archivu by přehrávání z IPTV Simple Clienta mělo fungovat. Pochopitelně nefunguje přehrávání budoucích pořadů a u toho co aktuálně běží se pustí live stream. Uvažuju, že bych spíš u toho udělal přehrání od začátku (u spuštění z EPG).
JO to by bylo super
Waladir. Už jsem to pochopil. V IPTV simple Client nefunguje pro přehrání pořadu v minulosti pouhý "Enter" na pořadu v EPG, ale musí se zvolit položka v kontextovém menu"spustit ve sledování OTV". Je to tak?
: ano. Nejde nijak ovlivnit fungování IPTV Simple Clienta a jeho "standardní akce". Je to řešené takovým hackem, že říkám v podstatě na úrovi Kodi, že EPG v PVR klientovi má mít další položky v kontextovém menu. Tam už si můžu pustit svůj skript, který se postará o přehrání. Lépe než přes kontextové menu to nejspíš udělat nejde, nebo jsem nepřišel na to jak to udělat :-)
Děkuji za vysvětlení. V tomto případě použití PVR clienta nepřináší žádný benefit a úplně mi vyhovuje používat tvůj doplněk tak jak je. Je výborný. Ale, kdyby se podařilo PVR clienta nějak přemluvit na stisk Enter, byla by to velká fajnovost...
Zkusil jsem implementovat u aktuálně běžících pořadů v EPG IPTV Simple Clienta spuštění od začátku a bohužel ani u jednoho typu streamu se to od začátku nepoustí, u HLS streamu nefunguje ani posun v čase, u MPEG-DASH ano, ale je to trošku divočina, kdy se stream tváří jako 24-hodinový, ale vrátit na začátek jde a u MPEG-DASH-web to taky moc nefungovalo. Ještě si s tím zkusím hrát, ale pokud by to mělo fungovat takhle, tak fungování měnit nejspíš nebudu, tzn. pustil by se live stream s aktuální pozicí bez možnosti přetáčet. U archivu, tj. hned jak pořad skončí, to už potom funguje bez problémů, včetně pohybu na obě strany.
je možné z o2 tv nahrát pořad na svůj disk? mám od nich krabičku s označením o2
: s krabičkou od O2 to úplně nesouvisí. Doplněk ukládat stream neumí a není na PVR stavěný. I kdyby se něco takového podařilo technicky realizovat, tak by to nefungovalo dobře. Existují lepší řešení, např. TVHeadend, ale je pravda, že to může být pro někoho, kdo neví co je linux, relativně komplikované rozchodit.
Dobrý den, děkuji za super doplněk. Chtěl jsem se zeptat, jestli by se nedala změnit barva textu jména pořadů vedle názvu stanice. Nebo když mě navedete, v kterém souboru je barva definována, tak bych si to asi dokázal přepsat. 
Není to nic akutního, ale hůř se mi ta šedá čte, kord když je přes název pořadu ten modrý proužek na výběr.

Díky
.domin No, nevím, jestli jsou absolutní definice barev v doplňku tou správnou cestou. Pokud máš problém s čitelností, zkus zvolit jiné barevné téma tvého skinu.
Tak stačilo v doplňku přepsat v souboru main.py v řádku live = "[COLOR dimgrey] | " na live = "[COLOR yellow] | ". Možná to někomu pomůže, kdo by si chtěl také změnit barvu textu názvu pořadu.
Doufám, že se na mě autor nezlobí.
Ale tak zase je pravda, že tebou použitá barevná kombinace je v tomto barevném tématu Estuary skinu vhodnější. Možná by waladir ještě mohl zvážit změnu.. Otázka je jak u jiných uživatelů v jiných skinech a tématech..

phone
Mohl by autor dat moznosti v nastaveni zmenu barvy. Kazdopadne zluta vypada dobre :-)
Já jsem stará škola. Pouzivam confluence a tam původní barvy sedí.
.domin: úprava doplňku mně nevadí, akorát je potřeba počítat s tím, že po updatu bude nutné změny provést znovu. Náměty, které jsou rozumně využitelné i pro ostatní a jsou technicky realizovatelné můžu do doplňku přidat, aby nutnost ruční editace skriptů odpadla.

Ještě dnes nebo zítra by se měla v repositáži objevit verze 1.6.1, kde je doplněná možnost výběru barvy jména pořadu u živého vysílání. Protože jsou barvy v Kodi pevně definované a s anglickými názvy, odpovídá barva písma v nastavení konkrétní barvě. Výchozí barva zůstává stejná. Do budoucna to možná rozšířím i na jiné popisky, pokud to bude vypadat lépe.
waladir ,

vše funkční, výborná práce na vylepšování doplňku.

Díky
Perfektní práce, vše funguje, ani jsem netušil, kolik barev se dá nastavit.

Velké díky
Ahoj, když si pořídím nový tarif, kde je podporované jen jedno zařízení na současné sledování, tak se do toho bude počítat tenhle doplněk, nebo se to generuje nějak nezávislé a půjde sledovat vlastně na dvou zařízeních najednou?
Venca79: Ahoj, jestli to dobře chápu, tak doplněk se tváří jako set top box, takže zabere jednu licenci.
: Ahoj, už jsem to tady někdy dřív nakousl, ale nějak jsem na to pak zapomněl, chtěl bych se tedy vrátit k tomuto víceméně kosmetickému problému. V případě použití playlistu v IPTV Simple Clientovi se nezobrazují na domovské obrazovce Kodi poslední přehrávané kanály, viz. screenshot. Jak říkám, jedná se o spíš o kosmetický problém, ale zároveň to dokáže zpříjemnit používání, podíval by ses na to?