XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zpětné sledování O2TV (OTT)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
: sakryš. Zkus prosím tohle, ideálně se zapnutým logováním URL a odpovědí. Není to opravené, protože mě nenapadá čím by to mohlo být, ale bude to "ukecanější". Díky.
prosím tě, šel by do doplňku přidat i generátor playlistu pro TVH? 
Děkuji
Tak ještě jsem narazil na jeden problém, kdy u některých nahrávek chyběl rating. Ošetřil jsem to a zatím jsem tam nechal i výpisy dat pro ladění. Nevím jestli to je příčinou problému, že nahrávky se někomu vůbec nenačtou.

: v playlistu ať už pro IPTV Simple Client nebo TVH musí být v definici kanálu něco, co zprostředkuje stream a řeší to mj. přihlášení k poskytovateli apod. U playlistu pro IPTV Simple Client je to řešené přes volání doplňku Sledovaní O2TV. TVH by pravděpodobně doplňek v Kodi zavolat neuměl, takže se to řeší spuštěním skriptu v OS. Pro O2TV je v jiném vlákně řešení, které zahrnuje jak získání streamu (streamer.sh), tak i generování playlistu. Generování pro TVH bych udělat mohl i v doplňku, ale je otázka co by mělo být u kanálu za skript a jestli by to mělo smysl dělat zrovna v Kodi.
OK v pohodě nelámej si s tím hlavu. Bohužel mě právě ty scripty přestali fungovat a už jsem to nerozjel...vždy to skončí chybou.
Díky
: zkus tyhle upravené. Není to mé dílo, ale teď už nemůžu najít vlákno, kam je někdo dával. Měly by fungovat.
Zkoušel jsem, ale taky mě nešly...vždy při generování playlistu to hodilo chybu.
:  Asi si měl na mysli tuhle upravu od :  : https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-pripo...du?page=15  já to taky zkoušel do TVH a nejde to.
(17.5.2020, 19:54)waladir Napsal(a): [ -> ]Tak ještě jsem narazil na jeden problém, kdy u některých nahrávek chyběl rating. Ošetřil jsem to a zatím jsem tam nechal i výpisy dat pro ladění. Nevím jestli to je příčinou problému, že nahrávky se někomu vůbec nenačtou.

Zdá se, že s touto verzí si zvítězil :-) U mě nahrávky otevřít jdou, je tam i ta nejstarší z 20.4. a jde přehrát, a je jich stejných 18 jako na webu O2TV.
Nejsem si jist, jestli ten link Budoucí nahrávky by nebyl elegantnější až na konci seznamu.., ačkoli, časově patří logicky k té nejčerstvější nahrávce nahoru, nikoli k nejstarší dolů, takže možná OK :-) Na druhou stranu, není jisté, proč ho v Kodi vůbec mít, jen pro kontrolu, že jsem si "něco" nezapomněl nastavit?
: dodělával jsem do doplňku i podporu pro práci s nahrávkami. Jde je tedy mazat a i plánovat (v kontextové nabídce © u jednotlivých položek). Bude tak možné zrušit i budoucí nahrávky. Podobně je  dodělané plánování nahrávek v budoucnu (v nabídce je pod živým vysílaním kanálu ještě položka, které zobrazí budoucí program. Ještě to doladím a pak dám do repositáře, samozřejmě i s těmi opravami.
waladir:perfektní práce,jsi dost dobrej,děkuji
V repozitáři je nová verze 1.4.1. Pokud jste si instalovali tu s fora, udělejte si aktualizaci z repositáře. Kromě toho, že by tam měly být opravené hlášené chyby s nahrávkami, je lze nově i mazat a plánovat. Kvůli tomu je v kanálech i nová položka, které zobrazuje budoucí pořady. Naplánovaní nahrávky se provede kliknutím. V ostatních případech (mazání nahrávek a plánování v archivu) je na to volba v kontextovém menu (klávesa c).

Protože je načtení programu náročné, u budoucích položek se standardne nedotahují detaily. To lze zapnout v nastavení, ale počítejte s tím, že pak načtení bude trvat výrazně delší dobu (desítky sekund).

Je to samozřejmě zjednodušené, ale pro základní práci s nahrávkami to snad bude i použitelné. Bylo by hezké mít např. EPG, vidět co se bude nahrávat apod., ale to bude asi ve formě video doplňku nerealizovatelné.
@ waladir  , verze 1.4.1 funguje výborně, včetně přehrávání a plánování nahrávek. Výborná práce !!
: Zdravím po delší době ... Verze 1.4.1(byť ukazuje 1.4.0) tady ze shora již nahrávky funkční...
z repa ještě 1.4.1 není a ukazuje 1.4.0 ... a nebo je to tak že je 1.4.0=1.4.1 v repu ? 1
v addon.xml máš:
Kód:
<addon id="plugin.video.archivo2tv" name="Sledování O2TV" provider-name="waladir" version="1.4.0">
: zkus u repozitáře udělat aktualizaci. Ono to nekontroluje při každém pokusu o aktualizaci doplňku, ale jen jednou za čas. Taky mě to už vypeklo :-)
: nepomohlo,ale já si počkám 1 heleď co máš teď v plánu myslím ještě nějaký doplněk?
Co se týče doplňku Sledování O2TV, tak s verzí 1.4.1 jsem vyčerpal nápady nejen svoje, ale i vaše. Pokud mě časem něco napadne nebo přijde podnět od někoho z vás,  případně někdo objeví chybu, tak to dodělám/opravím. Chrlení nových verzí  v podobné frekvenci jako doteď už nečekejte. Určitě jsou věci, které bych chtěl udělat lépe, ale už to naráží na mé schopnosti a/nebo na omezení Kodi.

Původně jsem udělal doplňek pro potřeby mé ženy, ale jsem rád, že je užitečný i pro někoho jiného. Chtěl bych vám poděkovat za nápady a podporu testování a opravu chyb. Bez toho by doplňek nevypadal tak jak vypadá.

Jiný doplňek momentálně v plánu nemám, ale začal jsem pracovat na rozšíření skriptu v TVH  o EPG grabber.
(17.5.2020, 23:23)waladir Napsal(a): [ -> ]V repozitáři je nová verze 1.4.1. Pokud jste si instalovali tu s fora, udělejte si aktualizaci z repositáře. Kromě toho, že by tam měly být opravené hlášené chyby s nahrávkami, je lze nově i mazat a plánovat. Kvůli tomu je v kanálech i nová položka, které zobrazuje budoucí pořady. Naplánovaní nahrávky se provede kliknutím. V ostatních případech (mazání nahrávek a plánování v archivu) je na to volba v kontextovém menu (klávesa c).

Protože je načtení programu náročné, u budoucích položek se standardne nedotahují detaily. To lze zapnout v nastavení, ale počítejte s tím, že pak načtení bude trvat výrazně delší dobu (desítky sekund).

Je to samozřejmě zjednodušené, ale pro základní práci s nahrávkami to snad bude i použitelné. Bylo by hezké mít např. EPG, vidět co se bude nahrávat apod., ale to bude asi ve formě video doplňku nerealizovatelné.

: Super, díky moc. Verze 1.4.1 z repa OK.
A aby ses nenudil  1 přidám zas další požadavky..

req 12 - detaily u těch budoucích položek - nebylo by lze do kontextového menu přidat volbu pro dotažení detailů pro daný konkrétní pořad On demand? Aby se naše drahé manželky i v doplňku mohly podívat, o čem "má být ta krávovina, jež je zaujala zatím podle názvu"?  3
req 13 - v detailu kanálu - nedoplnil bys u datumů 3-7. dne za datum i den v týdnu, jestli to O2TV na webu uvádí, nebo to ví Kodi? Přeci jen teď v době homeworkingů a ošetřování dětí místo školy kolikrát člověk neví co je dnes za den, natož, který z těch předchozích dnů byla sobota, z níž si chce zpětně něco pustit..  8

Díky za tvou dřinu!
Ad req 12 - zapnout to v nastavení jde, ale ty asi myslíš aby se to nestahovalo globálně, ale jen pro položky, které chceš. Nějak to vyřešit půjde.
Ad req 13 - to půjde také.
ad req 12 - no jasně že jsem měl na mysli stáhnout to jen na vyžádání pro konkrétní položku, jelikož, pokud jsi zmínil, že plošné načtení trvá v řádu desítek sekund, tak to by byly u drahých poloviček ty klasické řeči "co tomu krámu je, dyť to zase nefunguje, jen se tam točí nějaký modrý kolečko" ;-)

Díky.
Ahoj :
zkoušel si načíst uživatelský seznam kanálů, ale vyhazuje mi to tuto chybu
Kód:
 
2020-05-18 20:45:59.612 T:10292   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.UnicodeEncodeError'>
                                            Error Contents: 'ascii' codec can't encode character u'\u0161' in position 8: ordinal not in range(128)
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "C:\Users\stanis\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivo2tv\main.py", line 1010, in <module>
                                                router(sys.argv[2][1:])
                                              File "C:\Users\stanis\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivo2tv\main.py", line 991, in router
                                                get_o2_channels_lists()
                                              File "C:\Users\stanis\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivo2tv\main.py", line 699, in get_o2_channels_lists
                                                url = get_url(action="load_o2_channel_list", list = list)
                                              File "C:\Users\stanis\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.archivo2tv\main.py", line 31, in get_url
                                                return '{0}?{1}'.format(_url, urlencode(kwargs))
                                              File "C:\Program Files\WindowsApps\XBMCFoundation.Kodi_18.6.500.0_x64__4n2hpmxwrvr6p\system\python\Lib\urllib.py", line 1343, in urlencode
                                                v = quote_plus(str(v))
                                            UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u0161' in position 8: ordinal not in range(128)
                                            -->End of Python script error report<--
2020-05-18 20:45:59.668 T:9500   ERROR: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.archivo2tv/?action=get_o2_channels_lists
2020-05-18 20:45:59.684 T:2592   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.archivo2tv/?action=get_o2_channels_lists) failed

Jinak verze Kodi je 18.6 a zkoušel jsem to i na různých platformách (Windows, Android, LibreELEC), výsledek je stejný.

Jinak díky za super doplněk :-)