XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zpětné sledování O2TV (OTT)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím,mám taky problém zhruba cca 5dní když zapnu Tv kanál v IPTV trvá dlouho než se spustí 3-5min.
Spustit vysílání přímo z doplnku taky nefunkční (nebo spíš neměl jsem trpělivost) typ streamu HSL--InputStream Adaptive 2.4.5. provozuji na android , windows 7  Kodi 18.8 všude stejné chování.Také mě ted doplněk O2TV zpomaluje
vypnutí Kodi ,ješte bych chtěl zkusit verzi doplnku v2.0.8 na android ale nemužu najít prosím o odkaz.
Tak bohužel nic, zkusil jsem na jedné tv ještě přeinstalovat doplněk a nejde zpustit vůbec, točí se jen kolečko na načítání. A na druhé mám nastaveno HLS, tam se dostanu do menu, ale když tam živé vysílání, tak se zase objeví modré kolečko.
Takže změna, nechal jsem to na jedné tv běžet a cca 5min trvá, než se dostanu o krok dopředu, takže nakonec šlo spustit i živé vysílání, ale cca 15min tam najíždím.
Mám úplně stejný problém na Android TV SONY a to i pres nastaveni typu streaming na HLS. Ještě před cca 48 hodinami bylo vše o.k.

Nechal jsem kolecko, při pokusu o spuštění živého vysílání, točit přes 20 minut a nic.
Dobrý den všem
Přestalo mi fungovat asi tak před týdnem sledování O2TV.
Po downgrade na starší verzi InputStream Adaptive 2.4.5 v PC vše funkční.

Jenom na Tesla TEH-500 s androidem kde mám verzi kodi 18,9 Leila, tam to pžehrát nejde.
Bud mám špatne verze inputstreamu, když mi to piše špatná struktura soubor.Mám 3 verze a ani jeda nejde.
Prosím o radu co stím nebo kde bych stáhnul  správnou verzi.
Zkuste mi prosím někdo, kdo má problémy, poslat log se zapnutým debugem. Když tak do SZ pošlu mail. Zkoušel jsem různé varianty (Win s Kodi 18.8, CE s Kodi 18.9, AndroidTV s Kodi 18.9) a streamy se spouštějí všude normálně normálně. Pokud někdo chce zkusit starší verzi doplňku, tak všechny jsou k dispozici na https://mirror.xbmc-kodi.cz/addons/plugi...rchivo2tv/.

: zkus na té Tesle změnit typ streamu na HLS. Tím vyloučíš problém s InputStream Adaptive, který se používá jen s MPEG-DASH.
(15.11.2020, 13:14)waladir Napsal(a): [ -> ] 

: zkus na té Tesle změnit typ streamu na HLS. Tím vyloučíš problém s InputStream Adaptive, který se používá jen s MPEG-DASH.

Jsem zapoměl napsat že HLS nastavené mám. S tím MPEG-DASH jsem měl občas provlémy i v minulosti.
Tak nevím co se stalo ale už to šlape, něž jsem nastudoval výrobu logu a při jeho vytvoření povoleném protokolování ladění spuštěném Kodi Logfile Uploader se chyba nevyskytla a vše funkční i to kodi se vypíná rychleji.
U mně se to taky rozjelo. Vše jsem aktualizoval na poslední verze a šel ven.
Ted to jede.
Jediné co jsem udělal tak jsem na o2 vymazal ve správě zařízení všechna připojená zařízení.
Ted tam nevidím ani to co je připojené.
Tak předpokládám že třeba na straně o2 něco dělají.
U mě taky už vše jede a to jsem nic nedělal. Ale díky za ochotu a za doplněk, super práce.
Podle mě to bylo na straně O2. Od včera jsem pozoroval také výpadky řádově minut.
Pokud by měl ještě někdo problém, tak by pomohl ten log. Ono se to může chovat např. jinak v sítí O2 a jinak při sledování přes internet jiného poskytovatele, případně tech specifik může být i víc. Z logu se může povést vykoukat příčina problému, která se mi nepodaří nasimulovat. V tomhle případě to asi bylo opravdu na straně O2. Snad to zase všem poběží bez problémů.
Ahoj, omlouvám se, že odepisuji až ted, bohužel dříve jsem to nemohl vyzkoušet. Ano z nějakého důvodu se mi to dnes také rozjelo, až jsem nastavil logovaní v Kodi a restartoval Rpi :-) a funguje mi i zpětné přehrávání (MPEG-DASH). Je to ale zvláštní, protože o2 tv na Librelec mně fungovalo po celou dobu. Mám dvě karty na jedné je nainstalovaný Libreelec s verzí kodi 18.9 a na druhé Rapsbian s Kodi 18.7. Libovolně mezi němi přehazuji a hraji si s nimi. Každopádně, díky za skvělý addons do Kodi :-)
: pošli mi prosím do SZ email, odpovím ti na něj. Máš zakázane SZ :-)
Zdravím, dneska jsem zkoušel pustit 02tv a opět je to zpomalené a někdy to ani nespustí. Možná zase chyba u o2.
: u mě opět bez problémů, live i archiv. O2TV přes internet přes "ne-O2" poskytovatele.
Včera jsem nepozoroval problémy. Poskytovatel O2 50/5.
Zdravím,U mě se načítá jeden kanál strasne dlouho než se spustí .Nezjistil už někdo jestli se Jedna o chybu na straně o2? Mám od nich i internet.
Díky
S : , který mi poslal logy, jsem řešil problém hlavně s načítáním nabídky živého vysílání. Problém u něj je způsobený tím, že při volání jednoho z API O2 pro stahování detailních informací, pokud nejsou v lokální DB, je odezva kolem 5s.  Pokud není omezený počet kanálů na stránku, tak to pro všechny kanály trvá brutálně dlouho. Nevím jestli se nejedná o nějakou limitaci O2.

Pokud máte podobný problém, tak můžete zkusit připojenou verzi. Do nastavení jsem přidal možnost zakázat dotahování detailních informací pořadů. Mělo by to pomoct, bohužel za cenu toho, že bude chybět poster a detailní informace.
vypadá to určitě na limitaci u O2, jelikož se načítá dlouho i oficiální aplikace O2TV pro Android když jsem v domácí síti, na které mám i dvě Kodiny s Tvým pluginem, ale když to zkouším přes datové připojení (4G), tak se to načte jak kulový blesk. Potýkám se s tím od cca minulého týdne, ale v logu jsem nikdy nic neobjevil (i s rozšířeným logováním). Každopádně díky za verzi s možností nenačítání dodatečných informací a posterů, zatím to vypadá, že pomohla ;-)

PS: jinak mám ne-O2 poskytovatele internetu.
Může to tak být. Detailní informace se stahují pravidelně pomocí "hromadného" API, ale přes něj jsou k dispozici jen zhruba na den dopředu. Pokud v lokální databázi nejsou, tak se volá API pro získání infromací ke konkrétnímu pořadu. Pokud to hromadné stahování z nějakého důvodu nefunguje a vlezete do živého vysílání, kde máte velký limit kanálů na stránku, tak to bohužel začne volat třeba i víc než 100 API, u kterých možná O2 začalu uměle zpomalovat odezvu. Pokud to v nastavení zakážete, k tomu dotahování chybejících detailů nedojde. Normálně by dotahování nemělo být potřeba, protože si detailní informace do databáze stahujou tím hromadným API.

Docela by mě zajímalo, jestli problém s hromadným API není nějak způsobený tou limitací. Pokud ano, je možné, že po nějaké době, se detailní data v databázi zase začnout aktualizovat a detaily se pak začnou opět zobrazovat. Kdyby se to stalo, tak prosím o info. V tom případě bych v doplňku dotahování úplně vypnul.