XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zpětné sledování O2TV (OTT)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(29.1.2022, 12:59)beitlj Napsal(a): [ -> ][quote="vobluda" pid='107021' dateline='1643449181']
alebo existuje nejaka moznost ako do kodi dostat slovensku o2TV?

Existuje možnost jak provozovat O2TV SK na android boxu s alternativním firmwarem Android TV OS třeba Slimbox TV.
Takto jsem to pořešil kamarádovi ze Slovenska. Přeflashoval jsem mu X96Max box Slimbox TV firmwarem a nainstaloval nativní SK O2TV aplikaci.
@beitlj  ja mam stare nexboxy A95x - vsetky uz maju internu pamat v prdeli, takze bezim na SD kartach s coreelec... chcel som o2tv.. nevadi, idem teda do sledovanietv  -to vyzera ze slape... este uvidim, co to spravi, ked to hodim na 4 zariadnia naraz....
: Provozoval jsem to na 3 boxech naráz u rodičů. Tedy to sledovani. Bez problémů. Občas, tak 2x do roka, mají obří výpadek.
Jedu teď TM TV na 2x Kaon STB a 3x box X96Max se SlimboxTV a 1x TV LG.
Ve verzi 2.5.3 se doplněk pokusí vyhledat pořad přehávaný z IPTV SC přes O2 API, pokud se ho nepodaří najít v EPG databázi. Může to řešit případné problémy s EPG, které končily hláškou "Pořad u O2 nenalezen! Používáte EPG z doplňku Sledování O2TV?". Díky : za pomoc.
Je pravda, že výše uvedená hláška se občas ukáže. Ve všech případech se podařilo problém vyřešit tím, že v 'Nastaveni/System/PVR a Živé vysílání /Televizní program' vymažu data.
: Je to pravděpodobnější, pokud se používá EPG z jiného zdroje než doplňku. Ale může to chybět z nějakého důvodu i v EPG DB. Teď to v podobných případech zkusí ještě přes API (opět podle času začátku a jména kanálu). Když by se ani to nepovedlo, např. by neseděl začátek pořadu, zobrazí se chyba (u catchupu se pustí živé vysílání) jako do teď. Ale snad to i tyhle občasné problémy vyřeší.
Tak mám opět v IPTV SC prázdné EPG. Pomohlo až vygenerování EPG ručně a výmaz dat v PVR a živé vysílání - televizní program. Všiml jsem si, že se to opakuje pravidelně (asi po 7 dnech, to mám nastaveno k zobrazení budoucích dní v PVR a živé vysílání - televizní program, nově se o2 epg.xml asi již neaktualizuje a ty data dále chybí . O2_epg.xml byl naposledy vytvořen 22.1.2022 (to jsem ho ten den také vytvořil ručně, protože byl stejný problém). A když jsem to řešil toho 22.1., tak o2_epg.xml bylo z 12.1.2022. Vše zašlu.
EPG z jiného zdroje nepoužívám a stalo se mi, i s novou verzí, znova přesně to samé. Z doplňku lze takto postižený program pustit v pořádku.
: pokud se to objevuje u konkrétního pořadu opakovaně, můžeš zapnout protokolovaní ladění a poslat emailem mi log z pokusu o spuštění. Pokud přibalíš/někde vystavíš epg.db s userdata adresáře doplňku, bude to ideální (pokud by byl problém v datech). Je divné, že to ani nepořeší úprava ve 2.5.3.
To není u konkrétního programu. Včera to bylo u O2 sport a taky u CT1 nešly večer devadesátky. Už jsem to ale napravil známým způsobem.... Až se problém vyskytne příště, tak vše zaznamenám.
(31.1.2022, 9:55)Jaffa Napsal(a): [ -> ]Tak mám opět v IPTV SC prázdné EPG. Pomohlo až vygenerování EPG ručně a výmaz dat v PVR a živé vysílání - televizní program. Všiml jsem si, že se to opakuje pravidelně (asi po 7 dnech, to mám nastaveno k zobrazení budoucích dní v PVR a živé vysílání - televizní program, nově se o2 epg.xml asi již neaktualizuje a ty data dále chybí . O2_epg.xml byl naposledy vytvořen 22.1.2022 (to jsem ho ten den také vytvořil ručně, protože byl stejný problém). A když jsem to řešil toho 22.1., tak o2_epg.xml bylo z 12.1.2022. Vše zašlu.

Mě to generuje EPG při každém spuštění Kodi.( v nastaveném adresáři pro EPG se o2_epg vždy přepíše)Někdy to píše-Došlo k chybě s EPG keší,ale stahování EPG je vždy dokončeno a uloženo.(sw 2.5.3 ) a v IPTV je vše OK.
S už jsme to pořešili. Problém byl snad jen v nastavení.
Ať jde Prima k čertu  1
Jestli jsem to dobře pochopil, tak za zachování možnosti zpětného přehrání s přetáčením bez omezení chtěli jen 25x víc než teď
Ano, jen.
: Vyskytla se znovu výše popsaná chyba v IPTV SC, kterou se mi, snad, podařilo zachytit. Patřičné soubory jsem poslal mailem. Jako vždy to není nijak kritické, takže řešení má tu nejnižší prioritu. Mám poslední verzi doplňku z repa.
Díky :  se snad podařilo najít přičinu. Může k tomu dojít v případě, kdy dojde k náhradě jednoho pořadu druhým. U většiny kanálů se to děje vyjímečně, ale jsou takové, kde se pravidelně mění id pořadů snad u všech pořadů (např. TVE) nebo jsou změny častější (dětské a hudební kanály). Upravil jsem už skripty, který generují EPG DB a také mám připravenou úpravu doplňku tak, že pořady, které O2 z EPG odstraní, budou odstraněny i v DB. Ještě je otázkou, jestli dojde i k podobné změně přimo v EPG Kodi.
V repozitáři je nová verze 2.5.4, která nově maže z DB pořady, které byly odstraněné z EPG O2TV.
Chci poděkovat waladir  za skvělou práci.Mě funguje 2.5.4  perfekně i s IPTV Merge.