XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zpětné sledování O2TV (OTT)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
: zkus prosím ten načítaný seznam přejmenovat tak, aby neobsahoval diakritiku a ideálně žádné speciální znaky. Myslím, že by to jako rychlý workaround mělo pomoct. Opravu zahrnu do další verze, ale kterou vypustím do konce týdne.
: pomohlo, perfektní, díky moc :-)
Dobry den, mistr :
Omlouvam se, ze Te nenecham ani chvili vydechnout, ale jestli planujes novou verzi koncem tydne, zkusim rovnou dalsi drobne requesty na menší (snad dle moznosti ne extremne slozite) zmeny:

req 14 - nastavit oddelovac svislou carou, jako jsi to provedl v Archivu jednotlivych kanalu, tak stejny styl pouzit i v sekci vysledku Vyhledavani? I kdyz je pravda, ze kdyz vyhledas jeden konkretni serial, a najede ti tam nekolik stranek dilu toho sameho, tak tam by to bylo "hezci", protoze je to "tabulka", ale pokud treba zadas jmeno herce a vyjede ti nekolik ruznych a ruzne dlouhych nazvu, a zde nevim,z da by to preheldnosti spise neuskodilo
req 15 - tusim, zes o tom neco drive psal, ale uz jsem to nenasel, tak nevim, zda tomu neco technicky brani, nebo by to bylo take pomale.. - ale dotahovat info/plakat/rating i v sekci Nahravky by neslo? Do tech asi 100 hodin se zas nevejde vic nez par desitek poradu, tak tam by ten objem stahovanych dat asi nebyl velky. Snad :-)

Moc diky!

Z.
: ad req 14 - zkusím jak to bude vypadat, ad req 15 - mám pocit, že by se u nahrávek detaily měly zobrazovat už teď. Koneckonců s tím souvisel i problém, že do nahrávek nešlo vlézt. Pokud u nějakého pořadu nebyly detailní informace dostupné, tak to spadlo.
ad req 15 - nope, u mě ve Win10 prázdno, jen název pořadu. Teď test na mobilu, to samé.. Viz příloha. [Obrázek: b8a7815f28f57550ff9c7fa6a492c2cf.jpg]
: používám jiný skin, který zřejmě plakát dotahuje z jiné položky, než estuary. Jinak zmenšenina by měla být vidět v seznamu. Pokud tam nic není, tak to asi nebylo v datech. Zkus ještě nějakou čestvější nahrávku. Nainstaloval jsem si kodi na mobil s estuary skinem a mě se tam rating zobrazil. Nevím jestli opět není problém, že tam buď zrovna údaj nebyl a nebo u těch, kde už to není dostupné v klasickém EPG rating a obrázek není. Bohužel žádné starší nahrávky nemám.

Ááááha, takže částečného vítěze chybky bychom měli. Nejčerstvejší manželčina nahrávka byla z 8.5., proto tam bylo prázdno u všech.
Avšak zkusil jsem nahrát něco z dnešního dopoledne, v Kanálech je u toho pořadu veškeré info, ale v nahrávkách se objeví "pouze" poster a rating, textový popis nikoli. Zkusil jsem pak přepnout z Estuary na Aeon Nox Silvo, ale je to stejné. Pod ANS jsem "nahrál" něco jiného, z jiného kanálu, ale je to stejné, taktéž poster a rating, text se někde "ztratil v překladu" :-) Viz přiložené screeny.
Po přepnutí skinu byl vždy restart Kodi, test tedy jen na Win10.

[attachment=6566]
[attachment=6567]
[attachment=6568]
[attachment=6569]
: No jo, koukám že mám v kódu překlep - decription místo description.
Optam se trochu blbe. Kde se da sehnat epg do playlistu ? Generuje ho take a nebo musim vytvorit epg od Sarose 365 ?
: doplněk generuje jen playlist, EPG ne. Někdo tu už psal, že kombinace s addonem od Sorose mu bez problémů funguje.
Ok nejak uz si poradim :-)
Ahoj,

měl bych dotaz, ale nevím zda-li to není mimo možnosti Kodi: Lze spustit právě běžící pořad od začátku? Předpokladám, že v rámci přehrávače v Kodi nelze skákat ze živého do zpětného vysílání... Jsou to asi oddělené streamy.
Jinak doplněk je skvělý, je radost ho používat :-)
Láďa
kam vložit vygenerované epg?
: ano, pokaždé je to samostatný stream s jinou adresou a jiného typu. Liší se i dotaz na server O2, podle toho o který se konkrétně jedná. Asi by bylo dost problematické to vyřešit i např. čistě v archivu.

:  pokud myslíš v ITPV Simple Clientovi, tak tam je na to záložka v nastavení - Nastavení televizního programu.
Nová verze 1.4.2 obsahuje tyto změny:
- u datumů se zobrazuje den v týdnu
- oprava načítání uživatelského seznamu kanálů, pokud obsahuje diakritiku
- upravený titulek u položek ve vyhledání (sjednoceno s nahrávkami)
- opravené zobrazení popisu u nahrávek

Možnost stáhnout detailní info u budoucích pořadů u jednotlivých položek minimálně zatím nepůjde. Bohužel se mi nepovedlo přijít na jak vynutit refresh položky v rámci nějaké akce, ani jak to obejít :-(
Ahoj
měl bych tady ještě námět na jednu funkcičku. Bylo by možné přidat do nastavení možnost neaktualizování kanálů? Např. když si natáhnu svůj uživatelský seznam z O2TV, tak již nechci aby se mi automaticky přidávaly kanály, které tam nemám? :-) když teď totiž natáhnu ten seznam z O2TV tak v channels.txt je to v pořádku, ale jakmile najedu do sekce Kanály, tak se to nějak zvláštně rozhodí (i v channels.txt) :-(
: udělat to půjde. Teď to funguje tak, že při načtení kanálů se kontroluje, jestli v seznamu jsou všechny, které vrátí O2. Nové přidají na konec. Je to myšlené tak, aby se kanál objevil, pokud O2 do balíčku přidá nový kanál. Ale chápu, že pokud čistě použiješ seznam z O2, kde máš jen to, co tě zajímá, funkce je pak kontraproduktivní. Hodím do nastavení její volitelné vypnutí.
Zdravím, měl bych dotaz k nahrávkám. Předpokládám, že se nahrává na nějaké záznamové zařízení přímo v O2, odkud se pak nahrávka stahuje a já ji mohu sledovat. Ale dalo by se nahrávat přímo do mého boxu, kterým sleduji O2 TV ? V linuxovém satelitu s doplňkem Archiv CZSK se dá nahrávat živé vysílání a to má pak myslím koncovku .mp4, ale až týden staré věci nejdou ani přehrát, ani nahrát.
: u nahrávek se používá služba O2. Má to svá omezení, např. tuším, že nahrávky se tam drží max. měsíc. Osobně nahrávání řeším TVHeadendem, což se týka samozřejmě jen live vysílání. Hypoteticky by mohlo jít i stream v Kodi uložit i lokálně, ale určitě ne přímo, ale muselo by se to prohnat např. ffmpegem. Nevím jak moc složité by bylo tohle přímo v Kodi realizovat.
V repozitáři je nová verze 1.4.3, která v nastavení umožňuje vypnout automatické přidávání kanálů, které na seznamu nejsou. Je to hlavně pro ty, kteří používají seznam kanálů z O2 chtějí mít jen v doplňku ty, které mají tam.