XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zpětné sledování O2TV (OTT)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj. Na AppleTV po poslední aktualizaci doplňku nefunguje přehrávání pomocí SimpleClienta v Kodi19.
Po výběru kanálu vypíše hlášení "nelze přehrát - neznámá chyba inputstream.ffmpegdirect".
Dělá to jen v "Televizi". Přehrávání pomocí samotného doplňku funguje. Mám poslat log?
: zkus vypnout timeshift případně catchup v nastavení IPTV Simple Clientovi, jestli to bude dělat pořád.
Tak to bohužel dělá pořád. Dává to tyto dvě hlášky po sobě.
: pokud máš možnost tam dát verzi 2.2.0, zkus to s ní. Bude nutné vygenerovat playlist. V 2.2.1 jsem tam přidával nějaké řádky pro použití timeshiftu, který právě ffmpegdirect využívá a zřejmě na AppleTV je s ním nějaký problém. Když tak bych tohle udělal vypnutelné.
Tak jsem tam dal tu verzi 2.2.0 a už to zase hraje. Musel jsem znovu vygenerovat playlist a je to OK.
Nemohl bys prosím tě umožnit v nastavení jiný adresář pro EPG a jiný pro Playlist? Ta AppleTV mi nějak špatně ukládá EPG (nevím proč). Tak to vždy vygeneruji v PC a AppleTV si to jenom pohodlně načte z NASu. Jenže když v PC mám poslední verzi doplňku a když ten teď zároveň vygeneruje playlist do stejné složky s EPG, tak AppleTV ten playlist načte taky a zase to nepřehraje. Potřeboval bych, aby playlist byl pro každé zařízení zvlášť a EPG centrálně na NASu. Šlo by to? Děkuji předem.
: nějak to udělám. Rovnou i dořeším playlist, aby šlo informace pro timeshift vynechat.
V repozitáři je nová verze 2.2.2. Umožňuje nastavit jiný adresář pro o2tv_epg.xml než pro playlist. Pokud není nastavený, použije se stejný adresář jako playlist. Nastavovat ho tedy nemusíte. Přibyla možnost do playlistu nepřidávat informace pro timeshift a také jsem do playlistu přidal kvůli timeshiftu ještě jednu položku. Připomínám, že je nutné změny v nastavení uložit kliknutím na tlačítko OK a pak teprve vygenerovat playlist/EPG.
Všechno OK. Děkuji. Dobrá práce.
Včera jsem nainstaloval verzi 2.2.2 a když dát položku Živé vysílání, nevidím tam ani jeden program O2 Sport, na počítači ve webovém prostředí ovšem ano. Napadá někoho, kde by mohl být problém?
(Vidím pouze programy jako ČT1, ČT2, Nova, Seznam...)

EDIT: bylo potřeba změnit Pořadí ServiceID na 1, a pak Nová O2 session
Funguje Vám někomu ten lokální timeshift v Matrixu? Vím, že je to experimentální funkce, ale mě teda nefunguje absolutně vůbec, po odpauznutí následuje crash Kodi :-) Děje se mi to na Windows i Android TV. Nejsem schopný říct, kde je chyba - jestli na straně Kodi, tedy doplňku inputstream ffmpegdirect, nebo tohoto doplňku. Taky když si vytvořím playlist s příslušnými parametry pro timeshift, nedostanu od O2 při zvoleném HLS streamu víc, než SD stream a ani nemám možnost vynutit vyšší rozlišení. Bohužel MPEG-DASH androidu nějak nechutná, takže HLS je pro mě nejlepší volba. Jinak catchup funguje parádně, super!
: asi tuším. Nemáš základní baliček k internetu a doplňkový O2 Sport? V nastavení doplňku na záložce přihlihlášení nastav Pořadí ServiceId z 0 na 1, klikni na OK, vlez znovu do nastavení na záložce Přihlášení klikni na Nová O2 Session. Pak přimo v doplňku Nastavení O2TV - Kanály dej Resetovat seznam kanálů. Pokud je to opravdu těmi balíčky pod ruznými ServiceId, měl bys pak vidět sportovní kanály. Doplňek neumí bohužel pracovat s různými ServiceId a dodělání by znamenalo dost velký zásah. Zatím je řešením buď ruční přepínání, nebo instalace druhého doplňku. Zkusím se ještě zamyslet, jestli by to nešlo udělat nějak šetrně.

.hav: s timeshiftem jsem skončil stejně, proto, i když jsem ty potřebné položky do playlistu přidal, jsem o tom nemluvil. Čekám na nový box (na stávající kvůli procesu CE s Matrixem nedám), abych zkusil, jak se to chová tam. Ale jak píšeš, asi to bude stejné. Určitě se na to ještě kouknu, podle toho, jak bude čas.
Zdravím všechny. Mám problém s přehráváním na jednom zařízení, projector Viesonic M2 s okleštěným androidem 6. Některé kanály (HBO,Cinemax,O2TVsporty) jdou ve FullHD bez problémů, jiné (většina ČT1,2,4  Eurosporty, NovaSporty)  mají problém se zvukem, který předbíhá obraz, zajímavé, že už do začátku streamu. Problém se synchronizací zůstává i když zmenším rozlišení videa na 640.  Zvuk jde dobře jen na nejnižším rozlišení 460, ale to je na projektor trochu málo. 
Na jiných zařízeních se stejným nastavením problém nemám (W10 nebo Mobil Huawei P30 Pro)
Poradíte mi někdo? Testováno na Kodi 18.9 a 19, InputStream Adaptive 2.6.7 od peak3d nelze odinstalovat, jen zakázat. 
Jiné video doplňky SC1 a SC2 fungují bez problému a projektor zde stíhá i 4k rozlišení.
Podobně i různé IPTV playlisty
Za každou podnětnou  informaci děkuji předem.
: zkus v nastavení nastavit místo MPEG-DASH HLS. Ten můžeš omezit případne na SD. Nevím jestli to pomůže, ale je to jiné team streamu, takže se to minimálně chovat jinak (a třeba i hůř :-)
Ahoj, prosím o pomoc. Nainstaloval jsem na coreelec (verze 9.2.6), zadal login na O2tv, appka úspěšne nastartuje ale dál nic. Po kliknutí na "Živé vysílání" se objeví error "Problém s načtením kanálů". Co dělám špatně? Nastavení mám stejné jako na android Nvidia shield TV pro, kde vše běží v pohodě....
Díky za pomoc
: zkus zapnout logování tak jak je popsané v prvním příspěvku pod Poslání logu. Pak v nastavení na záložce Přihlášení klikni na Nová O2 session a pak přímo v doplňku v Nastavení O2TV - Kanály dej Reset seznamu kanálů a pošli odkaz na log do SZ. Zřejmě je tam nějaký problém se sessionou nebo načtením kanálů. V logu bude vidět víc.
Měl bych jednu prosbu. Mohl by mi někdo, kdo nemá přihlašovací jméno do O2TV ve formě emailu, log po kliknutí na Nová O2 session v nastavení doplňku? Postup je popsaný v prvním příspěvku v tomto vlákne (Poslání logu). Pustil jsem se do předělání práce se sessionami, kanály a potřeboval bych se podívat, jak O2 vrací jeden parametr. Mám učet ve tvaru emailu, kde přihlášení probíhá jiným způsobem. Stačí poslat odkaz na log do SZ. Díky.
Díky : za log.
O2 opravdu již přešlo na neprokládaný obraz  1
Ano, už je to pár týdnů.  Pokrok nezastavíš :-)
(17.3.2021, 16:52)otava5 Napsal(a): [ -> ]O2 opravdu již přešlo na neprokládaný obraz  1

Zdravím, a čo to znamená pre nás ako používateľov addonu od waladira, ak sa môžem opýtať. ☺️