XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Zpětné sledování O2TV (OTT)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
: tak pomohlo prepnout na HLS na MPEG-DASH mi to vubec nejede,jak pres iptv tak v aplikaci.
Ahoj, ten problém s přehráváním mpeg-dash u živého vysílání, jak popisuje : se mi na jednom zařízení taky vyskytl, ale jen na raspberry pi 3b, řádně aktualizovaný libreelec a je to způsobené nejnovějším updatem inputstream adaptive (myslím v. 2.6.4). Pomohl návrat k dřívější verzi co nabízí libreelec repo (asi 2.5.4). Pak to chodí normálně. Na mé amlogic krabici s coreelec jsem pozoroval 2-3 dny zpátky taky nefunkčnost živého vysílání, ale pomohl restart. Toto ale na raspberry nijak nepomáhalo, ani přeinstalování inputstream adaptive. Tak jsem vrátil předchozí verzi inpustream adaptive a chodí normálně. Zajímavé však je, že problém byl jen s živým, archiv jel v pořádku.

Nechci, aby : zbytečně ztrácel čas nad takovýmto případem, na druhou stranu by možná nebylo špatné ověřit, co je tam špatně. Inputstream adaptive je docela důležitá komponenta.
Pokud máte někdo s přehráváním v archivu problém, tak bych potřeboval log a vzhledem k tomu, co psal docentus58, ideálně i verzi InputStream Adaptive. Když tak napiště SZ, pošlu mail.

2.6.4 je v Matrix branchi. Mám nightly build Matrixu na jednom virtuálu s linuxem i s  ISA 2.6.4 a přehrávání tam funguje (živé i archiv). Samozřejmě, že se problémy můžou týkat jen nějaké platformy. V ISA 2.6.4 je nějaká oprava parsování manifestu a nějaká chyba při přehrávání je téhle verze i hlášená. Zkoušel jsem i CE 9.6.5 s Kodi 18.9 , na linuxu s Kodi 18.8 a win s 18.8 a na problém jsem nikde nenarazil.
Čau, a jaký je rozdíl mezi HLS a MPEG-DASH, na HLS to jede normálně.
Je to technicky odlišné a MPEG-DASH má nějaké featury navíc (přetáčení, dynamické změny bitratu), ale pro přehrávání se používá právě InputStream Adaptive. U HLS se nepoužívá.
No a právě dynamické změny bitrate by měl zajištovat input stream adaptive, jenže ten to zatím neumí. Stačí se podívat na jeho github, tam jsou omezení týkající se této funkce popsány.
Zdravím,
táké mi nejde přehrávat při nastavení na MPEG-DASH, input stream adaptive mám verzi 2.4.6.1. Při nastavení na HLS mi to občas jakoby cukne, převážně u čtéček, proto jsem používal MPEG-DASH, kde to běželo plynule. Toto platí u živého vysílání, v archivu funguje vše ok.
: pokud můžeš, pošli mi prosím log s pokusem o přehrání s nastaveným MPEG-DASH. Konkrétně verzi 2.4.6.1 mám v CoreELECu a přehrávání funguje. Docela by mě zajímalo, čím to je a proč jsou problémy jen někde.
U hitman222 nakonec pomohl downgrade na starší verzi InputStream Adaptive (z 2.4.6.1 na 2.4.5.1). Stejný problém měl už před časem i rene.hav po upgradu z Kodi 18.7 na Kodi 18.8. Jedná o chybu se stejnými symptomy jako je v https://github.com/peak3d/inputstream.ad...issues/362, kdy pokus o stažení chunku skončí chybou 404. Možná to má i nějakou souvislost s něčím na straně O2, takže se to neprojevuje u všech, ale jen ve specifických případech.

Pokud tedy máte problémy s přehráváním MPEG-DASH streamu, zkuste nainstalovat starší verzi ISA. Snad to pomůže.
waladir: Po downgrade na starší verzi InputStream Adaptive 2.4.5.1 vše funkční, díky za radu
Kde najdu verzi 2.4.5.1 ISA? Na Github je pouze poslední verze...
Díky, já potřebuji pro KODI ve  Windows 10.
: Děkuji, konečně se mi podařilo rozchodit doplněk v MPEG-DASH pod Windows. Použita verze ISA 2.4.4.
Ahoj, cca 2 dny zpět mi přestalo fungovat spouštění všech kanálů. Zapnul jsem logo ani, ale nejsem si jist, kde logy najdu. Dokáže někdo poradit. Mám Raspberry 3 a Osmc.

Jsem uživatel používající HD1903 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
: zkus downgradoval InputStream Adaptive. Případně, pokud používáš MPEG-DASH, zkus to změnit na HLS, jestli to pomůže. S novou verzí InputStream Adaptive jsou bohužel problémy.
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti rozjetím tohoto doplnku na rapsbianu? Na libreelec mně vše funguje a o2tv krásně frčí. Ale pod Rapsbianem, když jsem vše nainstaloval a kliknul na živé vysílání, tak se jen neustále točí kolečko, ale aplikace nenačte žádné kanály. Dík za jakýkoliv nápad.
(15.11.2020, 0:12)zajic543 Napsal(a): [ -> ]Ahoj, nemáte někdo zkušenosti rozjetím tohoto doplnku na rapsbianu? Na libreelec mně vše funguje a o2tv krásně frčí. Ale pod Rapsbianem, když jsem vše nainstaloval a kliknul na živé vysílání, tak se jen neustále točí kolečko, ale aplikace nenačte žádné kanály. Dík za jakýkoliv nápad.
Mám ten stejný problém na Sony android TV, mám doma 2 a na obou to nejde, chová se to stejně jak u tebe. Uvidíme co to bude za chybu, zkoušel jsem přeinstalovat atd a nic.
: zajic543 jsem už psal kvůli logu. Pokud máš nastavený MPEG-DASH, může to souviset s novější verzí InputStream Adaptive, která s O2TV zlobí. Zkus v nastavení změnit typ streamu na HLS, který ISA nepoužívá. Mám taky TV Sony s HLS mi to funguje. Nemám tam InputStream adaptive, takže MPEG-DASH nevyzkouším.